Picture
AKB tror visst att folk är dumma i huvudet..alla som går på hennes skitsnack är också dumhuvuden. först är man emot SD och dess väljare och sedan försöker man fiska väljare genom att kläcka ur sig något sådant, det är så genomskinligt.

Så här är det AKB att det finns folk som är invandringsfientliga därför att de är rasister och det finns folk som är det för att de är nationalister. Skillnaden är att nationalister värnar om sitt eget land, folk och kultur medans rasister bara hatar andra folkslag i största allmänhet.

En nationalist har inget emot arbetskraftsinvandring i en takt som vi kan assimilera som är till direkt nytta för Sverige, men är emot hög flyktinginvandring som bara är till skada för Sverige på alla plan och definitivt när det gäller folk som inte vill assimileras utan försöka t.ex islamisera oss. Att vara nationalist är inget man behöver be om ursäkt för eftersom så gott som alla folk och länder i hela världen är nationalistiska och ser till sig själva först.

Det är naturligt och normalt att vara nationalist eftersom det handlar om att prioritera det som står en närmast precis som man skulle prioritera sina egna barn före någon annans.


Källa: http://www.expressen.se/nyheter/kinberg-batra-sds-valjare-ar-inte-rasister/
Källa:https://www.facebook.com/politikfakta/
 
 
Picture
Regeringens utredare, förre socialdemokratiska kommunalrådet Ilmar Reepalu, föreslår att företagens vinstuttag begränsas till åtta procent...

Men på invandringen får dom tjäna miljoner på utan att någon bråkar...

Bildkälla: http://jeanders-bilder.blogspot.se/
 
 
Picture
Statsminister Stefan Löfven (S) anser inte att poliskrisen är en kris...

Men för honom är det ingen kris. Om han skall kunna utföra sitt uppdrag och förstöra Sverige är det bara ett hinder med en poliskår som gör sitt jobb och stävjar brottsligheten. Man måste förstå att det finns andra sponsorer bakom alla beslut han och hans gelikar tar. Det här är inget konstigt.

Krisen ligger inte hos polisen. Krisen ligger hos vår regering och politiker. Sverige har en lagstiftning efter hur det var på 50-talet då 99 % av svenskarna var laglydiga. Nu har vi definitivt ett helt annat klientel som vällt in i landet. Dessutom lagstiftade förra regeringen en massa lagar som gynnar den grova brottsligheten. Fram för allt regler kring bolagsbildningen och assistensersätttningen.

Löfven satsar nu hela valrörelsen på att få hela den undre världen och hela bidragsvärlden att lägga sina röster på sossarna. Ett av vallöftena kommer att bli att avskaffa polisväsendet helt och hållet så att ingen mer ska behöva känna sig "kränkt" efter att ha begått någon olaglighet. Tvärsäkerhetsminister Ylva Johansson blir ny rikspolischef med uppdrag att lägga ner polisväsendet. Kvar blir bara 32 polistjänster=lika många som de utlovade gtraineejobben.

Testa och ring 112 och be om polis. Telia supporten är snabbare på att svara.

Källa: http://www.expressen.se/…/vi-ska-inte-satta-nagon-krisstam…/
Källa:https://www.facebook.com/politikfakta/
 
 
Picture
Eva Dahlgren tänker skänka intäkterna hon får från covern "Ung & stolt" av Bedårande barn till "dem som jobbar för ett mångkulturellt Sverige". Eva Dahlgren bor idag längre perioder i den egna lägenheten i New York och i Italien än i Sverige. När hon väl behagar att besöka Sverige så bor hon antingen i paradvåningen på över 200 kvm på Bellmansgatan på Öfvre Södermalm eller på sommarstället i Stockholms innerskärgård. Hon kommer alltså aldrig ens i närheten av vanliga medborgares verklighet. Hon lever som en blind larv i en omsorgsfullt spunnen ogenomtränglig kokong av överklassocialism och verklighetsförvrängda filter på Instagram...

Hon kanske kunde låta ensamkommande flyktingbarn bo i paradvåningen när hon inte är där. Allra bäst hade varit om hon hade adopterat några stycken. Även ett tips till sossar och mp.

Hon och hennes flickvän kanske skulle prova på att besöka Saudi Arabien och gå på någon gay klubb där? Homosexuella som vurmar för islamiseringen av Europa är något av det sjukaste som finns. Dom inte bara hatar sitt eget folk utan även sitt eget sätt att leva. Lever i en egen värld, så trygg med sin framgång och vad den har gett henne. Lätt för henne att uttala sig hur andra ska vika sig och bara ta emot flyktingströmen med öppna armar. Skandal när man skälv inte bor i Sverige.

Blir lite irriterad på henne, det man inte vet ska man inte uttala sej om, det finns inte Änglar i alla rum, Eva!
 
 
Picture
Att pressen ens publicerar en sådan bild och försöker övertyga folk att det är ett barn

Så jävla naiva så det finns inte

 
 
Picture
Förstår inte riktigt hur detta kan ses som ett bekymmer... om man som kvinna går runt och yttrar sådana åsikter så är väl risken inte särskilt stor att hon någonsin lär bli gravid, om inte annat så kommer ingen man vilja ha med henne å göra...

Vi får hoppas Fanny lever som hon lär. För genpoolens bästa.
 
 
Picture
Ä inkompetens ett kännetecken för de nya Sverige? Börjar fundera hur länge går detta innan Stefan till sammans med mp har försatt Sverige i konkurs?

Lite som svenska polisen. Vi bjuder på kaffe och bulle istället för att agera.

Källa: http://www.sydsvenskan.se/2016-08-29/sjukhuset-vill-oka-sakerheten-kan-ta-bort-ordningsvakterna-pa-akuten Källa:https://www.facebook.com/politikfakta/
 
 
Picture
Bikinis är jätteproblematiska och reklam för dessa ska förbjudas, medan det med burkinis inte finns några som helst problem då kvinnor måste få klä sig som de vill.

Världens värsta bakfylle snack från lilla Gudrun. Det verkar vara lite si så där med valfrihet gällande FI 's regler?

Hissen går inte ända upp
Alla Corn flakes är inte i paketet , alla hästar är inte i stallet!
Inte den vassaste kniven i lådan
Lyset är tänt, men ingen är hemma.

Källor:
http://nyheter24.se/nyheter/politik/858992-gudrun-schyman-vill-kopa-en-burkini-det-ar-dags-nu
http://www.metro.se/metro-debatt/forbjud-den-sexistiska-bikinireklamen/EVHofk!aEM7TvZztV9
 
 
Picture
Finns det NÅN/NÅGOT som har fler åsikter om hur tjejer ska bete sig än feminister??

Borde inte en feminist uppskatta/stötta kvinnor som är stolta över sig själva och som rakryggade väljer att visa upp sig . Jag kanske har missuppfattat feninismen.

Lika tokig som vanligt !
Källa:https://www.facebook.com/politikfakta/
 
 
Picture
Förslaget om nya och större länsregioner skulle göra hela Sverige vänsterstyrt...

Alla vet att små enheter har större chans att lyckas. Varför i h-vete ska man då göra dessa jätteregioner! Gör om och gör rätt! Om våra egen Fidel Castro skulle få bestämma själv så skulle vi var det nya Kuba

Källa: http://cornucopia.cornubot.se/2016/08/regionkuppen-nya-regionerna-ger.html