Picture
Förundersökningen om mutbrott, efter att Margot Wallström tagit emot en lyxlägenhet av fackförbundet Kommunal, läggs ner.

Det är meningslöst att försöka sätta dit en sådan mäktig sosse-kvinna. Sossarna är ett parti som alltid har nyttjat sin sk makt. Dom är så förbannat "präktiga". Fattar fort-farande inte vad hon gör som utrikesminister. Hon är väl för f-n ofelbar precis övriga inom detta förbannade överlägsna och nonchalanta parti. Finns inget värre med denna maktfullkomlighet.
Så är det med dessa, som har råd att ordna egna dyra vanor. När de sedan "lägger av" blir de riktiga "storfräsare" inom andra områden.
Är så förbannat trött på dessa sossar. Ge oss chansen till ett nyval.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article22875372.ab
 
 
Picture
Dalai Lama: ”Tyskland får inte bli ett arabland. Tyskland är Tyskland. Målet bör vara att de återvänder och bygger upp sina egna länder.”

Världens mest kända flykting, Dalai Lama, anser att det kommit för många flyktingar till Europa.


Nä nu jävlar, är Dala i Lama oxå rasist och islamofob??? Fruktansvärt att höra. Fattar han inte att det är en jättevinst för både Tyskland och Sverige - och på köpet får vi - i vår tristess- ett nytt spännande samhälle Nä du Lama - här gillar vi olika  ( Obs. Ironi)

Tyskland kan skicka alla araber till Sverige, här finns det både plats och oändliga resurser.

Källa: http://mobil.krone.at/phone/kmm__1/story_id__512687/sendung_id__28/story.phtml
 
 
Picture
”Det skedde ett litet ofredande...” Sagt av chef på asylboendet i Trängslet om ett våldtäktsförsök...

Vilka ynkryggar! Och sådana hönshjärnor avlönas av oss skattebetalare. Kan man verkligen acceptera att kvinnor blir attackerade av testosteronstinna babianer. Som anställd på Migr.verket, dvs av skattebetalarna, skall man ha såpass mycket kurage att när något fuffens sker ser till att det anmäls och inte sopas under mattan. Sedan får man personligen tycka vad man vill om invandringen men arbetar man på en flyktingförläggning skall man sköta sitt jobb och passar inte det får man söka sig ett annat.

Mörka o ljuga...det e det samhället bygger på nu förr tiden.

http://www.tv4.se/nyheterna/artiklar/16-åriga-ayah-misshandlades-migrationsverket-ignorerade-574bfde2b9a9f61a30000054
 
 
Picture
Inte trovärdigt alls. Andra mätningar visar SD på 24% och Mp på 2,8%. Det är mera troligt. Tre jämnstora partier runt 25% Och 5 som delar på övriga 25%.

http://left4photo.com/-bluffmaumltningar.html
 
 
Picture
”Varför är ni inte glada för Sverige?” Stefan Löfven har förlorat all kontakt med verkligheten...

Vi har i detta fina land aldrig haft en Stadsminister som varit i närheten av
att förstöra allt vi står för.

Låt oss alla samlas och göra något så vi förhoppningsvis alla får en regering vi står bakom.
Regeringen tycker t.e.x. att att våra cancersjuka barn skall komma efter invandrare i kön för att få vård. Undrar vad han hade tyckt om han hade ett cancersjukt barnbarn?
AVGå SNARAST Stefan Löven !


Det korrupta svinet har aldrig haft, och kommer aldrig att ha kontakt med verkligheten.

Källa: http://www.svt.se/nyheter/live/partiledardebatten-i-agenda
 
 
Picture
Jimmie Åkesson var stjärnan i debatten trots att han stoppades gång på gång av den kvinnliga debattlrdaren som ej är neutral.Detta har hänt tidigare också med denna debattledare vilket borde ha åtgärdats av SVT ledningen!Löven och Lövin är lika dåliga och lika otydliga vilket är tragiskt för Sverige!Alliansen pratar och pratar men snart måste d också bli mer seriösa och komma med annat än pappersprodukter!Sjöstedt seglar som vanligt i son kommunistiska klasskampssandlåda och visar än en gång att han är en total nolla!

Sossarna och vänstern hela 8%. Sedan kommer Åkesson med 60%.
 
 
Picture
Picture
Picture
Jan Björklund (L) talade i kvällens partiledardebatt om problem kopplade till värderingar som invandrargrupper för med sig till Sverige. Jimmie Åkesson välkomnade då L-ledaren till verkligheten och påpekade att denna insikt kommit alldeles för sent.

Är riktigt förbannad att Jimmie ALDRIG får prata till punkt
 
 
Picture
Tur att Löfven inte är fotbollstränare . Vilket jävla lag han skulle samla ihop .Skam att ett sånt jävla pack skall få leda Sverige !!
 

Dax

05/29/2016

0 Comments

 
Picture
Nyval nu tack!
 
 
Picture
Försök till våldtäkt. Polisen ber media om hjälp att hitta gärningsmannen. Media korrigerar signalementet...

Jag det är lika bra att censurera så det blir svårare att hitta honom!! Vilken blaska var det som gjorde detta?