Picture
Varför vill han Regera med MP, är det för att de är lika idiotiska båda två?
För bara dagar sedan flaggade Socialdemokraterna för att de tänkte dumpa Miljöpartiet inför nästa valrörelse.
Men nu säger statsminister Stefan Löfven att S vill fortsätta regera med MP efter valet 2018, rapporterar Dagens Nyheter.

Fy faan Röven Löven.Du har förstört vårt land fullständigt.En gång hade vi nåt som hette folkhemmet men det är förstört för länge sedan med skiten som du drar in i vårt land 

 
 
Picture
Någon annan betalar väl som vanligt för sossarnas utsvävningar
"Habos kommunalråd David Svensson (S) erkänner i polisförhör att han köpt sexuella tjänster av en kvinna i Jönköping i september i år"

Mycket förvånande, sossar brukar inte erkänna lagbrott.

http://www.svt.se/nyheter/lokalt/jonkoping/kommunalrad-kopte-sex
Picture
Habosvensson, en fantastisk företrädare för sitt parti
 
 
Picture
Skolgården spolas ren från skit nästan dagligen
Socialborgarrådet Åsa Lindhagen (MP) försäkrar att man kommer försöka föra en dialog med de hemlösa.

– Vi hade samma problem för några år sedan på den här skolan och nu när vi igen fått vetskap om att hemlösa flyttat in på skolgården så är det jätteviktigt att etablera en kontakt med de här mänskorna.

Lika effektivt som när daltet med våldtäktsmän från vissa länder inte straffas utan bjuds på kaffe och bullar. I stället straffas våldtäktsoffren en gång till när dom lämnas övergivna av "PK-maffian".

http://www.svt.se/nyheter/uutiset
 
 
Picture
Bara personal fick inte barnen åka med ??
Sverige tog emot ungefär hälften av alla ensamkommande flyktingbarn som kom till Europa 2015.

I snitt kostar varje ensamkommande flyktingbarn 1 miljon kr per år. Det blir mycket pengar för skattebetalarna, med tanke på att det kom över 35 000 bara förra året.

Aldrig att jag skulle skänka pengar till dessa

Del 1 https://youtu.be/caZ3ZsHac5M
Del 2 https://youtu.be/pBDoofTxLYY

 
 
Picture
Man har rätt att åka hem
Dessvärre visade det sig att dom flytt från ett helvete till ett annat!

Man har rätt att åka hem , ni drömde om en lyxvilla, lyxbil, sen en semester resa hem, som många gör efter en tid när allt är ordnat med boende och försörjningen,

Han säger att döden i Syrien vore hederligare, och va jag i samma situation så stanna jag hemma och slogs för friheten , men i stället är det massa fega som bara tänker på sej själva och flyr! Tar man det totala antalet som flytt så hade dom haft en stor arme att försvara sej med

 
 
Picture
Tänk hur det var innan internet när dessa kunde vara ostörda.
De flesta på Sveriges Radio är så svenskfientliga att de nog hatar sig själva och sin egen hudton.
Den vackra dagen SR städat ut alla Arnstads vänstervrickade wannabees och anställer seriösa, demokratifrämjande och opartiska programledare igen, ska jag börja lyssna. Fram tills dess bojkott.

Tror inte att det här är dubbelmoral ens. Hon skriver det där för att man ska anta att det hon twittrar om stämmer, även, och kanske speciellt när det kommer till personliga åsikter. Skulle kunna sätta mitt lillfinger på att "vara saklig" inte ingår i hennes moraliska kompass.

Skicka gärna en fråga eller vad ni tycker om denne Johanna Linder till Karlavagnens redaktion. Mail går att skicka ifrån deras hemsida.


https://www.facebook.com/Politiskt.Inkorrekt/
 
 
Picture
JA
NEJ
Klicka på Ja eller nej för att registrera din svar. Resultaten visas inom 30 dagar, sen skickas det till riksdagen. 

 En röst per person varje 24 timme

Nya smällen – poliser framför avgångskrav mot rikspolischef Dan Eliasson, Drygt 2000 poliser har deltagit i den stora undersökning som regeringens utredningsorgan Statskontoret överlämnar till inrikesminister Anders Ygeman på fredag, och kritiken mot rikspolischefen Dan Eliasson är förödande, enligt uppgifter till Expressen.
 
 
Picture
Alice i undermiljöpartietlandet
Miljöpartiet som inte behövs. Dom ställer bara till ett helvete för oss.Och hon kan bara leda barnprogram men det måste kännas skönt för Alice - hon är absolut framme vid sitt mål - Miljöpartiet behövs inte!

En av de få vettiga saker hon sagt...

Källa: http://www.expressen.se/nyheter/kulturministern-vill-avskaffa-mp/
https://www.facebook.com/politikfakta/
 
 
Picture
Heja Jimmie! Vår nästa statsminister!
"Den löntagarfientliga grenen av svensk arbetarrörelse mobiliserar inför dagens debatt mellan Jimmie Åkesson och civilministern. Det kan bli en härlig inramning". - Jimmie Åkesson

Vi hoppas på att så många SD röstande LO medlemmar som möjligt sluter upp. Vore ju fantastiskt kul om LO fick betala ut milersättning till Sverigevänner - för det finns det gott om inom LO. Hoppas att det kommer många LO-medlemmar. De kommer att inse att SD har den bästa politiken och väljer att byta sida. Ett bra tillfälle att värva nya medlemmar och sympatisörer till SD. 


Idag fre är det debatt Sverigevänner! Jimmie Åkesson möter Ardalan Shekarabi. Har ni möjlighet så ta er till grusplanen vid MultiCopy Arena i Bromölla. Debatten startar kl 11:00 och förberedelserna är i full gång

Tur att vi som röstar på SD inte behöver mutas för att gå dit!

 
 
Picture
Sossar i ett nötskal..
Han krävde att få debattera inför byggnadsarbetare, men väljer nu att skicka busslaster till debatten med såssepampar och partifolk. 

Hur I helvete mycket kan sossarna göra bort sig och ändå ha folk som röstar på dom.Dom är rent ut sagt sorgliga
.

Källa: http://www.svt.se/nyheter/lokalt/blekinge/socialdemokraterna-betalar-resan-till-debatt-i-bromolla
https://www.facebook.com/Politiskt.Inkorrekt