Picture
I fjol inrättade Regeringen Löfven ett skattefinansierat nationellt resurscentrum för forskning och studier om rasism och våldsbejakande extremism. Man skulle kunna tro att dess syfte är att motverka extremism - men så är icke fallet.

Man släppte nyligen en rapport. Författaren till rapporten, Marcus Herz, är ingen forskare utan handplockad pga sina vänsterpolitiska uppfattningar. Och det märks. Värre snömos, svammel och flummeri får man leta efter.

I rapporten finns bl.a. en diskursanalys av ”våld mot icke-vita kroppar”, "polisens terror mot förorterna eller hur icke-vita terroriseras på offentliga platser" och "varför det bara pratas om terrorism och inte om det 'våld' som följer av sociala normer?"

Man kan också läsa mellan raderna att islamistisk terrorism faktiskt kan jämföras med slaveriupproret i USA och att vänsterextremism inte alls är så farligt: "Den liberala demokratin använder exempelvis ofta sitt eget styrelseskick till förtryck, våld och ett upprätthållande av ojämlika maktrelationer. Ett motstånd mot detta kan inte likställas med ett motstånd mot enskilda kroppars existensberättigande."

Om nu dessa vänsterextremister får ägna sig åt denna skattefinansierade icke-forskning under falskt flagg. Varför får inte högerradikala det samma? Vad sägs om ett ”Centrum mot invandrares svenskfientlighet” eller ”Institutionen för kritisk analys av islamiseringen av Sverige”? 


Är inte detta ett brott mot någon grundlag eller FN lag? Någonstans måste det finnas en lag om att slösa skattepengar på propaganda och låtsas som att det är forskning.

Minst måste det räknas som stöld och bedrägeri. Att ta pengar i syfte av att bättra skola, vård och rättsväsen och sen lägga pengarna på propaganda för att lura folk. 
Sossepolitik....

Källa: http://www.expressen.se/ledare/tyck-garna-men-kalla-det-inte-for-forskning/

Rapporten: http://www.gu.se/digitalAssets/1566/1566269_rapport---socialt-arbete--pedagogik-och-arbetet-mot-sa---kallad-va--ldsbejakande-extremism.pdf

 
 
Picture
Aida Amoli är ny redaktör för sociala medier på SVT:s Utbildningsradio. En sån där kallad "anti-rasist". Aida uttrycker gärna sina vänsterfascistiska åsikter på Twitter. Stödjer vänsterfascistiska AFA.

Tror ni hon kommer få sparken för det? Nej. UR anser det hela redan utagerat: "Vår policy är tydlig, att inte uttrycka något som kan skada förtroendet för UR. Vi har pratat med vår medarbetare." Att ha en medarbetare som är vänsterfascist skadar alltså inte förtroendet för UR? Vad anser svenska folket om att de ska betala hennes lön?

Sveriges public service lever alltså ännu en gång upp till sin totalt vidriga vänsterpolicy: Kritisera Migrationsverket? Sparken direkt! Är du vänsterfascist? Grattis till befordran!


Återigen: snälla ge mig rätten att sluta finansiera detta ludna vänsterpack. Jävla äckel

Källa: https://twitter.com/hanifbali/status/747388902172991488
 
 
Picture
Se där, massmedia. Då borde det väl inte vara några problem om vi röstade om det?

Även om majoriteten velat lämna hade det väl fifflats med rösterna så vi blivit kvar...

Bättre att gå ur och behålla alla miljarder som bara försvinner vi kunde ju satsa dom på våra åldringar som har det sämst i hela Europa !!!!
 
 
Picture
”En folkomröstning om Sverige ska gå ur EU skulle återigen bli folkets maktkamp mot det politiska etablissemanget. Mitt tips är att folket vinner igen!” - Lotta Gröning

Just nu två dagar efter Brexit har svenska media tävlat i att måla upp undergångsscenarier med global ekonomisk kollaps. Vore inte konstigt om svenska folket är förskräckt inför tanken på att lämna EU. Men om det vore en juste upplysningskampanj om för - och nackdelar med EU.medlemskapet så skulle Svenska folket rösta för att gå ur. En klar majoritet anser att EU har slagit in på fel väg.

Folket har kanske börjat förstå alvaret, i vad som sker i landet.
 
 
Picture
Det nya sjuka Sverige. JO riktar ingen kritik mot Malmö i frågan om barnäktenskap. Malmö kan fortsätta låta barnfruar bo med män som är uppemot femton år äldre. "I stora drag har vi gjort rätt", säger Annelie Larsson, chef på sociala resursförvaltningen...

Uppenbarligen tänker man inte ett dugg på barnens bästa.

Källa: http://www.sydsvenskan.se/2016-06-25/jo-godkanner-malmos-arbete-med-barnfruar
 
 
Picture
Har man börjat bygga brandfarligare bilar tro?! Det kan ju absolut inte vara så att vår kultur berikas. Igen..

Undrar hur många anlagda bilbränder vi hade 1988?

 
 
Picture
Den vanliga dubbelmoralen och hyckleriet. Har aldrig gillat dessa två gaphalsar att tv överhuvudtaget betalar för detta trams är horribelt.

Där försvann mitt intresse för era program. Pinsamt. Lätt att säga, när man tjänar det du gör. Absolut inget fel. Men komiskt att det ofta kommer från välbärgade inkomsttagare.

Snacka om att han måste verkligen hata sig själv, han kan inte ha det lätt med sitt samvete.
 
 
Picture
En oerhört stor skillnad att komma in som arbetskraft och inte som migrant som vill bli försörjd och ta del av vårt välfärdssystem som svenska skattebetalare får stå för notan för!Att bidra och göra rätt för sig är något annat än att kpmma och snylta d.v.s. belasta oss andra bara vilket inte är ok!

Det är bara så jädra tröttsamt att de måste hålla på och försöka rättfärdiga en katastrofal invandrings- och integrationspoitik hela tiden. Kan de inte bara lägga ner och betrakta oss som vuxna, tänkande människor?

Dålig koll på läget. Liksom många andra som skär pipor i vassen idag.
 
 
Picture
Swexit tack!
 
 
Picture
Anders Lindberg goes full Arnstad idag...Vänsterpartister är högerpopulister och halva befolkningen i Storbritannien är fascister...

Tänka sig att det land som var med och räddade Europa från Nazismen och Fascismen på 40-talet idag blir kallade för "Högerpopulister" och "Fascister". Med Vänsterresonemang så är man hemsk om man värnar om sitt eget land uppenbarligen.

Fy fan så uppochnedvänd vår värld är nu för tiden..
..