Picture
Grattis till MP! Hoppas trenden fortsätter!

Vansinne att en minoritet får föra folks talan! Hela systemet med blockpolitik är skevt. Det partiet som fått flest röster ska styra....det skulle förhoppningsvis bidra till att folk tänkte lite längre innan de går till valurnorna.

97.2% av svenskarna vill inte ha MP i regeringen.
Ändå sitter dom där...

 
 
Picture
Vidrigt. Som etnisk svensk pappa så känner jag mig kränkt nu när den nya adeln får åka ytterligare räkmacka framför ögonen på mina barn... Fridolin kan dra åt helvete. Jävla slödder.

Sjukvård, skola och nu även dagis. Kan någon förklara för mig hur jag som svensk har nytta av att betala skatt? Inte går den till polisen eller militären heller.

Dom kommer snart få förtur till pensionerna också.
 
 
Picture
Friskolor ska få möjlighet att låta nyanlända barn gå före i kön till skolan. Detta är resultatet av att regeringen och de borgerliga partierna utrett frågan rekordsnabbt. Konsekvensen blir att barn till föräldrar som redan ställt sina barn i kö får vänta ännu längre än i nuläget.

Hela regeringen är ett enda stolpskott. Ska dom ha företräde till allt. Det är inte så konstigt att det är rasism i landet och det kommer att bli värre. Tänk på hur ni ska rösta 2018. Som det går till nu kan inte få fortsätta i 4 år till. Jag själv har varit Sosse en gång i tiden, men har gjort slut med dom nu. Kommer aldrig mer att rösta på dom banditerna

Gärna förtur ut ur landet. Nya idiotförslag från efterblivna i Rosenbad...

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article22892259.ab
 
 
Picture
VI -- som i vanligt fotfolk tjänar ingenting förutom våldtäkter, mord, misshandel, sketen religion och allt annat kul som mångkultur för med sig. Men folk som har ställen att hyra ut och som kan göras om till HVB-hem klagar nog inte alls på det här!

Allt går ju på knäna. Tandvården, polisen, sjukhuset, skolan, kommuner med bostäder...jag fattar inte hur man kunde tro att man skulle tjäna på detta? Turister tjänar man på, inte massinvandring som förstör byggnader och skapar otrygghet..
 
 
Picture
Vanligt folk har inga fallskärmar att ta till när bussen kör över kanten.
-Är det inte dags att byta chaufför?
 
 
Picture
Vem gör vad i den nya regeringen? Här är organisationsschemat efter dagens ombildning.

vad kostar dagens ommöblering oss --- dessutom är det förvånansvärt att lilla MP har fått så många ministerposter svenska folket har ju i val nedröstat dem .. är detta den nya svenska demokratimodellen ?
 
 
Picture
Detta är ett exempel vad företrädare för det etablerade islamistiska partiet Hizb ut-Tahrir har för planer gällande Sverige.

Dom e på god väg och med en inhemsk befolkning (87%) som tycker Sverige är till salu kommer det gå i en rasande fart. Tyvärr.


Källa:
https://twitter.com/SuhaibElmii/status/735170733148635136
 
 
Picture
Framtidens bostäder Utedass och trampcykel för att få igång spisen
åkerbrasor på vintern när solenergin inte fungerar och taket snöat över tänk vad bra Vi kommer behöva många cykelreparatörer r i framtiden Hoppas han har cyklat till Bryssel eller hur har han tagit sig dit? Inte med flyg väl!!!!!
 
 
Picture
"Att landet med världens största oljereserv inte har råd att tända lamporna ter sig kanske bisarrt, men det finns en logisk förklaring.Socialism." - Lars Kriss, liberal ledarskribent

Källa: http://www.helahalsingland.se/opinion/ledare/aterigen-slutar-socialismen-i-kaos-brodkoer-och-tomma-affarer
 
 
Picture
Regeringsombildningen dröjer. Sherlock Löfven har inte råd med nya skelett i sin regeringsgarderob...

Bildkälla: http://jeanders-bilder.blogspot.se/