Picture
Man blir så jävla deprimerad när man ser sådant här, dom är i den åldern då man borde ha lite mer koll på läget, den mentala utvecklingen verkar ju vara helt frånvarande. Ledsamt värre - Bilderna talar for sig själv
 
 
Picture
Vi hoppas verkligen att detta inte kommer till Sverige!!
 
 
Picture
Är inte det för mycket? Hur långt kan det gå med din idioti -Annie Lööf ??? Centerpartiet vill massimportera 31 miljoner (!!!) ”nybyggare” till Sverige

I inledningen av förnyelseprogrammet förklarar man att folkhemmet är dött och att ”Centerpartiet har en vision om att Sverige ska bli ett nybyggarland. Nybyggarlandet som tanke innebär en mer inkluderande politik. Alla som kommer till nybyggarlandet ska ges möjlighet att känna ansvar för att gemensamt med andra bygga upp Sverige”.

Att enbart vara ett välfungerande land med runt 9 miljoner invånare är inte framtidens melodi, menar Centerpartiet. Istället ska befolkningen uppgå till 40 miljoner människor.

”Hade vi haft den migrationspolitik som Kanada har hade vår population idag kunnat uppgå till hela ca 40 miljoner. Det skulle innebära mycket arbetskraft som vi är i behov av för morgondagens välfärd. Många av de landsbygdsproblem som råder idag hade kanske också kunnat vara lösta då. Samtidigt som vi hade haft en helt annan dynamik i landet vad gäller kunskapsmässigt, kulturellt- och socialt utbyte, samt produktion av varor och tjänster. Troligtvis hade vi även njutit av en mer växande ekonomi. Oaktat den stimulerande tanke som föds av att fundera över hur Sverige hade kunnat utvecklas är det viktigare att blicka framåt. Återigen bör det lyftas att även om vi vill att fler ska välja just Sverige framför andra europeiska länder att arbetskraftsinvandra till måste vi bli bättre på att lyckas få de som redan är här i arbete.”, skriver partiet i sitt förnyelseprogram.

Hur Sverige med 6-7 miljoner svenskar under 1900-talet lyckades skapa och upprätthålla en ekonomiskt stark och trygg välfärdsstat problematiserar inte Centerpartiet.

Hon är den största idioten i regeringen, hon borde omhändatas och låsas in på livstid .Hon är FARLIG...Vem ska betala kalaset Annie?

Framtidsplanerna klargörs i ett förnyelseprogram kallat för Välkommen till nybyggarlandet
.http://www.centerpartiet.se/…/c_st%C3%A4mma2011_Del1_10_low…
Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook  
Insändare (Och Annat)
 
 
Picture
SD: Håll ihop budgeten -  Centerpartiets nya agerande är extra svagt i ljuset av partiets tidigare ställningstaganden. Att bryta ut delar ur regeringens budget, som Centern föreslår, är inte det mest ansvarstagande alternativet, skriver Sverigedemokraternas Jimmie Åkesson och Oscar Sjöstedt. skriver DI

"Kort sagt står varken Centerpartiet eller Liberalerna för den mest rimliga eller ansvarstagande hållningen – vad de än påstår. Om dessa partier verkligen anser att regeringen styr Sverige på ett skadligt sätt finns det bara en sak att göra – ta fram ett ordentligt alternativ och se till att detta vinner stöd. I nuvarande parlamentariska läge – och utifrån den senaste tidens opinionsundersökningar att döma – måste detta stöd komma antingen från oss eller Socialdemokraterna. Varje dag som Centerpartiet och Liberalerna vägrar göra detta innebär ytterligare en dag de väljer att sitta på läktaren och ge utrymme för skattehöjningar, ökad segregation och verkningslösa arbetsmarknadsåtgärder."
Mattias Hans Karlsson
Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook  
Insändare (Och Annat)
 
 
Picture
Facit finns i malmö dom borde vara super rika istället är dom konkursmässiga lever på andra komuner utjämningsbidrag. Vi  tror faktiskt inte ens grönvänstern tror att det är en vinstaffär, men dom MÅSTE säga så, för annars måste dom backa från en tidigare ståndpunkt.

Höjda marginalskatter, Bränsleskatter, trafikskatter. Utökad bankskatt och miljöavgifter. Lugna er bara! Snart på agendan igen: Arvsskatt, förmögenhetsskatt, gåvoskatt och fastighetsskatt i stället för avgift. Vänta bara! Nya innovativa förslag kommer att komma för att komma ifatt kostnaderna för massinvandringen.

Det satiriska är att vi är en av dom länder i EU som betalar mest och får ut minst.

www.dagensjuridik.se/2017/03/sverige-ansokte-om-en-miljard-kronor-far-200-miljoner-av-eu-flyktingmottagande
Politiskt Inkorrekt
Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook  
Insändare (Och Annat)
 
 
Picture
Tyskland uppskattar sina Pensionärer alla fall! Dax att vi kräver detta i vårt land med , med tanke på vad dessa politiker stulit ur pensionsfonderna , detta är det minsta vi skall ha i vårt land , kan inte dessa politiker ordna denna reform skall dom inte sitta i vårt regeringskansli alls , utan klassas som svenskfientlig .

Det kan väl inte fungera i detta land eftersom det är så jäkla viktigt med alla nyanlända så är där inte en krona över till pensionärerna som en gång jobbat o slitet här i landet tänker på dem som äldre där det ska dras in på än de ena o annat

I Irland har pensionärer gratis buss gratis tåg o tandläkare o glasögon och en del andra förmåner. Då ska ni veta att Irland är ett fattigt land med en otrolig stor arbetslöshet. Här i Sverige som politikerna tycker att vi är ett rikt land får de gamla bara dra åt svångremmen mer o mer. Förlåt jag glömde att vi har asylsökande som ska ha hjälp först så det är klart att pensionärerna måste ta av sin redan lilla pension.

Sverigedemokraterna är det enda partiet som värnar om våra äldre.

Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook  
Insändare (Och Annat)
 
 
Picture
Stäng gränserna permanent
Öppna gränsen eller dö” – Här är flyktingarnas hot till Europa

Jenny Edlund, chef för Krokoms kommuns integrationsenhet
 – "Många av de asylsökande som kommer har fått information från smugglare vad de har att vänta sig och den informationen stämmer inte alltid, sade hon då."

 – "Många gånger säger smugglarna att i Sverige får man ett eget hus, eller egen lägenhet, och man får det och det och det. Så det blir en liten krock för vissa när de kommer."

Vilka länder kommer flyktingarna från?
De fem största grupperna som nu kommer till Sverige är syrier, afghaner, irakier, statslösa och eritreaner

Varför lämnar så många Syrien?
Kriget i Syrien blossade upp i samband med den arabiska våren. Det är en våldsam konflikt mellan Bashar al-Assads auktoritära regim och oppositionella grupper som vill störta den

Varför vill många till Tyskland och Sverige?
De länder som tar emot flest asylsökande är Tyskland, Frankrike, Sverige samt Österrike, enligt Lars Ulander på Migrationsverket i Söderhamn. Hälften av de som söker asyl i Sverige är syrier. Anledningen är möjligheten till permanent uppehållstillstånd

Är det sådana här människor Sverige & Europa vill ha?

Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook  
Insändare (Och Annat)
 
 
Picture
Detta är ett klassiskt exempel på vad dagens socialdemokrati går ut på kanske därför samarbetet med Nazisterna gick så bra under kriget för dom

Den svenska skolan befinner sig i akut kris, men socialdemokraterna väljer att lägga sin energi på att bussa runt elever för att minska SD:s röster.

 Vi har väl fortfarande demokrati i Sverige ? Så ingen ska påverkar andras val, man får rösta på vem man vill, även SD. Förstår ungdomar som sympatiserar med SD för de lever i verkligheten av politikernas misslyckande av invandringspolitiken.

Är det så här vi tillåter skolan och rektorn/lärare att hjärntvätta vår barn. Fy sjutton hur det har blivit i Sverige. Var är den fria viljan någonstans. Hur kan ett politiskt parti lägga sig i vilka eleverna röstar på. Ännu tydligare hur ett parti har gått över till bli ett dikaturparti.

Sverige behöver ett parti som tar ansvar för den svenska skolan – på riktigt!

 Källor: www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/article22547401.ab
Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook  
Insändare (Och Annat)
 
 
Picture
Nu kan ön Ivö, med 137 invånare, få ett boende för 2000 migranter.
– Det är för litet för så många. Det är helt feltänkt, säger Elisabeth Olsson, boende på ön.

Tänk er samma demografiska förändring i en storstad som Stockholm. Det skulle innebära att över 15 miljoner människor helt plötsligt tog sig dit.

Reinfeldt flög ju över landet och såg att det fanns massor med plats för migranter. Tydligen måste han ha flugit över även Ivö? kommunist Sverige alttså S o MP vet inte stavelsen demokrati så de skiter totalt i öborna

Det kommer att bli helt förstört.!! Nu får det vara nog!!

http://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/vill-oppna-boende-for-2000-asylsokande-pa-ivon
Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook  
Insändare (Och Annat)
 
 
Picture
Hur kommer det sig att människor som har betalat världens högsta skatter i hela livet har sämre välfärd än de som inte betalat en enda krona i skatt?

Precis exakt detta är det som gör mig mest vansinnig och fysiskt illamående - att vara en fjärde klassens medborgare i sitt eget fädernesland, efter ett helt liv av arbete i sitt anletes svett, och ha betalat världens högsta skatter PLUS en mängd "avgifter" som tidigare bekostades av skattemedel.
Medan det väller in = en fullskalig INVASION av (främst muslimer) människor som FÅR ALLT, och det utan att ha betalat skatt eller avgifter. 

De gör dessutom så att våra unga inte kommer ut i vare sig arbete eller till egen bostad. De gör även så att våra älskade gamla och sjuka, som även de har arbetat hårt hela sitt liv, inte får den vård och omsorg, ja inte ens en dräglig tillvaro, som de HAR RÄTT TILL. Sverige kommer att gå till historieböckerna (om det kommer att skrivas några sådana böcker, inte om muslimerna får bestämma...) som det land på jorden som förintade sitt eget folk, och raderade sin egen historia - allt i GODHETENS TECKEN....
Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook  
Insändare (Och Annat)