Picture
En somalisk kvinna fick asyl i Sverige på 2000-talet och bodde sedan i Sverige med ett permanent uppehållstillstånd - utan att ansöka om medborgarskap. När asylhandläggaren Egor Putilov börjar gräva i ärendet visar det sig att kvinnan även har uppehållstillstånd i Norge och Danmark samt att kvinnan numera är medborgare i Norge.

Kvinnan har tagit emot socialbidrag från alla tre länder. Inte nog med det – direkt efter att hon fick asyl i Sverige reste hon tillbaka till det land hon hade sökt skydd ifrån – nämligen till Somalia. Väl där sålde hon ett svenskt uppehållstillstånd till en somalisk man med tre egna barn för 120 000 kronor. Mannen och barnen tog sig sedan till Sverige och bor här som hennes ”man” - medan hon fortsätter att bo i Norge.

Egor Putilov går naturligtvis med alla dessa uppgifter till en av beslutsfattarna på Migrationsverket som bara ryckte på axlarna: man kan inte göra något i fallet. Inte ens återkalla hennes uppehållstillstånd.

Det här är bara ett exempel på hur våra tafatta, känslostyrda och tandlösa myndigheter i hela Norden tillåter att vår gästvänlighet, generositet och välfärd utnyttjas och missbrukas - utan minsta kontroll eller konsekvenser när grova bedrägerier med våra skattepengar upptäcks...


Skönt att veta vart skattepengarna går... somalia är ju inte ens krigshärjade så ingen därifrån borde få uppehållstillstånd i Sverige

Källa: https://putilov.org/2016/06/27/tre-lander-tre-identiteter/
 
 
Picture
Who fought the Nazis while Swedish Social Democrats exported iron to the Nazis and helped them with transit, you wanker?

Och sossarna som höll på med rasbiologi inpå 70-talet står nu och pekar på andra och skriker rasist!

En god sosse har alltid handen i någon annans fickor...
Källa:https://www.facebook.com/politikfakta/
 
 
Picture
Dags för polisledningen att sluta med tramset! Utöka polisens resurser och befogenheter. Höj polisnärvaron i riskmiljöer. Stärk medborgarandan och uppmana allmänheten att göra envarsingripanden när de ser någon sexuellt ofreda en kvinna. Skärp straffen och utvisa kriminella utlänningar!

Kan någon nämna ett annat land, vilket som helst egentligen där man skulle komma på en lika absurd "lösning" till hur man skall få folk att sluta trakassera tjejer på?

Jag trodde inte man kunde skämmas mer vid det här laget men det verkar som om politrukerna verkligen försöker att göra landet så bisarrt som möjligt.

Dan Eliasson är inte kapabel att göra Sverige tryggare och säkrare - avgå!
 
 
Picture
Här har du ett armband herr Eliasson.

Ta på dig det, titta på det och läs vad som står. Följ sedan den mycket enkla instruktionen. Upprepa varje dag tills budskapet går in!

Du hånar svenska kvinnor och offer för sexuellt våld genom att påstå att de ska ha ett förbannat armband på sig medan du skiter i att sätta in resurser för att stoppa förövarna. Idiotin har för längesedan gått över gränsen. Avgå nu! Du är inte vår polischef!

Vi skicka en bunt till löven och hans gäng också
 
 
Picture
Samråd med statsminister Stefan Löfven (S) i EU-nämnden nu inför Europeiska rådet med EU:s stats- och regeringschefer i eftermiddag. Sverigedemokraterna gratulerar som enda parti Storbritannien till resultatet i folkomröstningen om EU-medlemskapet. Alla andra partier beklagar.

Löfven är extremt tydlig med att ingen diskussion ska ske i kölvattnet av Brexit om att stoppa maktöverflyttningen till EU. Alla tankar på en folkomröstning i Sverige om EU-medlemskapet avvisas helt och hållet av statsministern. ”Det skapar instabilitet och är helt fel väg att gå.”

Regeringens demokratiförakt är kompakt. Sverigedemokraterna håller självklart inte med utan kräver att även svenska folket självklart ska få säga sitt i frågan om det framväxande Europas förenta stater.


 
 
Picture
Fri rörlighet.. Jovisst med krav på idkontroll vid varje gräns, effektiva spärrlistor mm så det går hålla kontroll över att tex tre månader följs.
Krav på uppvisande av att man har tillgångar försörja sig ett tag om man vill stanna längre och stopp för tiggar/stöldresor sen så kan folket nog få lite tilltro igen.


Det är en styrka om de som kommer är starka/utbildade. Nu ser det väl lite annorlunda ut på just den fronten..
 
 
Picture
Ibland är det väldigt tydligt att polischefen inte är polis. Armband.. suck. Så utan armband fritt fram lr.. är det nån samtyckes grej. Högre straff om man tafsar på nån med armband. Men du sara. Hade du verkligen armbandet på dig när du blev våldtagen lr hade du glömt det i väskan?. Hej polisen..min bil har blivit stulen! Ok men hade du skrivit att det va din bil på en lapp? Hej polisen. Ja har fått inbrott! Ok men har du skyltat med.. Inbrott! Nej tack! På dörren?

Dom tjejer som inte har armband på sig, är dom ok att tafsa på och våldta? /sarkasm

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article23082340.ab
Källa: http://jeanders-bilder.blogspot.se/
 
 
Picture
Kommunismen i Sverige yttrar sig mer och mer i form av texter som denna. När Svt m.fl. tar sig friheten och förvrider sanningen genom förtal och lögner där man säger sig representera folkets röst. Stalinmedia/Svt är så jävla fräcka att dem vill få det att låta som om hela Sverige tycker som dem, där branschen inom media kryllar av salladskommunister. Jävla flummiga idioter på Svt, det dem håller på med bör vara straffbart.

Jag tror dom flesta svenskar vill lämna EU
 
 
Picture
dom är nog rädda att deras bidrag ska dras in...
Jävla dårar.
 
 
Picture
En man gick till vild attack mot Sankt Pauli kyrka. Han bröt sig in och slog sönder minst 16 rutor.

– När polispatrullen kommer in så befinner han sig högst upp i kyrkan, skrikandes Allahu akbar, klädd i arabiska kläder. Han var fullständigt galen och gick till attack mot poliserna med träpåk. Han greps efter visst tumult och tumultet har fortsatt här inne på polisstationen, säger Mats Attin, kriminaljouren i Malmö.

Mannen är misstänkt för våld mot tjänsteman, försök till våld mot tjänsteman, olaga intrång och grov skadegörelse
.

Är han "svensk" eller kan vi sätta honom på ett chartrat plan och skicka räkningen till det svenska folket?......


Vansinnet bara fortsätter och fortsätter.....


FY FAN för de 87% som röstade på DÖ-nickarna.
SKÄMS!!!


http://24malmo.se/2016/06/27/galen-man-slog-sonder-kyrka-skrek-allahu-akbar/