Picture
Då dömdes han till att betala omkring 10 000 i skadestånd till offret.
Undrar hur många oskyldiga människor som har fått sina liv förstörda pågrund av Sveriges slapphänta kriminalpolitik. Skandal..Greps på bar gärning....En ung misstänkt serievåldtäktsman släpptes på fri fot. Kort senare greps han på bar gärning i södra Stockholm. Mannen åtalas nu för försök till grov våldtäkt, misshandel och försök till rån.

– Vi hade en serievåldtäktsman nu som överföll flera personer inom en veckas tid. Två av dem kom in som våldtäktsförsök. De andra två brotten rubricerades som misshandel och försök till rån. Egentligen är det sexuella avsikter i alla de här fallen, säger Andersson.

Då dömdes han bara att betala "omkring" 10 000 i skadestånd till offret.


http://www.expressen.se/nyheter/serievaldtaktsman-slapptes-pa-fri-fot/
Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook - Insändare
 
 
Picture
”Det är läkare, det är ingenjörer, det är sjuksköterskor. Sen har vi några som har väldigt låg utbildning.”  Vi fattar rent ut inte varför dessa sk styrande politikerna de senaste 10-15 åren försöker mörka hur verkligheten ser ut. Vilken agenda regerar de efter? Jag känner att det inte är för Svenska folkets bästa, så vad finns där bakom dessa idioter till politiker vi har?

- 31 procent har inte gått ur grundskolan. 
- 17 procent har grundskola (9 år).
- 1 procent har uppgivit att de jobbat som läkare och sjuksköterskor.

Är man statsminister avkrävs man inga fakta utan kan ägna sig åt fake news bäst man vill!


#AlternativVerklighet
Politikfakta
Källa: http://www.expressen.se/ledare/en-direkt-forvanskning-av-verkligheten/
 
 
Picture
Picture
Hade pensionärerna kunnat leva på pensionen hade inte varit några problem
Hoppas fan Magdalena får bo i en jävla jordkällare och äta lav när hon själv går i pension. Men det kommer ju aldrig hända med den lönen hon har. Att folk fortfarande röstar på Sossarna är helt sjukt. Man kan ju inte vara frisk när man bedriver sån sjuk politik. Höll på att gå i taket när hon kommenterade med " dessa borde ta sig en ordentlig titt i spegeln"
Är det nån som borde göra det är det hon!!!!

Något som har pågått i 40 år är följande. En invandrare som fått medborgarskap i Sverige tar hit t.ex. mamman på turistvisum. Tar tanten i hampan, går till myndigheterna och blåljuger att tanten är ensam i hemlandet, har ingen i hemlandet och måste få stanna av humanitära skäl. Tanten får pers.nr. med fyra sista siffrorna, och automatiskt tillgång till hela det svenska sociala skyddsnätet. Hon får folkpension knutet till ett bankkonto, åker tillbaka till hemlandet där hon lyfter pensionen med kontokortet. Det är MÅNGA TIOTUSENTALS personer som gör på detta sätt. Och det har som sagt pågått väldigt länge. I mitten av 90-talet ringde jag en journalist på Aftonbladet och berättade detta. Hans enda reaktion var en fråga.; ÄR DU RASIST?
Myndigheterna kan/vill inte göra något åt det. Och detta har pågått LÄNGE. Nå finansministern, vad tycker du om det här?

Svenska pensionärer flyr Magdalena för hon skinnar dem. Mellanösternaraber flyr till henne för att hon göder dem


Vita Kränkta Kvinnor.
Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook - Insändare
 
 
Picture
Dubbel moral Anders Borg så det osar skit.
 De är lika dana allihop de bara skor sig själv. Struntar i alla andra. Det gick bra att pensionärerna skulle betala 5% mer skatt än de som jobbar det klara han av att fixa. Det går inte att lita på dessa högdjur titta på Skatteverket o Boverket ja i stort sett alla statliga verk.

Vartenda öre ska han betala tillbaka ur egen ficka, inte skattebetalarnas, så det är dags att han söker ett riktigt arbete!! 

Hur tänker du Herr Borg? En förklaring förväntar vi.


Nej till EU-skatt
Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook - Insändare
 
 
Picture
Bedrägeri med skattepengar Rossana Dinamarca !
Rosanna Dinamarca reser till USA och demonstrerar mot Trump över helgen. Hoppas hon stannar där Vad fan har hon med USA att göra kolla in vad som. Behövsgöras i Sverige som du tyvärr har betalt för 

Undrar vad hon har gjort åt pensionärerna.Vi arbetande måste säga stopp åt detta meningslösa slöseri av skattepengar.Hela regeringen verkar ju satt detta i system. Undrar hur man kan kalla sig för kommunist som bara använder sig av skattepengar för att tillfredställa sig själv


Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook - Insändare
 
 
Picture
sparka ut dom
En asylsökande från Somalia, säger i en intervju med litauiska journalister att han har kommit till Tyskland för att leva väl på skattefinansierade bidrag för resten av sitt liv, utan att behöva arbeta. Så snart han har fått en tysk medborgare han också planer på att ta hela sin "lilla familj" av tio personer, säger han.

http://speisa.com/modules/articles/index.php/item.3632/i-have-come-to-stay-forever
Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook - Insändare
 
 
Picture
Anna Kinberg Batra och Jimmie Åkesson
MSD = 51%...Nyval nu tack!
 
 
Picture
Tror du på MSD ?
MODERATERNA TACKAR JA TILL SD -STRUNTAR I ANNIES FÖRMANING - "KONTAKTFÖRBUD UPPHÄVT"

Moderaterna bekräftar nu att ett möte med SD kommer att äga rum inom kort. Annie (C) och Jan (L) har varit tydliga med att de inte uppskattar Moderaternas utspel om att inleda samarbete med Jimmie (SD) men Moderaterna struntar i dessa förmaningar och ser istället fram emot att träffa SD inom några dagar.

- Kontaktförbudet är upphävt, säger moderata källor till denna FB-sida. Tidigare fanns det ett strikt kontaktförbud men nu gäller det inte längre, säger M-källan.

ANALYS
Partiledarna Anna (M) och Jimmie (SD) kommer inte att delta på det första mötet som väntas äga rum inom kort. Mötet kommer att hållas på tjänstemannanivå, dvs inga riksdagsledamöter kommer att delta överhuvudtaget.

Men vi kan vara säkra på att mötet planerats mycket noga ända upp på partiledarnivå och siktet är inställt på samarbete. En intressant fråga är om även KD kommer att bjudas in till möte nr 2.

I senaste SIFO samlade M + KD + SD 40,6%.
I senaste YouGov samlade M+KD+SD 48,9%

Moderaterna och SD kommer att komma bra överens. Möte nr 1 blir en slät kopp kaffe, nr 2 bullar & mazariner och möte nr 3 semlor & konjak. Det blir nog ett nära samarbete och en stor förändring av svensk politik.

-Marcus Oscarsson

En logisk utveckling. Man kan i en demokrati inte stänga ute Sveriges tredje största parti. En eloge till AKB som vågade ta steget och förnuftet segra. Det är rimligt att samarbeta med en dryg femtedel av befolkningen, vilka SD representerar. Nu kanske äntligen splittringen i landet börjar läka.

Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook - Insändare
 
 
Picture
Minns ni? För 15 år sedan demonstrerade vänstern mot amerikansk intervention och frihandelsavtal. Nu demonstrerar vänstern mot en amerikansk president som gör som de vill…Snacka om motvallskärringar. Att vara emot allt är deras livsluft men så spricker ballongerna titt som tätt.

Japp japp. Konsekvent vet dom inte vad betyder men skit i det bara dom får slå i sönder å bete sig så skiter dom i varför


Den nakna sanningen
Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook - Insändare
 
 
Picture
Landsförädaren Rangefelt som har förstört landet med våldtäkter och mord varje dag
Reinfeldt hur många bor hos dig ? Du har ju öppen famn. De kan ju leka med din dam och barn när du inte är hemma. Öppna dina armar. tyvärr är det inte så du menar. Du vill inte ha någon men vi andra måste ha. Fy fan sådan du är

Nu du Reinfeldt o Löfven .Nu är det Slut på öppna våra Hjärtan. 


Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook - Insändare