Picture
Gränskontroll vid inresa funkar
"Det är omöjligt och även om det inte skulle vara omöjligt, så skulle det inte ha någon större inverkan på brottsligheten"

Ovanstående är ungefär vad vi gång på gång fått höra ifrån Sjuklövern när vi i över ett decennium föreslagit återinförda gränskontroller för att stävja brottsligheten...


Färska siffror visar att bostadsinbrotten i södra Sverige har minskat med hela 18 procent förra året. Gränskontrollerna håller inbrottstjuvarna borta. #SD2018

Mattias Hans Karlsson
Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook - Insändare
 
 
Picture
Islamiska statens plan: Ta över Sverige med flyktingar från Syrien
Islamiska staten uppges smuggla jihadister till Europa och inte minst Sverige inbäddade i det massiva flöde av hundratusentals asylsökare som söker sig till Europa från tredje världen. Målet är att ta över Europa och Sverige med terror och våld, säger en av dem som smugglar asylsökare till Europa.

Mycket märkligt att inte fler bryr sig,att inte Sveriges folk orkar eller vill tro på vad som kommer om vi inte säger stopp ,det är ju bara lite mer än 100år sen muslimerna stod i utkanten av wien men de kristna lyckades till slut stoppa dom helt,då hade de ju förökt att förslava varje land i europa i många år,nu släpps de in utan vapen o de flesta verkar vara för det.inte jag jag är livrädd för mina barnbarns del.

Skrämmande utveckling


http://www.friatider.se/islamiska-statens-plan-ta-over-sverige-med-flyktingar-fran-syrien#.WI4kNpYvm-k.facebook
Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook - Insändare
 
 
Picture
Partiet Dum Dummare Ännu dummare... Helt jävla kockobello
Nu får ni väl ge er nej nu är det stopp och det säger jag bara var så lagom kaxiga nu 2017 för 2018 är det nyval era pajasar..Lillponken har studerat islam/koranen mm i 2 år,hos islamisterna i Saudiarabien så han vet hur vår Svenska flagga kommer att se ut när dom rödgröna soppan är klar !!?

Om detta skulle hända så är detta en grov felbedömning från våra "kära" politruker - detta skulle lätt vara den tändande gnistan för vårt hårt, ansatt och förtvivlade folk. Vi skulle gå i taket och rensa ut packet på en lunchtimma...

Fridolinen och hans parti är det största politiska skämt vi någonsin haft !!!! Bort med dom !!!


Maria Johansson
Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook - Insändare
 
 
Picture
Allvarligt talat får sådana stolpskott gå lösa i landet.........man saknar ord
Foujan Rouzbeh (FI) twittrar om hur hon vet när polisen är på väg: "Man kan känna stanken av dem på kilometeravstånd". Förutom denna tweet så har Foujan Rouzbeh även:

- Tagit initiativ till "hijabuppropet".
- Blivit hyllad som "eldsjäl" av Sveriges Radio.
- Fått utrymme i SVT Debatt att skriva: ”vita, män och cis-personer har inte någon rätt att föra förtryckta gruppers talan”.
- Uppmanat till att ”skända fanan" på Sveriges nationaldag.
- Krävt att Sverige öppnar gränserna för alla.
- Hyllat vänsterextrema våldsorganisationen AFA.
- Försvarat islamistiska Hamas i Gaza.
- Kandiderat till Sveriges riksdag för Feministiskt Initiativ.

Skrikvänstern upphör aldrig att förvåna, vilken motbjudande människa. En person som öppet visar förakt mot fanan, polisen, stöder terror organisationer och hyllar våldsverkande grupper har inget i vår riksdag att göra. Om någon tycker så extremt illa om vita män, vårt sätt att leva och vår flagga, varför bor man då i detta landet??


Politikfakta
Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook - Insändare
 
 
Picture
Svenska journalister tror de är bäst och vet allt.
Donald Trump vann presidentvalet i USA och har därmed en majoritet av folkets stöd. 
Gammelmedia förmedlar en bild där amerikanska folket och övriga reagerar med bestörtning för att han till skillnad från andra politiker faktiskt genomför sina vallöften. Kort och gott så uppfyller han de löften som fick en majoritet av folket att rösta på honom. (Electoral College)
Vilken fantastisk politiker !!

Om man ska ta fram något positivt så är det att det vänstervridna media etablissemanget har för närvarande fullständig panik när deras agenda och existens är allvarligt hotad. Nu har de det hett om öronen, men det är bara början(-:

De redovisar uteslutande den missnöjda minoriteten. De intervjuar aldrig den tysta Majoriteten som är glad, tyst och nöjd över Donald Trumps seger och åtgärder.....!!

Snart är det val i Frankrike Tyskland och Holland. 
Sverige 2018 blir spiken i kistan för de djävla vänstervridna opinionsbildarna på våra nyhets kanaler!!


Hakan Lindgren
Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook - Insändare
 
 
Picture
Ge Dan Eliasson lön efter prestation, då skulle han nog bli skyldig istället..

Dan Eliasson - Lön 156,500 kr/mån

Då kan man ju fråga sig hur mycket mer han tjänat, om han faktiskt gjort ett bra jobb.. Detta måste vara betalningen för att tysta honom, eftersom han uppenbarligen har någon hållhake på regeringsföreträdarna...

S-Polare håller varandra om ryggen. "Här får du en bra reträttplats. Du behöver inte kunna så mycket om verksamheten och framför allt Du får en förstklassig lön för lite verkstad. Vi (S) stöttar dig även om du gör ngt tokigt".


Källa: http://www.svd.se/sa-mycket-tjanar-statens-toppdirektorer
Politikfakta
Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook - Insändare
 
 
Picture
Blir bättre med ett regeringsbyte. Önskar bara att det kunde ske väldigt snart. Då våra egna behöver det
Som sagt, varför kan vi inte hjälpa och ställa upp för våra egna som behöver lite hjälp?

Däremot ska allt och alla som kommer hit alltid stå först i alla köer till att nyttja "svensk välfärd utan att många gånger inte tillfört någonting någon gång.

När till och med kommuner köper lägenheter och hus till "nysvenskar" och därmed sätter både den kommunala självbestämmanderätten ur spel och diskriminerar sina egna kommuninnevånare med att ge förtur till "nytillkomna svenskar" då är det något som är ett stort och allvarligt fel.

 Detta är ju skandal av Kalix kommun att inte ordna ett riktigt boende åt henne ni skulle verkligen skämmas. Ska hon behöva bo i bilen.....vintertid också -5-35 gr kallt hon fryser ju ihjäl...nä gör något OMG Kalix kommun.

Länk till artikeln här:

https://unvis.it/nsd.se/nyheter/kalixoverkalix/hon-tvingas-bo-i-bilen-varfor-kan-de-inte-hjalpa-10418250.aspx
Ingvar Nilsson
Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook - Insändare
 
 
Picture
Man vet att vi har nått botten när politiker som infriar sina löften behöver en löpsedel

Aftonbladet , Sds bästa valarbetare.

Om alla andra partier faktiskt gjort det dom skulle, lyssnat på folket o inte ljugit mörkat och åkt taxi o annat för våra pengar skulle man inte behöva vara orolig för att sd ska hålla sina löften när dom vinner pga andra partiers fullständiga inkompetens och arrogans!!

Trump kan inte göra nåt bra,om han inte infriar sina vallöften så är han dålig,nu när han infriar dom på löpande band så är han dålig oxå.inte lätt att passa in i vänsterns fantasy värld. Att politikerna inte infrier sine löften är helt normalt. Men nu är det en i bisnisman som är President och givar order på vad han lovar folket, så går det till i Affärsvärlden. Det är 50-50 mellan folket och de som inte fick makten kan inte acceptera ett nederlag. Typ vänstra socialistiska aktivister i Sverige som är ykersdemostrander, flest från FI V och MP som inte jobbar och har tid för bråk.


Politiskt Inkorrekt
Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook - Insändare
 
 
Picture
Jag kommer att prata min gamla hederliga svenska tills jag dör ...tro inget annat
Finns det något Sverige kvar att rädda när valet kommer?
Hur tusan kunde det tillåtas att bli så in i bomben illa? Hur kunde och kan alla (med få undantag) sitta och låta det ske? Det finns en Rikssvenska bibehåll den och skit i invandrarnas språk problem, vill dom inte lära du Svenska, släng ut dom då

I dårarnas paradis Sverige byter S+MP ut folket och språket. Det sovande folket märker ingenting.


Jag röstar på Sverigedemokraterna Tillsammans är vi SD
Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook - Insändare
 
 
Picture
Donald Trumps order om att stätta stopp för flyktingmottagandet från sju länder, däribland Iran har skapat kaos i mellanöstern Visumstoppet påverkar människor i hela mellanöstern. Och det är väldigt oklart vad som gäller. Inte ens civilminister Ardalan Shekarabi är säker på att han kan resa till USA den närmaste tiden. Men Ja, så går det när S tillsätter en muslimsk, illegal flykting som minister i en svensk regering......!!

– Det verkar inte vara helt klarlagt hur de här bestämmelserna påverkar. I sin roll som statsråd har han diplomatvisum och diplomatpass. Som bestämmelserna ser ut just nu ska det inte vara en del i det, säger Ardalan Shekarabis pressekreterare Peter Skeppström.

– Däremot är det oklart hur han som privatperson påverkas. Det är något helt annat, fortsätter Skeppström.

– Det verkar som om inte ens Amerikanska ambassaden i Stockholm har det klart för sig, hur effekten ska bli. Vi håller på att kolla på det av flera skäl.


http://www.expressen.se/nyheter/ministern-kan-drabbas-av-trumps-forbud/
Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook - Insändare