Picture
Han respekterar Islam och respekterar därmed månggifte , avrättningar , kvinnoförtryck ,Hedersmord , könsstympningar , att våldtagna kvinnor stenas till döds att Homosexuella avrättas.

Han tycker svenskarna är orimligt missnöjda.

Han hade en Islamistisk minister i sin regering.

Han stödjer Islamistiska organisationer med miljard belopp. i Palestina 

Han har avtal med muslimska föreningen att kvotera in muslimer i riksdagen.

Han hade vänsterextremisten Henrik Arnstad som personlig rådgivare.

Han tycker synd om döda människor som flyr över Medelhavet .

Han har lyckats urholka svensk ekonomi mitt i en högkonjuktur.

Han visar sig sällan och prioriterar nyanlända före det egna folket 

Han heter Stefan Löfven och kommer att skjutas iväg i eller utanpå Sveriges första bemannade rymdraket efter valet i september . Han kommer hädanefter bara vara historia

.- https://www.facebook.com/hakan.lindgren.750

 Bort med denne pajas och kom ihåg att Alliansen inte är ett alternativ....
 
 
Picture
Att det är skillnad på folk och folk
Och våra egna ungdomar då, får de också teorilektioner för en tia?

Löfven pratar om att sverigedemokraterna är rasister men vad är då detta.det är väl rasistiskt att inte låta våra svenska ungdomar få detta till samma pris.våra ungdomar må¨ste spara till detta om inte det finns rika föräldrar som betalar för dom.det vore väl bättre med en utbildning om hur nyanlända ska bete sig i detta landet
 
 
Picture
Klart han är rädd för SD...som det ser ut just nu så kommer SD vinna nästa val med storslam
Fatah, som har rötter i nazismen, med miljarder av våra skattepengar. Säger samtidigt att S aldrig kommer samarbeta med SD pga ”rötter i nazismen”...

Taget ifrån Wikipedia: Fatahs militära gren kallas Al-Aqsa-martyrernas brigader och är terroriststämplat av Israel, USA, Kanada, Japan och EU.

Stefan Löfven hur mycket av våra skattepengar går till dessa? OCH När ska Sossarna be om ursäkt för deras rasbiologiska institut, och tvångskastreringar av romer och funktionsnedsatta ända i på 50-talet?

Så dubbelbottnad är tyvärr S och Löven idag men Sten Andersson var också pro Palestina och Fatah så arvet finns tydligen kvar inom partiet!Så Löven borde nog tvätta sin byk innan han uttalar dylikt om ett svenskt riksdagsparti som är Sveriges tredje parti!Under andra världskriget bugade den svenska regeringen för Nazityskland och lät transporter och dylikt passera genom landet och många inom olika delar av samhället hade en positiv inställning till Tyskland trots kunskaper om judarnas situation etc.S tillät även tvångssteriliseringar i Sverige så så snygg är inte historien för Löven om han börjar granska partiets historia!Löven verkar ha fått ett mantra på hjärnan och det har låst sig på grund av hans skräck för SD som det ser ut!


https://www.facebook.com/politikfakta
 
 
Picture
Hur tänker politikerna, då blir det ännu fler arbetslösa ungdomar! Mycket idiotiskt tänkt!
Ja, du milde. Vet inte om man ska skratta eller gråta. De som bestämt det här lär ju inte jobba så länge. Ser till och skaffa bra fallskärmsavtal o s v. Nä, de vill väl att så många som möjligt ska DÖ så pensionen bränner inne!
Picture
SD vill förbättra för pensionärerna
Picture
Dagens äldre
 
 
Picture
JA
Nej
Klicka på Ja eller nej för att registrera din svar. Resultaten visas inom 30 dagar, sen skickas det till riksdagen. 

 En röst per person varje 24 timme


Ska flickor under 18 år förbjudas att bära slöja i Sverige? Det är en het politisk fråga i Sverige just nu. 

Fakta - Socialdemokraterna är mindre förtjusta till förslaget medan Feministiskt initiativ anser att förslaget är ”fördomsfull, generaliserande och islamofobisk”. Även Vänsterpartiet är kritiska till det eventuella förbudet.

Enligt uppgifter ska stämningen blivit hetsig när företrädare för Moderaterna ska ha sagt att det bara är en kultur som leder till problem, där man syftande på islam. Något som är förklaringen till att liknande åtgärder mot andra religioner inte är aktuellt.

 
 
Picture
Väldigt märkligt... Anna kinberg Batra (M)
KD-företrädare till attack mot AK-B:s syn på SD:

"Moderatledaren Anna Kinberg Batra har argumenterat för att SD är ett rasistiskt parti då de "ställer grupper mot varandra". Kinberg Batras resonemang gör att vi frågar oss om hon inte förstått politikens uppgift över huvudtaget."

- Mattias Karlsoson
Picture
AKB tror visst att folk är dumma i huvudet
Picture
Ledande M-politiker vill regera med stöd från SD
 
 
Picture
Gladimir
Läsa om Tomas Brandbergs sammanfattning här om varför det är ett högst felaktigt påstående.

Tomas brandbergDet här med att SD skulle vara ett Putinvänligt parti - hur ska vi se på det? Nedanstående gick att googla fram på 30 minuter. Vi har alltså en lång rad tämligen starka uttalanden som direkt motsäger denna tes. Richard Jomshof, partisekreterare:

”Jag har extrema problem med Putin, tycker han är halvgalen. Ser inte att Ryssland skulle ha rätt till någon del av Ukraina, då får man väl sätta sig vid förhandlingsbordet.” - Expressen 8 april, 2015

Björn Söder, säkerhetspolitisk talesperson & Mikael Jansson, försvarspolitisk talesperson:

”Putins regim grundar sig på tvivelaktiga demokratiska institutioner, och kastar in Ryssland i anfall på andra länder vilket är ett brott mot Helsingforsavtalet.” - Aftonbladet 12 dec 2014

Björn Söder, Mikael Jansson & Julia Kronlid, utrikespolitisk talesperson:

"Med samma utgångspunkter är vi naturligtvis ännu mer kritiska till Rysslands stormaktsfasoner som bryter mot internationella lagar och innehar ett ännu större demokratiskt underskott. Någon annan hållning vore ologisk och inkonsekvent." - Björn Söders blogg

Michael Clarke, försvars- och säkerhetspolitisk talesperson Ungsvenskarna & Calle Johansson utrikespolitisk talesperson Ungsvenskarna:

”… de ryska upprustningarna under 2000-talet, krigen i Georgien och Ukraina, annekteringen av Krim, Ukrainas legitima territorium, brytandet av Helsingforsavtalet och ignorerandet av suveränitetsprincipen så ser vi inte att ett samarbete med ett Ryssland som styrs av Putin som genomförbart.” - SVD, 25:e mars 2016

Mattias Karlsson, gruppledare i Riksdagen:

"När det gäller Putins förhållningssätt till demokrati så är det ett så omfattande ämne att det nästan förtjänar en egen artikel. Jag nöjer mig därför för stunden med att konstatera att de återkommande attackerna och lönnmorden på oppositionella ... i Ryssland är ett bevis på att Putin, medvetet eller på grund av oförmåga, har misslyckats med de allra mest grundläggande uppgifterna för en demokratisk konservativ ledare det vill säga att garantera och upprätthålla yttrandefrihet och lag och ordning." - Facebook, 25:e september 2016

I muntliga uttalanden vet jag också att Jimmie Åkesson (partiledare), Jeff Ahl & Roger Richtoff (försvarsutskottet) och Oscar Sjöstedt (ekonomisk-politisk talesperson) markerat tydligt mot att SD skulle vara putinvänligt. Detsamma gäller EU-parmanentarikerna Peter Lundgren och Kristina Winberg. (Sen kan EU-politiken vara besvärlig ibland, när parlamentarikerna tvingas ta ställning till dussintals frågor samtidigt.)

Sen vet jag att det på lägre nivåer finns lokalpolitiker som avviker både åt NATO-vänligt och Rysslands-vänligt håll. (Och t ex riksdagsledamoten Sven-Olof Sällström har förespråkat NATO-medlemskap.) Jag vet också att det i "gamla SDU" (numera avknoppat) och bland medlemmar som av olika skäl (till exempel uteslutning) lämnat partiet finns åsikter som avviker från partiledningens. Men det är inte dessa personer som definierar SD:s utrikespolitik. Det man möjligen kan säga är att partiet på lägre nivåer spretar i utrikespolitiska frågor.

Vad gäller försvarspolitiken blir det ju om möjligt ännu konstigare att definiera SD som Rysslandsvänligt. Den som ville se ett militärt försvagat Sverige kan ju de senaste tio åren vara helt nöjd med vilket riksdagsparti som helt utom (!!) SD, som alltså har förordat kraftigt höjda försvarsanslag hela vägen och gör det fortfarande.

Sammantaget, att antyda att SD skulle vara pro-Putin är alltså antingen djupt okunnigt eller medvetet förtal.


 
 
Picture
Gällande de senaste opinionsmätningarna...
Gustav Fridolin har gjort det förr. Han hoppar nog över till ett annat parti framöver. Vill Moderaterna ha honom?
 
 
Picture
Tror på det när det händer! Risken är ju att dem sticker och håller sig gömda!
Hundratals ensamkommande flyktingbarn får just nu avvisningsbeslut, rapporterar Ekot. Detta trots att barn inte får skickas tillbaka till länder som saknar ordnat mottagande men ändrad praxis hos Migrationsverket gör att förbudet kringgås – genom att personerna avvisas efter att de har fyllt 18 år. 

– Kontentan i beslutet är att de behåller mig här tills jag blir 18, sedan skickar de mig till Afghanistan, säger 25-årige Mohammad, som fått avslag på sin asylansökan,

Varför är inte media med å filmar utvisningen, tror inte en sekund på att det är sant, lögner som vanligt


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article23595113.ab
Picture
Så jävla less på detta daltande
Picture
bygglov för att bli asylboende...
 
 
Picture
10 points to gryffindor
Du borde vara självskriven som partiledare för M, Hanif! Du utstrålar en ärlighet och en chosefri attityd, som var länge sedan vi såg hos gängse politiker i Sverige. De är numera bara floskelmaskiner!

Tack Hanif. Så precis vad är ni Champagnevänster, FI och alla andra gapande vänster folk??? Varför säger ni inget nu??? Era hjärnor är så förbannat snedvridna så det är skrämmande, ni är en skam....

Bali är helt klart en frisk fläkt i politikerträsket. Kör hårt

Källor: https://twitter.com/hanifbali/status/780074297515728896
https://www.facebook.com/politikfakta