Picture
Det Politiskt Korrekta har gått till så fruktansvärt mycket till överdrift så man blir mörkrädd.
Vi har politiker som tänker med plånboken (deras) och skiter i resten av samhällets utveckling, polisen klarar knappt av att utreda brott, om dem hinner påbörja det innan man lägger ned fallen trots bevis och sistnämnda en grupp som skall döma brottslingar för brott som görs men där man hellre släpper brottslingarna än att ge dem straff... Sverige är ruttet på så många sätt idag. Jag VILL se att alla inom rättsväsendet sätter sig i en skolbänk och börjar öka på deras IQ istället för att sova i domstolssalarna eller att dem rullar tummarna.

Svergie... Det ända land där man kan våldta och tjäna pengar på det...
Tror att det är för det flesta icke IQ-befriade individer tecken på att något är allvarligt fucked up...


Lämna gärna en kommentar nedan och glöm inte att skriva under om Löfvens Avgång
Hårdare straff för våldtäkter
Insändare

 
 
Picture
Det kommer, tar max 5 år, sen imploderar EU..
Det är tydligt att själva eu inte har något eget kapital utan de bränner det mesta i pengaväg som kommer in...nu går de ju miste om miljarder från britterna så då ska väl andra medlemsländer få plikta för det....sverige är beredda att skänka en biljon om eu kräver det..tro mej

Wallström, största katastrofen sedan Sahlin och MP.


Lämna gärna en kommentar nedan och glöm inte att skriva under om Löfvens Avgång
Insändare

 
 
Picture
Ja så är det,riktiga svenskar som tror på sverige.

..det är med glädje man ser sorgen i islamdemokraternas och kommunistvänsterns ögon när den verkliga sanningen ser dem i dagsljus...!!! Dom är ljusskygga rakt av...!


Lämna gärna en kommentar nedan och glöm inte att skriva under om Löfvens Avgång
Insändare

 
 
Picture
"Kriminella sätts i dyrbara rehabiliteringsprogram. Våldtäktsmän får samhällstjänst. 
Det finns tiotusentals oidentifierade individer i samhället. 
Bilbrännare och stenkastare belönas med en kopp kaffe och samtal i hopp om att de ska sluta elda upp bilar och kasta sten. 
Polisen skyddar kvinnorna från våldtäkter med ett armband i plast. 
Sharialagar gäller i förorterna. 
Det finns ett femtiotal No Go zoner där Ambulanser måste ha poliseskort.

De som tycker att:
Krigsförbrytare skall utvisas med omedelbar verkan.

Att kriminella ska utvisas eller fängslas istället för at bjudas på kafferep eller omfattas av dyrbara "rehabiliteringsprogram

Att våldtäktsmän utan Svenskt medborgarskap ska utvisas.

Att vi ska lägga pengarna på våra pensionärer och satsa på våra ungdomar så de får en bra utbildning och bostad under tiden de studerar.

Att folk som inte kommer till Sverige inte ska få ta del av välfärden innan man har ett jobb och betalar skatt.

Att vi i första hand ska ta hand om våra egna hemlösa framför papperslösa. 

Att folk som inte kan legitimera sig ska inte få komma in i SE
Och så vidare...

Alla som tycker så här kallas för rasister av andra Svenskar som tycker och säger det etablisimanget har sagt åt dem att tycka.

Att deras gamla föräldrar får leva under vidriga förhållanden och deras barn inte får en utbildning som är värd namnet verkar vara mindre viktigt än att ta hand om återvändande krigsförbrytare , våldtäktsmän och folk som inte bidragit med en krona till den Svenska välfärden.

Det är dessa människor man föraktar mest av allt inte de kriminella , IS krigarna eller våldtäktsmännen eller de som skor sig på välfärden ,dessa människor har kommit till Sverige tack vare att det finns så många "goda" idioter i Svea rike.

Dessa goda idioterna vaknar endast när de märker att de inte har råd att köpa pizza längre"
.- Hakan Lindgren

Så är det i pk Sverige . Men det justerar vi i valet 2018 .

Lämna gärna en kommentar nedan och glöm inte att skriva under om Löfvens Avgång
Insändare

 
 
Picture
Har snart fått hjärnskakning på alla skakningar på mitt huvud för denna idiot, man tror inte det är sant,,

Lämna gärna en kommentar nedan och glöm inte att skriva under om Löfvens Avgång
Insändare

 
 
Picture
Sverige perfekt land att islamiseras säger ex-muslim
HUR MÅNGA HAR LÄST DETTA - DETTA STÅR BL.A. I KORANEN:

5. Kan man lita på en muslims ord?

Svar nej. Flera hadither återger att Muhammed sagt att löften inte behöver hållas, om man senare anser sig kunna dra fördel av ett löftesbrott. ( se Sahih Muslim Book 015 nr 4058 )

Detta kompletteras av citat från Al Ghazali (1056-1111), som anses som en av islams största filosofer. Han utvecklade begreppet ”Taqija”, som på arabiska betyder ’försiktighet’. I detta fall innebär det rent konkret att muslimer har rätt att ljuga för ”otrogna”, om det gagnar den ljugande muslimen eller islams sak.

”Nu och då är det din plikt att ljuga…vi bör ljuga, när sanningen leder till obehagliga resultat, men säga sanningen när den leder till goda resultat.”

MUSLIMEN HAR RÄTT ATT ENLIGT KORANEN LJUGA OM SANNINGEN ÄR OBEHAGLIG.

VARFÖR BLUNDAR VÅRA POLITIKER - BORDE INTE DU LÖFVEN LÄSA KORANEN FÖR ATT FÖRSTÅ ATT VI KRISTNA KOMMER ALDRIG FÖRSTÅ ELLER LITA PÅ MUSLIMER. – NÄR SKA SVENSKEN FÖRSTÅ ATT VÅRT LAND ÄR I FARA – DET RÄCKER MED ATT LÄSA DELAR AV KORANEN DÄR HAR VI SVARET PÅ VAD VI HAR ATT VÄNTA OSS LITE LÄNGRE FRAM I TIDEN - 
Gullvi Vann Åkerman

 Det står klart och tydligt i Koranen att Allah förbjuder muslimer att ta Kristna o Judar till vänner och att även inte bo i ett kristet land vad gör de då här ??? Nä det är som Professor Wilhelm Agrell säger att tredje världskriget har brutit ut och det är ett religions krig

Lämna gärna en kommentar nedan och glöm inte att skriva under om Löfvens Avgång
https://samtiden.nu/9020/sverige-perfekt-land-att-islamiseras-sager-ex-muslim/
Insändare
 
 
Picture
Personalen satt i fikarummer och vilade sina trötta ögon och öron.
Pojkens familj fick reda på mobbningen via sms – nu kritiserar de skolan hårt. Vart var personalen?

Man blir matt över sådant beteende! Och detta bland barn.....undrar 'vilka' som ens känner till att man KAN hänga någon i fötterna........? 


Lämna gärna en kommentar nedan och glöm inte att skriva under om Löfvens Avgång
http://www.msn.com/sv-se/nyheter/utrikes/
Insändare
 
 
Picture
Fackförbunden är totalt korrupta det är där han lärt sig allt.
"Världens första feministiska regering" gullar med en av IS största sponsorer..... Vill inte samarbeta med SD p.g.a deras historia men däremot utöka och fördjupa samarbetet med Saudiarabien med dess befintliga politik/handlingar hur går det ihop?

Han pratar i Saudi om att det är viktigt att ha en bra relation och kommunicera, men med SD vägrar han prata med. Hycklare??

Pengar styr som vanligt

Lämna gärna en kommentar nedan och glöm inte att skriva under om Löfvens Avgång
Insändare

 
 
Picture
Om polisen gjort sitt jobb skulle de tagit i med hårdhandskarna för länge sen och statuerat några exempel där man krävde vandalerna på full ersättning och på det givetvis böter.

Efter VLT:s granskning av orsakerna bakom de många bilbränderna i Västerås: Nu vill en ung kille förklara varför ungdomar avreagerar sig genom att bränna bilar.
Det här är hans egna ord.

"Jag skriver detta i hopp och tro att det ska nå ut till personer med mer makt i samhället, som kan hjälpa till att förändra just Skallberget till ett bättre område. Jag skriver detta utifrån egen erfarenhet, sådant som jag har både sett och gått igenom. Jag har vuxit upp på Skallberget och känner till en del av ungdomarna.

I detta mail som jag skriver nu vill jag försöka förklara hur vi upplever saker. Så peka inte finger på oss hjälplösa ungdomar bara för att ni har lyckats i ert liv, vissa behöver hjälp mer än andra. Jag är en av dem som kom till Sverige i tidig ålder och det stämmer ganska bra att jag hade goda förutsättningar. Förutom att min familjs relation var förjävlig och en hel del frustration byggdes upp med tiden som gick och ju mer jag utvecklades och blev äldre, desto mer blev jag indragen i den här onda spiralen med liknande människor som mer eller mindre bar på någon börda inom sig.

Redan i tidig ålder blev man behandlad annorlunda. Ibland var det på grund av etnicitet, ibland på grund av att man befann sig på en viss plats och ibland bara för att just de människorna som hade makten kände för att jävlas med oss. Så många gånger jag blivit upptryckt mot väggen och visiterad framför mina nära och kära. Det har verkligen tryckt ner mig och mitt värde. Ska jag behöva täcka för mitt ansikte när jag vistas i ett område jag växt upp i? Av vilken anledning då? För att polisen missbrukat sin makt och dragit oss alla över en och samma kam.

Jag har aldrig varit dömd för något men ändå skulle jag säga att jag är en av dem som har blivit mest dåligt behandlad. Så många gånger har jag och mina vänner blivit utkörda till exempel till Hälla under vintertiden då man varken hade pengar eller bil för att kunna ta sig hem, och så undrade mamma när man kom hem mitt i natten. I sin tunna jacka, frusna tår och förkyld. När jag såg min familj helt förkrossad över detta så kände jag bara att man ville ge något tillbaka på samhället för sättet de behandlat en på.

Man samlade ihop ungdomarna i kvarteret som kände sig förtrycka och det var då dessa bilbränder började dyka upp för det var ett sätt att få ut sin ilska men även uppmärksamheten av människor, ett sätt att försöka få omgivning att reagera och lyssna på oss!

Det vi ungdomar på Skallberget kräver av Västerås stad, samt politiker är mer aktiviter på Skallberget.

Till exempel, på Pettersberg bjuder fritidsgården hela området på hamburgare och skapar sammanhang mellan äldre och ungdomar. På Bäckby har de startat en fritidsgård för vuxna där även unga samlas och umgås. På Vallby har de byggt ihop ett kafé som sitter ihop med fritidsgården där unga och äldre kan sitta i sällskap med varandra.

Men tyvärr, så har Skallberget varken parkbänkar eller annat känns det som. Det finns inte ens belysning för oss när vi är ute och spelar på den halvtrasiga fotbollsplanen som egentligen har varit ospelbar i över två år. Målen på planen har inte ens nät, som kostar cirka 50 kronor. Vi ungdomar samlade förut ihop pengar och köpte nät, som sedan någon tog ner. Vi har inte ens någon streetplan utan bara en gammal och trasig konstgräsplan och inte nog med det, det där gräset användes i ett par år innan vi fick det, fast då låg det på Ringvallen IP. Basketkorgarna saknar också nät sen något år tillbaka.

De äldre vuxna i området ser på oss som om vi är djur eller onormala. En gång i tiden ordnade man brännboll en gång om året där vuxna och barn i hela området körde tillsammans. Av vilken anledning kände de för att ta bort det? Vi såg det som en rolig gemenskap där alla kunde vara med och ett bra sätt att umgås på.

Var det för att Skallberget inte ansågs som ett farligt område? Eller var det för att alla pengar från staten gick till Bäckby, Råby och Vallby?

Kort och gott, det är klart som fan att vi tar ut vår frustration genom att förstöra och vandalisera när vi har brist på aktiviter här. Det finns varken god gemenskap, aktiviter eller saker/föremål vi kan använda oss av.

För den delen tror jag även att det är billigare att köpa och skapa lite mer positiva saker på Skallberget, än att pengarna ska gå till försäkring, utryckning av brandkår för dessa bilbränder osv.

Vi vill se förändringar inom snar framtid. Blir det så att ni inte tar till er efter detta mail finns det inte så mycket kvar att säga. Då har vi det konfirmerat att ingen bryr sig om oss ändå."


Lämna gärna en kommentar nedan och glöm inte att skriva under om Löfvens Avgång
http://www.vlt.se/vastmanland/vasteras/klart-som-fan
Insändare
 
 
Picture
Sprid och Dela = Avgå Löfven!


Lämna gärna en kommentar nedan och glöm inte att skriva under om Löfvens Avgång
Insändare