Picture
Gränskontroll vid inresa funkar
"Det är omöjligt och även om det inte skulle vara omöjligt, så skulle det inte ha någon större inverkan på brottsligheten"

Ovanstående är ungefär vad vi gång på gång fått höra ifrån Sjuklövern när vi i över ett decennium föreslagit återinförda gränskontroller för att stävja brottsligheten...


Färska siffror visar att bostadsinbrotten i södra Sverige har minskat med hela 18 procent förra året. Gränskontrollerna håller inbrottstjuvarna borta. #SD2018

Mattias Hans Karlsson
Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook - Insändare
 
 
Picture
Den rekordstora asylinvandringen från tredje världen dränerar statskassan på pengar till välfärden. På grund av det "mycket allvarliga läget" har den S-ledda regeringen nu beslutat att höja äldre svenskars skatt.

– Givet det mycket allvarliga läget vi har i statsfinanserna och stora behov av att genomföra reformer så har vi gjort bedömningen att man kan göra en mindre justering just på den särskilda löneskatten för äldre, säger Magdalena Andersson enligt Veckans Affärer.

Utan att fråga vad folket anser och om det är ok att använda våra resurser på andra i en så stor omfattning som nu har skett, fortsätter rövarregeringen skamlöst sin linje...Sänk lönerna för de sittande landsförrädarna, så räcker det till pensionärerna!


http://www.friatider.se/h-jd-skatt-f-r-pension-rer-f-r-att-klara-invandringen
Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook - Insändare
 
 
Picture
Islamiska statens plan: Ta över Sverige med flyktingar från Syrien
Islamiska staten uppges smuggla jihadister till Europa och inte minst Sverige inbäddade i det massiva flöde av hundratusentals asylsökare som söker sig till Europa från tredje världen. Målet är att ta över Europa och Sverige med terror och våld, säger en av dem som smugglar asylsökare till Europa.

Mycket märkligt att inte fler bryr sig,att inte Sveriges folk orkar eller vill tro på vad som kommer om vi inte säger stopp ,det är ju bara lite mer än 100år sen muslimerna stod i utkanten av wien men de kristna lyckades till slut stoppa dom helt,då hade de ju förökt att förslava varje land i europa i många år,nu släpps de in utan vapen o de flesta verkar vara för det.inte jag jag är livrädd för mina barnbarns del.

Skrämmande utveckling


http://www.friatider.se/islamiska-statens-plan-ta-over-sverige-med-flyktingar-fran-syrien#.WI4kNpYvm-k.facebook
Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook - Insändare
 
 
Picture
Partiet Dum Dummare Ännu dummare... Helt jävla kockobello
Nu får ni väl ge er nej nu är det stopp och det säger jag bara var så lagom kaxiga nu 2017 för 2018 är det nyval era pajasar..Lillponken har studerat islam/koranen mm i 2 år,hos islamisterna i Saudiarabien så han vet hur vår Svenska flagga kommer att se ut när dom rödgröna soppan är klar !!?

Om detta skulle hända så är detta en grov felbedömning från våra "kära" politruker - detta skulle lätt vara den tändande gnistan för vårt hårt, ansatt och förtvivlade folk. Vi skulle gå i taket och rensa ut packet på en lunchtimma...

Fridolinen och hans parti är det största politiska skämt vi någonsin haft !!!! Bort med dom !!!


Maria Johansson
Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook - Insändare
 
 
Picture
Allvarligt talat får sådana stolpskott gå lösa i landet.........man saknar ord
Foujan Rouzbeh (FI) twittrar om hur hon vet när polisen är på väg: "Man kan känna stanken av dem på kilometeravstånd". Förutom denna tweet så har Foujan Rouzbeh även:

- Tagit initiativ till "hijabuppropet".
- Blivit hyllad som "eldsjäl" av Sveriges Radio.
- Fått utrymme i SVT Debatt att skriva: ”vita, män och cis-personer har inte någon rätt att föra förtryckta gruppers talan”.
- Uppmanat till att ”skända fanan" på Sveriges nationaldag.
- Krävt att Sverige öppnar gränserna för alla.
- Hyllat vänsterextrema våldsorganisationen AFA.
- Försvarat islamistiska Hamas i Gaza.
- Kandiderat till Sveriges riksdag för Feministiskt Initiativ.

Skrikvänstern upphör aldrig att förvåna, vilken motbjudande människa. En person som öppet visar förakt mot fanan, polisen, stöder terror organisationer och hyllar våldsverkande grupper har inget i vår riksdag att göra. Om någon tycker så extremt illa om vita män, vårt sätt att leva och vår flagga, varför bor man då i detta landet??


Politikfakta
Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook - Insändare
 
 
Picture
Svenska journalister tror de är bäst och vet allt.
Donald Trump vann presidentvalet i USA och har därmed en majoritet av folkets stöd. 
Gammelmedia förmedlar en bild där amerikanska folket och övriga reagerar med bestörtning för att han till skillnad från andra politiker faktiskt genomför sina vallöften. Kort och gott så uppfyller han de löften som fick en majoritet av folket att rösta på honom. (Electoral College)
Vilken fantastisk politiker !!

Om man ska ta fram något positivt så är det att det vänstervridna media etablissemanget har för närvarande fullständig panik när deras agenda och existens är allvarligt hotad. Nu har de det hett om öronen, men det är bara början(-:

De redovisar uteslutande den missnöjda minoriteten. De intervjuar aldrig den tysta Majoriteten som är glad, tyst och nöjd över Donald Trumps seger och åtgärder.....!!

Snart är det val i Frankrike Tyskland och Holland. 
Sverige 2018 blir spiken i kistan för de djävla vänstervridna opinionsbildarna på våra nyhets kanaler!!


Hakan Lindgren
Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook - Insändare
 
 
Picture
Ge Dan Eliasson lön efter prestation, då skulle han nog bli skyldig istället..

Dan Eliasson - Lön 156,500 kr/mån

Då kan man ju fråga sig hur mycket mer han tjänat, om han faktiskt gjort ett bra jobb.. Detta måste vara betalningen för att tysta honom, eftersom han uppenbarligen har någon hållhake på regeringsföreträdarna...

S-Polare håller varandra om ryggen. "Här får du en bra reträttplats. Du behöver inte kunna så mycket om verksamheten och framför allt Du får en förstklassig lön för lite verkstad. Vi (S) stöttar dig även om du gör ngt tokigt".


Källa: http://www.svd.se/sa-mycket-tjanar-statens-toppdirektorer
Politikfakta
Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook - Insändare
 
 
Picture
Blir bättre med ett regeringsbyte. Önskar bara att det kunde ske väldigt snart. Då våra egna behöver det
Som sagt, varför kan vi inte hjälpa och ställa upp för våra egna som behöver lite hjälp?

Däremot ska allt och alla som kommer hit alltid stå först i alla köer till att nyttja "svensk välfärd utan att många gånger inte tillfört någonting någon gång.

När till och med kommuner köper lägenheter och hus till "nysvenskar" och därmed sätter både den kommunala självbestämmanderätten ur spel och diskriminerar sina egna kommuninnevånare med att ge förtur till "nytillkomna svenskar" då är det något som är ett stort och allvarligt fel.

 Detta är ju skandal av Kalix kommun att inte ordna ett riktigt boende åt henne ni skulle verkligen skämmas. Ska hon behöva bo i bilen.....vintertid också -5-35 gr kallt hon fryser ju ihjäl...nä gör något OMG Kalix kommun.

Länk till artikeln här:

https://unvis.it/nsd.se/nyheter/kalixoverkalix/hon-tvingas-bo-i-bilen-varfor-kan-de-inte-hjalpa-10418250.aspx
Ingvar Nilsson
Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook - Insändare
 
 
Picture
Man vet att vi har nått botten när politiker som infriar sina löften behöver en löpsedel

Aftonbladet , Sds bästa valarbetare.

Om alla andra partier faktiskt gjort det dom skulle, lyssnat på folket o inte ljugit mörkat och åkt taxi o annat för våra pengar skulle man inte behöva vara orolig för att sd ska hålla sina löften när dom vinner pga andra partiers fullständiga inkompetens och arrogans!!

Trump kan inte göra nåt bra,om han inte infriar sina vallöften så är han dålig,nu när han infriar dom på löpande band så är han dålig oxå.inte lätt att passa in i vänsterns fantasy värld. Att politikerna inte infrier sine löften är helt normalt. Men nu är det en i bisnisman som är President och givar order på vad han lovar folket, så går det till i Affärsvärlden. Det är 50-50 mellan folket och de som inte fick makten kan inte acceptera ett nederlag. Typ vänstra socialistiska aktivister i Sverige som är ykersdemostrander, flest från FI V och MP som inte jobbar och har tid för bråk.


Politiskt Inkorrekt
Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook - Insändare
 
 
Picture
Det blir bara värre och värre!
Man blir tokig på alla hjärntvättade människor. Måste allting gå fullständigt åt helvete innan ni reagerar? Tror ni på fullt allvar att Muslimer från Nordafrika kommer att integreras och bli en del av det svenska samhället? Är ni oförmögna att se hur det fungerar i stater som styrs av Islam ? Tycker ni verkligen at det är rimligt att betala1,3 milj om året för ett ensamkommande barn som i 75% av fallen inte är ett barn ?

Hur kan ni försörja män som våldtar era döttrar utan att reagera?

Vad är det som gör er oförmögna att se fakta? 
Är det för att inte er dotter har blivit våldtagen ännu?
Är det för att ni måste ha samma åsikter som era vänner?
Är det för att ni inte vågar ha en egen åsikt?
Allting är inte svart och vitt men en sak är säker att på den inslagna vägen kommer vi lämna över ett land i kaos utan välfärd med en kriminalitet som kan liknas vid inbördeskrig till våra barn. Det kommer inte finnas någon trygg äldreomsorg för oss själva. 
Är ni verkligen beredda att offra era barns och er egen framtid pga av att ni inte är villiga att konfrontera sanningen och se hur det verkligen ligger till? Är ni verkligen beredda att offra det vi och våra förfäder byggt upp för att "hjälpa" muslimska män som ser er som otrogna och era döttrar som horor?
Hur är det möjligt när det faktiskt finns fakta på att det ligger till på det här viset??

NEJ vi är inte rädd att säga vad vi tycker. Det är hemska människor som kommer in i vårt land och ställer till en massa skit. Jag är inte orolig för egen del men för barnbarnen! Det blir bara värre och värre!


Hakan Lindgren
Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook - Insändare