Picture
 Det värsta är ju att våra politiker och regering inte begriper att samhället utnyttjas, av dessa parasiter som mycket väl vet vad det gör. De har ju lärt sig sina Rättigheter men har ingen aning om Skyldigheter......Det är mina och dina skattepengar ( pensioner ) som går till dessa krävande, som inte vill ge, bara ta, ta, ta och återigen ta av samhället.

Många älskar också vårt flerbarnstillägg som har utnyttjats till fullo.
 
 
Picture
SD 51% 2018
 
 
Picture
Moderat imam: ”Det är tillåtet inom Islam att hålla kvinnor som sexslavar...”

kommer ni ihåg när buddist prästen sa att man kunde mörda i buddah's namn? eller när en judisk rabbi kom ut och sa att judar borde förslava kvinnor och ha dom som sexslavar? inte jag heller, konstigt att det alltid är samma religion allt detta kommer ifrån

Budskap från medeltiden ...

Källa: http://louderwithcrowder.com/british-muslim-cleric-sex-slaves-yes-you-can/
 
 
Picture
Idag är det en börsmånad sedan Brexit. Våra kunder köpte mer i oron och därefter steg OMXS30 12%, bra jobbat

och Nu lyser alla domedagsprofeter med sin frånvaro
 
 
Picture
Dessa s.k. signalement har två huvudsyften. 1. Att inte få fast någon 2. Att inte bli anklagade för att "fiska i grumliga vatten" som det heter från PK-håll.
 
 
Picture
Rosa Vidarsdottir blev idag antastad av 9 migranter i Nässjö centrum mitt på ljusa dagen! Tack och lov såg hennes chef det hela och kom till hennes undsättning."Jag blev just antastad av 9 st. migranter i Nässjö centrum mitt på gångvägen på Avenyn mellan Hotell Högland och Thimons Konditori..." 

"Den ena bönade och bad om att få en avsugning... En annan ville få knulla, en satt bara på gräset med handen innanför gylfen och runkade... De andra visslade och ropade efter mig diverse "komplimanger"...

"Detta var så jääääävla otäckt och äckligt." 

"Min chef såg detta hända när han stod inne på Thimons och skulle beställa sin lunch så han kom utspringande till min räddning.."

"Jag tänker ringa polisen och berätta om detta om en liten stund när jag har lugnat ner mig."

"Fyyyyy faaaaaan... "

"Mina tankar snurrar... Tänk om det varit kväll och jag varit helt ensam... "

"Vilken jäääkla tur att jag inte var ensam utan hade sällskap av kollegor som befann sig i närheten."

"För jag hade inte haft en chans mot 9 killar ensam..."


- Kapitel 19 §1 Brottsbalken: Den som, med uppsåt att riket eller del därav skall, med våldsamma eller eljest lagstridiga medel eller med utländskt bistånd, läggas under främmande makt eller bringas i beroende av sådan makt eller att del av riket skall sålunda lösryckas, företager handling som innebär fara för uppsåtets förverkligande, dömes för högförräderi till fängelse i tio år eller på livstid eller, om faran var ringa, i lägst fyra och högst tio år.

Så, i princip hela den nuvarande och föregående regeringen skulle kunna åtalas för förräderi.


Det är ett förbannat daltande, praktiskt taget sedan länge, i det här landet.
"Traditionella" media slickar vinpimplarvänstern i aktern (eftersom huvudet hålls stadigt nedgrävt), och politikerna är strängt upptagna med att anklaga varandras brister istället för att ta tag i viktigare problem.
Det här är bara tragiskt, det här bland så mycket annat. Kvinnor ska få vå vara fredade både dag som natt i det här landet! 


Vart ska det behöva sluta? -Tar hederligt folk lagen i egna händer till slut så lär väl ordningsmakten snabbt vara framme och ha tillräckligt tydliga direktiv för just det scenariot


DELA VIDARE!
https://www.facebook.com/rosa.vidarsdottir

 
 
Picture
Islams budbärare som kom med koranens "kärleksbudskap" - som pk-eliten hävdar. Är det inte dags att folk öppnar sina ögon snart och ser verkligheten?

Vilka krigare, skär av huvudet på en gammal försvarslös gubbe som dessutom försvarat deras religion.
stooora krigare som tror de blir belönade i efterlivet för sin heroism....

Och västvärlden bara ser på och låter sånt här ske.....

Källa: http://www.dailymail.co.uk/news/article-3711329/PICTURED-two-faces-terror-ISIS-releases-photograph-two-butchers-slaughtered-French-priest-altar.html
 
 
Picture
En ficktjuv som utgav sig för att sälja tidningar fick sig en gripande upplevelse när han stal en mobiltelefon från två kvinnliga poliser som låg och solade. "Mitt första ingripande iklädd bikini under mina 11 år som polis!", skriver Mikaela Kellner på Instagram...

Blir inte förvånad om poliserna får en varning av Eliasson detta var ju inte i tjänst.
Nej han hade knappast gjort detta fantastiska jobb på sin fritid.
Heder åt kvinnorna ( poliserna ) bra jobbat utan för tjänst.


Källa: https://www.instagram.com/mikaelakellner/
 
 
Picture
"Det goda hatet" visar sitt fula tryne igen. Är det inte IRM så är det feminister, SVT eller journalister. Vänsterfolk verkar helt ha slutat tänka själva.

Hoppas nästa år att det arrangerar Pride i nån förort så de får se vad som händer med deras "älska allt politiskt korrekt"-snack. Tror deras "visa tolerans"-nivå skulle skena en aning när tumult utbryter. Men även om det skulle bli kaos så skulle det skyllas på högerfalanger och vita män......

De tror i sin enfald att de äger rätten att utöva våld. Det är och förblir endast polisens befogenhet i en fungerande rättsstat. De hamnar istället under samma kategori som nazister och extrema islamister, som omedelbart skall gripas, lagföras, och dömas, enligt rättsstatens alla regler.

Trodde Pride handlade om kärlek, men då är man tydligen ute o cyklar...Olaga hot?! Vad hände med allas lika värde ?! Tydligen bara vissa färger som accepteras, dags o göra om prideflaggan då kanske...De som håller i banderollen kanske ska läsa på lite om Prideflaggan, den står för respekt o tolerans för medmänniskor..
 
 
Picture
http://jeanders-bilder.blogspot.se/2016/07/tips-till-regeringen.html