Picture
Bilden visar Rashid Musa
Ny rapport från MSB slår fast att "Muslimska brödraskapet" växer i Sverige, genom bl a infiltrering av generösa integrationssystem. Från rapporten:

"I grunden håller islamister på att bygga upp en parallell samhällsstruktur som konkurrerar med det övriga samhället om svenska medborgares värdegrund. På det viset är MB:s aktivister ett långsiktigt hot mot landets sociala sammanhållning."

Läs hela rapporten här:
https://www.msb.se/Upload/Kunskapsbank/Studier/Muslimska_Brodraskapet_i_Sverige_DNR_2107-1287.pdf

Bilden visar Rashid Musa, Ordf. i Sveriges Unga Muslimer, en organisation med kopplingar till Muslimska Brödraskapet, som under lång tid finansierats med skattemedel.

Krossa Åsiktskorridoren
 
 
Picture
Den polis som hittade den övergivna ettåringen i Bergsåker har i sitt vittnesmål skrivit ned sina upplevelser. Här kan du läsa hela den skakande berättelsen med polisens egna ord.
Ur polisens förundersökning:

Vid det aktuella tillfället var jag tillsammans med min kollega X beordrade att verkställa en husrannsakan i en lägenhet på ...... i Bergsåker i Sundsvall. Syftet med husrannsakan var att eftersöks stöldgods.

Vi hade med oss de misstänktas lägenhetsnyckel till adressen. Detta då de missstänkta satt gripna inne på Sundsvalls polisstation.

Vi fick veta att det skulle finnas en ettåriga flicka i lägenheten. Flickan skulle enligt den misstänkta kvinnan (ettåringens mamma) vaktas av sin mormor.

Hörde barnskrik
När vi anlände till adressen knackade vi på den aktuella lägenhetsdörren. Ingen gav sig till känna. Vi hörde barnskrik från lägenheten. Efter ytterligare knackningar utan resultat valde vi att låsa upp dörren och bereda oss tillträde till lägenheten.

När dörren gick upp möttes vi av en våg av värme och illalukt. Det var mycket varmt i lägenheten, jag uppskattat temperaturen till 30 grader. Det luktade kraftigt av något surt samt av något som endast kan jämföras med avföring. Stora ”spyflugor” surrade omkring överallt i lägenheten.

Vi ropade in i lägenheten men ingen gav sig till känna. Jag fick känslan av att ingen vuxen människa fanns i lägenheten.

Kraftig stank
Den första anblicken gav ett ganska ordnat intryck av lägenheten. Lägenheten var spartanskt möblerade i hall samt i vardagsrum. Barnskriken vi hört sedan vi anlänt skar dock genom rummen.

Jag tog mig hastigt in genom lägenheten. Den kraftiga stanken förstärktes för varje steg jag tog in i lägenheten.

Jag kände hur mina kängor klibbade fast lätt i golvet samtidigt som jag skyndade mig genom vardagsrum och kök. Golven föreföll vara täckta av en klibbig hinna, såsom de inte skurats ordentligt på mycket lång tid.

”Hjärtskärande serie känslointryck”
När jag tagit mig in i köket lokaliserade jag barnskriken från bakom en stängd dörr i ändan av köket. När jag öppnade den möttes jag av en för mig hjärtskärande serie känslointryck.

Luften i det lilla kolsvart nedsläckta rummet var stekande het. Det stank av avföring och kräks. Tjocka flugor surrade genom den av lukt redan tjocka luften.

Direkt till höger om dörren låg en utvattnad vomering på golvet. En pöl med genomskinligt vatten innehållande små smälta bitar av mat.

Det låg diverse leksaker, en nappflaska samt en hundmatskål på golvet.

Längst in i rummet stod en spjälsäng. I sängen låg ett skrikande barn, uppskattningsvis ett år gammalt till åldern.

”Obehagligt varm”
Jag slet ned den filt vilken täckte fönstret och släppte in ljus i rummet. Barnet tystnade direkt när jag lutade mig över spjälsängen. Dess blick flackade och dess svarta hår var som klistrat och vattenkammat av svett över dess lilla huvud.

Jag lyfte upp barnet, en flicka. Hon var obehagligt varm vid beröring. Det fanns ingenting i spjälsängen förutom en hög med filtar.

Flickans kläder vilkas en gång hade varit ljusa och vita var över stora partier gråbruna av smuts. Barnet var smutsigt över ansiktet och över händerna. Smuts och grus satt fast i det näpna, rödgråtna lilla ansiktet.

När jag höll flickan mot mig för att trösta henne märkte jag hur hon luktade surt. Hon luktade som en blandning av avföring, urin samt gammal sur mjölk.

Lukten är oerhört svår att beskriva med ord. Den skakade mig dock.

”Stora feta spyflugor”
När jag höll henne märkte jag hur tyget på baksidan av hennes byxa, hennes stjärt, var täckt av stora feta spyflugor. Blöjan var tung och uppenbart full av exkrementer och urin.

Jag tog genast ut flickan till vardagsrummet där jag satte henne ned i soffan. Jag öppnade fönstren till vardagsrummet och började vädra ur den kvalmiga värmen och stanken.

Flickan satt helt apatisk i soffan utan att göra en ansats att röra sig. Min kollega X satte sig med flickan samtidigt som jag gick in i köket och diskade ur en möglig och smutsig nappflaska. Jag fyllde flaskan med vatten och försökte få flickan att dricka.

Flickan slöt dock inte läpparna runt nappen utan satt bara hålögt och stirrade på mig. Vattnet sipprade ur den lilla flickans mungipor.

Ett litet leende
Vi kontaktade länskommunikationscentralen samt socialjouren. Vi tog ställning kring ifall vi skulle kalla en ambulans till platsen.

Flickan började dock så sakteliga att dricka vattnet vi gav henne. Hon började bli mer alert i blicken och efter en stund bjöd hon även på ett litet leende, om än framkallat av en mycket pedagogisk polisassistent X .

Flickan satt dock hela tiden med ryggen mot soffans ryggstöd. Hon gjorde ingen ansats att krypa, vända sig, stå eller gå.

Socialtjänsten grät
Då en kvinnlig representant från socialtjänsten anlände valde vi i stället att denna skulle få ombesörja för vård av barnet.

När hon såg flickans situation började hon spontant att gråta. Till synes av sorg och en känsla av hopplöshet.

Disk, smuts och matrester
Lägenheten var i övrigt väldigt smutsig. I köket stod det receptbelagda mediciner inom räckhåll för barn. I badrummet fanns en överfull tunna med använda blöjor. Flugor surrade och stanken var outhärdlig.

Toaletten var smutsig och den var inte renspolad. Det låg fimpar blandad med urinen längst ner i toaletten.

Det större sovrummet var kaosartartat. Det fanns inga sängkläder i sängen. Det låg askfat med fimpade cigaretter på nattduksbordet samt på en hög med kläder i sovrummets hörn.

Överallt i lägenheten låg små matrester, kex, glasspinnar och tomma förpackningar. Diskbänken var kaosartad med odiskad disk och matrester.

Apatisk hund
I en liten hundbädd i lägenheten fann vi även en mycket vanvårdad hund, en liten chihuahua. Hunden kunde inte stå eller gå för egen maskin, den var kladdig av urin och avföring. Den luktade fruktansvärt och även del föreföll vara alldeles apatisk. Hunden fördes till veterinär där den senare nödgades att avlivas pga dennes dåliga och vanvårdade skick.


http://www.svt.se/nyheter/lokalt/vasternorrland/las-polisens-skakande-vittnesmal

Jösses vad ni poliser är starka. Beundrar er. Tack gud att flickan och hunden kom till rätt ställe. Tack polisen för att ni finns


Stöd svenska polisen
Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook  
Insändare (Och Annat--- (( Titta hit alla kvinnor denna lånk är till er )) ---
 
 
Picture
Det nya spännande Sverige.
Fanns inga såna här skyltar när jag var liten. Behövdes inte. Men det har säkert inget med alla 800 000 flyktingar att göra.... (ironi)

Den sista rutan på denna skylt borde inte behövas. Bara att den är där visar på hur fel vissa tänker.


Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook  
Insändare (Och Annat--- (( Titta hit alla kvinnor denna lånk är till er )) ---
 
 
Picture
Röfven ser inte verkligheten, eller skiter han i den
 
 
Picture
Oavsett vilka du har röstat på, och oavsett vilka du kommer att rösta på, så har politiker en gemensam nämnare. Politiker som ingår en pakt är inte vänner av Sverige, demokrati eller svenska folket.

Det kommer inte spela någon roll vilka du kommer att rösta på, eftersom alla politiker har samma dolda agenda.

Är du en vän av Sverige, svenska folket och demokrati, då finns det endast ett parti att rösta på, och det är det endaste parti som inte ingår i pakten.

Pst. Alla nyhetskanaler TV, Radio och press ingår även i denna pakt, mot folket och mot Sverige.

Är du vän av Sverige? DELA


Inte fascist men
Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook  
Insändare (Och Annat--- (( Titta hit alla kvinnor denna lånk är till er )) ---
 
 
Picture
Visst blir man glad när folk trivs......... SUCK
 
 
Picture
Dags att börja käka!
Den H###N är totalt livsfarlig för Sverige. Och att mer kvinnor röstar på dom är ju obegripligt. Dom vill ju ha in mer skit i Sverige ju. Är ju som att be om dessa gruppvåldtäkter som sen gärningsmän (att kalla såna män är ju fel) kommer undan med för det är synd om dom. Men visst, gnäll inte sen bara

Sju klovern partier har bevisat 100 gånger om att dem är inte trovärdiga eller pålitliga, nästa val blir en uppvaknande för dem flesta hoppas Vi....Lööf är så jävla maktkåt att hon skulle samarbeta med vad som helst om hon bara får en bra sittplats. Falskaste och farligaste dåren som finns i regeringen. Hon och rheinfeldt borde ha krama sig själv tröjor och bli inlåsta för att sen mura igen öppning


Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook  
Insändare (Och Annat--- (( Titta hit alla kvinnor denna lånk är till er )) ---
 
 
Picture
– Vi känner att vi har blivit vilseledda säger Siras som flytt från Syrien.

Helt ärligt, vad kan dessa människor möjligen tillföra Sverige, förutom en massa ytterligare kostnader och mer problem? Jag förstår faktiskt inte. Att dessa människor inte har någon skam i kroppen. Dom betalar inte 1 kr för något

Dom ska skämmas inför oss som betalar deras uppehälle


http://www.svt.se/nyheter/lokalt/jonkoping/asylsokande-vagrar-lamna-bussen?
Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook  
Insändare (Och Annat--- (( Titta hit alla kvinnor denna lånk är till er )) ---
 
 
Picture
Jaha där ser man. Busch Thor: SD är inte ett rasistiskt parti.
– Sett strikt ur partiprogrammet är de inte ett rasistiskt parti, säger hon vid en pressträff i riksdagen.

Kan regera med riksdagsstöd av SD
Hon får även frågor om hur hon ser på att regera med SD. KD-ledaren utesluter då ett formaliserat samarbete med Jimmie Åkessons parti men kan tänka sig att styra landet med stöd av SD i riksdagen.


http://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/article23440715.ab
Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook  
Insändare (Och Annat--- (( Titta hit alla kvinnor denna lånk är till er )) ---
 
 
Picture
Intelligensen för ledarna över Sverige är oslagbart låg.
Vi tolkar detta som att hon (medvetet eller omedvetet) nedvärderar kvinnors intelligens, att de inte klarar av arbetslivet. Samtidigt menar hon att våra politiker även dessa saknar högre kognitiva förmågor. Genom detta uttalande så kastar hon sten i glashuset två gånger om.

Detta uttalande av Margareta Winberg visar bara så tydligt att kompetens,kunnande och erfarenheter har noll betydelse i dessa politiska sammanhang!Utifrån detta uttalande och med facit i hand så är det lätt att förstå hur ex. Wallström,Sahlin,Winberg,Schyman,Rosanna Dinamarka,FIs romanska företrädare i EU parlamentet ,Vs ekonomiska taleskvinna i ekonomiska frågor etc.blev rekryterade!Problemet är bara följderna av dessa rekryteringar!!

Kvotering borde vara förbjudet, det är kompetens man ska gå på, oavsett om man är man eller kvinna...That's it! Och kvotering är förbjudet utom i ett fall, minns inte vilket området det var... Men annars så är det inte tillåtet i Sverige!


Politikfakta
https://sv.wikiquote.org/wiki/Margareta_Winber
Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook  
Insändare (Och Annat--- (( Titta hit alla kvinnor denna lånk är till er )) ---