Picture
ingen lögn det här så ser det ut i sverige idag....dom som byggt upp landet belönas med ingenting när dom blir gamla....fy faan för ruttna sverige med sina genomruttna idioter som styr över oss...när ska eländet ta slut....landet är nog redan bortom all räddning....

Detta är för jävligt det borde vara mat till våra styrande politiker och deras anhängare
 
 
Picture
Circus Löfven, ny föreställning varje dag!
 
 
Picture
”Sverige är den bästa islamiska staten”

Adly Abu Hajarhar, moderat Malmöpolitiker och imam från Palestina.

Behöver inte vara geni för att förstå varför det gick åt helvete med Malmö!

så länge vi böjer oss ned och ger ifrån våra pengar, våra arbeten, våra liv till muslimerna! I flertalet islamiska länder har man ingen välfärd och detta p.g.a. att man som individ ska ge allmosor, men inte betala skatt till exempelvis socioekonomisk utjämning. Att muslimer vill tvinga kristna och ateister till att betala deras utsvävningar medelst välfärd, särbehandling till utbildning och arbeten, "anpassning" av lagstiftning m.m. Välfärd går bra för muslimer så länge det är någon annan som betalar, allra bäst om det är kristna och övriga "otrogna"!


Undrar hur våra barnbarn kommer att tänka när vi satt här idag och lät detta hända..?


Källa: http://www.skd.se/2009/03/04/sverige-den-basta-islamiska-staten/
 
 
Picture
Skandal! Stefan Löfven och Margot Wallström har försökt dölja att de använt 18 miljoner skattekronor ur biståndsbudgeten till att betala restaurangbesök, hotell och dyra flygbiljetter till 27 FN-ambassadörer som ska rösta för Sverige om en plats i FN:s säkerhetsråd.

Och vad ska dom där pajasarna in i säkerhetsrådet att göra, dom kan ju inte ens sköta Sverige på ett vettigt sätt.

Källa: http://www.di.se/artiklar/2016/4/4/bistandspengar-gick-till-fn-rostvarvning/
 
 
Picture
Foto: Anna-Karin Nilsson / ANNA-KARIN NILSSON EXPRESSEN
Miljöpartiet kan ha infiltrerats av islamister.

Forskaren Lars Nicander ser likheter med hur Sovjetkommunismen försökte ta över partier i väst inifrån under det kalla kriget.

– Lite av samma metodik tycker jag mig se i Miljöpartiet där folk som visar Muslimska brödraskapets tecken har hamnat just där, säger Lars Nicander.


Men dom klarar inte av att driva ett parti, lika lite har Åsa Romson inte de kvallikationer som krävs för att vara vc statsminister, och lika lite fridolin hjärna nog att svara på frågor angående partiet, nej dom har gjort sitt dom två, ska dom ha någon chans att komma tillbaka så finns där inte plats för två personer som inte vet ett skvatt vad det är för folk dom väljer in i partiet.

 
 
Picture
Här gör Salahaden Raoof (MP) det kontroversiella rabiatecknet som kan kopplas till islamistiska Muslimska brödraskapet. Nu har han lovat språkröret för Grön Ungdom Hanna Lidström - att inte göra om det och får därför sitta kvar som språkrör för Miljöpartiet i Malmö.

"Han har sagt att han inte tänker göra så igen", säger Hanna Lidström, som för övrigt vill ha Mehmet Kaplan som biologisk pappa, enligt ett av hennes desperata tweets under islamistavslöjandet inom Miljöpartiet.


Helt jävla bisarrt!!! Han har visat vad han står för! Han är islamist! Att han säger att han inte ska göra det mer ändrar inte på att han är en islamist! Vakna för fan Sverige!

 
 
Picture
Miljöpartiet har sjunkit till 4,2 procent – en bottennotering i opinionsundersökningar. Samtidigt får Sverigedemokraterna sin högsta notering hittills – 28,8 procent.
 
 
Picture
Bilden visar ännu en sympatisör med Muslimska brödraskapet som har förtroendeuppdrag för Miljöpartiet. Ali Khalil, som är vice ordförande i arbetsmarknads- och vuxenutbildningsnämnden för Miljöpartiet i Botkyrka, gillar muslimska brödraskapet på Facebook. Han gillar även Yusuf al­-Qaradawi som anses vara Muslimska brödraskapets chefsideolog.  
Lite om Qaradawi. Han har gjort många extrema och antisemitiska uttalanden, bland annat att Hitler var guds straff mot judarna. Han stöttar även Hamas, Islamiska jihad och Hizbollah. Han har även delat ut fatwor som tillåter kvinnor att utföra självmordsattacker, och varit så storsint att han tillåtit dem un­dantag för hijabkravet under självmordsuppdrag. Qaradawi uppmunt­rade även revolter (insurgent attacks) mot amerikanska och brittiska trupperna i Irak. På sin hemsida skrev han 2008 att han var ”the enemy of Israel and the Mufti of martyrdom operations”. I motsats till sitt rykte om att vara en moderat uttolkare av islam, visar Qaradawi gång på gång hur radikal han i realiteten är, i sitt före­ språkande av självmordsattacker och sin ideliga antisemitism.
För ett tag sedan skrev jag en rapport om hur Socialdemokraterna har samma problem som de som nu redovisas i Miljöpartiet. Omar Mustafa-affären var bara toppen av isberget. I synnerhet gäller det Stockholms arbetarekommun. (Apropå Qaradawi: I en de­batt i Sveriges Radio 2010 sa Omar Mustafa, om ni minns honom, att Yousef Al­-Qaradawi ”ofta är väldigt balanserad i sin retorik”. Mustafa ”gillade” även Al­-Qara­dawi på Facebook). http://timbro.se/sites/timbro.se/files/files/reports/vem_representerar.pdf

Hur många islamister finns i Miljöpartiet egentligen?


Hej alla miljöpartister!
ni är avslöjade som tillhöriga ett islamistfäste och sveriges mest blåsta människor!

 
 
Picture
Hoppas att kungen ringer till Henrik och har ett allvarligt prat med killen så är han rökt som pk-journalist, om nu inte röfven tar hand om stackarn
 
 
Picture
Lugnet före stormen eller tvärtom?