Picture
AVSKAFFA FÖRSTA MAJ! Det är dags att vi gör 1 maj till en riktig jobbdag. En dag där människor går till jobbet. Inte en dag där en välbeställd vänster går i demonstrationståg för att skydda sina privilegier och hindra andra från att komma in på arbetsmarknaden.

Det är dags att avskaffa 1 maj. Håller du med? Följ länken och skriv under!


http://avskaffa1maj.nu/
 
 
Picture
Ett "normbrytande" hyckleri..?

Deras åsikter, vilket de får inneha.
Varför på i Sverige?
När de kan bosätta sig i Wahhabismens högsäte (Saudiarabien) som skulle passa deras attityd perfekt. Tydligen är Sverige ej passandes för dem. Ingen tvingar dem att vara här!


Här i Sverige har vi våra svenska regler och våra svenska normer. Vill muslimerna ha någonting annat - så är dom välkomna att resa hem igen - Jag kan ur egen ficka, vara med och finansiera hemresorna.

Källa: http://youtu.be/Vi-mxaCPL9g
 
 
Picture
Statsminister Stefan Löfven (S) tror fortfarande att en övervägande majoritet av alla invandrare är läkare, ingenjörer och akademiker...

Hur är det möjligt att denne man kunnat bli statsminister och ännu mer otroligt att Romson är vice statsminister...???? En av livets stora gåtor....

Källa: http://www.expressen.se/…/m-rasar-mot-lofvens-invandrarutt…/

 
 
Picture
Begär inte att IQ-befriade ska kunna räkna
Ytterligare ett praktexempel på att matematik och siffror är inte våra politikers starka sida..............
Och dom flesta som vistas i Rosenbad verkar ha färre kromosomer än en bananfluga!
Picture
Ibland har man otur när man tänker
 
 
Picture
Varför skulle vi behöva det? Då kan vi lika bra införa en buddhistisk, hinduistisk och satanistisk högtid med, annars blir det väl orättvist? Ren jävla idioti.

Eller så slopar vi all religion så folk kan fokusera sin tankekraft på viktigare saker, och röra mänsklighetens utveckling framåt, istället för bakåt som det är nu.
 
 
Picture
Krisen fortsätter i Miljöpartiet. Ännu ett exempel på en miljöpartist med sympatier för Turkiets president Erdogan. Derya Uzel Senir förnekar det turkiska folkmordet på armenier.

Som sagt.. det räcker med att bara skrapa lite på ytan så hittar man en massa skit i MP...

http://www.expressen.se/nyheter/derya-uzel-senir-mp-fornekar-folkmordet/
 
 
Picture
Yes. Feminister och andra skumma miljöindikare, som aldrig satt sin fot i en svensk skog, som inte ha det sketaste aning om när rågeten föder sina ungar eller älgkalvar blir fria, eller förstår något över huvud taget, eller värnat om kvinnors, lika värde eller självständighet.

Byta namn till Miljökatastrof !!!
 
 
Picture
VID VÄRDE 30 FALLER HON - SE MP:s RYSARKALKYL HÄR

På bara ett dygn har MP-ledaren Åsa Romsons chanser att bli omvald minskat snabbt. Ännu hänger hon kvar – men bara på en mycket skör tråd. Om tillräckligt många och tunga MP-toppar kräver hennes avgång eller i förklädda fraser gör tummen ner så kliver hon sannolikt självmant att fajten om partiledarposten.

I denna rysarkalkyl viktas kritikerna på skalan 1-5. Om summan når upp till 30 så är bedömningen att Romson hoppar av.

RYSARKALKYLEN:
Peter Eriksson (MP), fd partiledare. VÄRDE 3. Tung & känd men i Bryssel.
– Går man in i en valrörelse med så låga förtroendesiffror som hon har i dag, då är det väldigt svårt http://goo.gl/UqFlZA.

Magda Rasmusson (MP), ex-språkrör i Grön Ungdom. VÄRDE 2. Känd bland de yngre men begränsat genomslag
– Jag har landat i att vi behöver byta ut Åsa Romson. Tyvärr tror jag inte att hennes förtroendesiffror går att vända http://goo.gl/Z5jjYe.

Lennart Olsen, ledamot partistyrelsen. VÄRDE 4. Mycket välkänd och respekterad internt. En profil många lyssnar på.
– Åsa Romson har sedan länge legat väldigt lågt opinionsmässigt bland allmänheten, vilket beror på saker som hon gjort och sagt. Jag tror tyvärr inte att det finns några möjligheter för henne att komma tillbaka.

Anders Schröder (MP), riksdagsledamot Gävleborg: VÄRDE 1. Junior i riksdagsgruppen.
– Språkrören måste alltid ha förtroende från allmänheten. Har man väldigt lågt förtroende blir det väldigt svårt att gå in i en valrörelse http://goo.gl/XKumEx.

SUMMA: 10. Dvs 33% av kritiska gränsen 30.
PROGNOS: Närmaste 3-4 dagarna avgör


Hela MP är totalt meningslöst, Få bort allihop. Dom tillför inget annat en skit. det lilla dom tänker om miljö, klarar vilket annat parti som helst att lösa. Klart slut..

 
 
Picture
Det mörknar i Sverige, och inte bara i årstidsanknuten betydelse. Stefan Löfvens ansträngda leende på valnatten förebådade de tre veckors kvartalspolitiska kast vi har kunnat se.

Dax att Avgå!
 
 
Picture
MISSION ACCOMPLISHED:
- FÖR DET FINNS INGA MOTKANDIDATER


MP:s språkrör Gustav Fridolin & Åsa Romson gjorde idag det oväntade draget att öppna upp för nyval av språkrör vid kongressen i maj. Men de meddelade även att de vill bli omvalda och man har bara några dagar på sig att lansera andra kandidater.

ANALYS: Därmed är saken sannolikt biff - allt pekar på att Fridolin och Romson behåller makten och går mot ett lätt omval - för det lär inte dyka upp några motkandidater. Och utan motkandidater blir omvalet enkelt.

Att det inte lär dyka upp några motkandidater kan kännas lite som Nordkorea. Å andra sidan är det fritt fram för andra att lansera sin kandidatur, men vem vill göra det när chefen ställer upp för omval.

Fokus för MP lär nu bli följande:
1- Få igenom flera konkreta segrar i kommande budgetförhandlingar med S och få igenom andra regeringsförslag som MP:s väljare känner igen.
2- Inga fler klavertramp och grodor från MP:s partiledare och toppnamn.
3- Redan nu inleda tidernas tuffaste valkampanj för MP inför valet 2018.
Precis som i Nordkorea, vilka salladskommunister.

Man förstår verkligen vilket skämt parti MP är när dom inte ens kan fiska fram bättre kandidater än Fridolin och Romson.


Jag har sagt det förr o jag säger det igen....
Vad har vi 93,11% som inte röstade på MP gjort för ont för att få in dem i regeringen? Det är ju en parodi på demokrati... För det är ju inte direkt representativt i detta fallet....