Picture
Utvisningen kom 55 år försent
Medias extrema vinkling bli tydligare och tydligare för alla utom media själva.

Men ändå så får andra stanna efter samma typ och tom värre brott trotts betydligt kortare tid i landet och saknande av skäl till asyl för att de har byggt upp an stark anknytning till landet. Mycket märkligt, kan man utvisa denna man efter 55 år så kan man utvisa alla kriminella invandrare som saknar asylskäl för har man inte en stark anknytning till landet efter 55 år så finns inte det begreppet i andra fall heller!


Lämna gärna en kommentar nedan och glöm inte att skriva under om Löfvens Avgång
https://www.facebook.com/Politiskt.Inkorrekt/
Insändare

 
 
Picture
Det lyser i laboratoriet, men alla forskare har gått hem.
Stefen vill göra det förbjudet att ta betalt för sittplatser på gatan och göra de organiserade tiggeriresorna till Sverige billigare...

Ska inte sossarna öppna resebyrå åt dom också och låta dom resa för skattebetalarnas pengar kanske sossarna kan hyra och anvisa plats åt dom också så dom får tigga ifred dom små liven. Alla vet att det är minst 90% organiserat i hela västeuropa, prova att sätta dig mitt emot en tiggare så tar det max någon timma innan du blir hotad av maffian som styr...

Det börjar bli rörigt i retoriken nu hos vår stassminister...
• tiggarna
• Saudis styrning / kvinnoförtryck
• CO2-målen
• Sverige går bra eller dåligt
• massinvandringens lönsamt eller massiv kostnad
• etc


Lämna gärna en kommentar nedan och glöm inte att skriva under om Löfvens Avgång
https://www.facebook.com/politikfakta/
Källor: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=493&artikel=6549954
Insändare
 
 
Picture
Det måste till ett Nyval Nu
Migrationsverkets prognos säger att upp till 317 000 anhöriginvandrare väntas söka asyl till Sverige fram tills 2019. Sverigedemokraterna väljer att prioritera svenska medborgare före andra länders medborgare. För att återigen få en fungerande välfärd och trygghet i samhället måste vi införa Sverigedemokraternas nollvision för fortsatt invandring.

Jaha,så nu kommer mormor,farmor och fan och hans moster att åtnjuta svensk pension utan att betala en enda skattekrona. NEJ TACK !! Ska vi inte ha någon välfärd kvar till oss som jobbar och sliter!

Indianerna stoppa inte invandringen å nu bor dom i reservat . Kanske dags å stoppa invandringen nu å försöka få lite rätsida på detta fallerande land som heter Sverige ?? Hoppas att de styrande politikerna tycker att det är värt priset som måste betalas. Det går inte att upprätthålla en välfärdsstat med denna typ av invandring. Det hade varit en helt annan sak om den svenska arbetsmarknaden hade skrikit efter folk och att invånarantalet inte räckt till. Det hade bara ökat skatteintäkterna och det hade varit en god arbeskraftsinvandring. Nu innebär den ökande befolkningen inte att skatteintäkterna ökar, då arbetslösheten bland utrikes födda är mycket hög och det tar väldigt lång tid innan de kommer i arbete. Vi ska även tänka på vad som händer när lågkonjunkturen kommer, för det gör den. Tids nog. Man behöver inte vara ekonom för att räkna det.


Lämna gärna en kommentar nedan och glöm inte att skriva under om Löfvens Avgång
http://www.migrationsverket.se/.../Migrationsverkets...
Insändare
 
 
Picture
Aftonbladet och Expressen kan man i undantagsfall använda för att tända brasan, möjligen.
SD är det partiet som ökat mest, men nämns bara i förbigående, undrar när journalisterna skall börja förstå varför det finns ett förakt mot journalistkåren.

Byt plats på s och sd så blir det mer rätt! Sd ligger runt 25%


Lämna gärna en kommentar nedan och glöm inte att skriva under om Löfvens Avgång
Insändare
Picture
 
 
Picture
Vilken modig kille som ger sig på en som är nästan 90 år

– Han jag slog provocerade mig, han sa att jag var "liten och neger", ljög gärningsmannen i ett inledande förhör.

"Han kan inte längre läsa tidningar eller se på tv. Det är oklart om han någonsin kommer att kunna se igen. Innan misshandeln var han pigg och aktiv i samhället. Nu behöver han hjälp fyra gånger om dagen", står det i domen.

Straff - Två och ett halvt års fri bostad och uppehälle, ute efter halva tiden! Det är "straffet" för GROV MISSHANDEL vilket gjort offret till invalid! 20 år hade varit rimligt. Utan förkortning.

Gärningsmannen har tagit ifrån en människa hans syn, totalt förstört hans liv och det kostar gärningsmannen bara två år i fängele. Enligt rättspraxis är han ute efter ca 14-15 månader. Känns detta som rättvisa, står domen i proportion till brottet? Ingalunda! Domstolarna måste skärpa sin lagtolkning. Och varför döljs gärningsmannens ansikte?

Marie Hultberg - De här killarna tål inte minsta tillrättavisning, allt måste besvaras med våld. Jag minns en berättelse från Stippes (hamburgerbar i Malmö). En svensk man satt vid baren när en ung kille i ett gäng trängde sig före. Mannen röt till: Så gör vi inte här i Sverige!" När han en stund senare skulle ge sig av hemåt väntade gänget på honom. Han blev svårt misshandlad, hamnade på sjukhus och fick men för livet. Allt medan personalen tittade på (jugoslav, han berättade själv detta för mig och tyckte han hade gjort rätt, otroligt nog). De här människorna tål inte ens rättmätiga tillrättavisningar. De passar därför inte in i Sverige och borde förpassas tillbaka till sitt ursprungsland.

Lämna gärna en kommentar nedan och glöm inte att skriva under om Löfvens Avgång
http://www.friatider.se/slog-s-nder-ansiktet-och-gonen-p-87-ring-han-kallade-mig-neger
Insändare
 
 
Picture
Hyresrätter i A-lägen som vanliga svenskar bara kan drömma om...Bostadsrätter köps in av kommunen till nyanlända med dina skattepengar ..

Nu flyttar nyanlända till Södermalm

Över 550 000 människor står i bostadsförmedlingens kö i Stockholm. Genomsnittstiden för att få en lägenhet var förra året över åtta år. Att få en lägenhet i Stockholms innerstan är så gott som omöjligt.

Men Ali och Alaa fick lägenhet direkt. De behövde inte vänta. De fick först ett boende i Farsta och nu flyttar de in i ett av Södermalms mest populära områden. Nära Vitabergen, Hammabykanalen, Blecktornsparken, Nytorget och Skanstull. De har befunnit sig i Sverige i ett och ett halvt år. Aldrig stått i kö. Aldrig betalat för sig. De är nöjda.

Men långt ifrån alla är nöjda - många av de nyanlända är missnöjda med lägenheterna i Vintertullen. De vill bo större. De vill ha större lägenheter som vi skattebetalare ska betala åt dem. De vill ha mer. Ja, det är en närmast ofattbar fräckhet, otacksamhet och girighet som vår tillrättalagda gästfrihet och generositet bemöts av.

Kvar står en halv miljon i världens längsta bostadskö. Trampar på samma ställe de stod igår, förra veckan, förra månaden, förra året. Tysta. Väntar på sin tur medan politikerna planerar att ännu fler ska gå förbi dem i kön nästa år...

Vad skall alla våra ca 45 000 hemlösa samt alla som står i bostadskö speciellt ungdomar tro om detta "krackelerande" samhälle där den kommunistinfluerade regeringen blundar för allt annat utom dom nyanländas behov!

Fy fan det är ju så man spyr o blir förbannad... alla dom andra som behöver lägenhet som står i bostadskö o väntar då!!!

Alla har lika värde jo jo vilket skämt..


Lämna gärna en kommentar nedan och glöm inte att skriva under om Löfvens Avgång
http://www.stockholmdirekt.se/nyheter/nu-flyttar
Politikfakta
Insändare
 
 
Picture
Fast vad den där fyllekärringen säger brukar vi inte lägga så mycket vikt vid...
Rubriken ska väl vara " Rätt av Löfven att åka till rätt diktaturer" Nästa anhalt är säkert Nord Korea för att diskutera mänskliga rättigheter.

Det finns väl ingen ledare i Saudiarabien som bryr sig om vad SL tycker och yttrar om mänskliga rättigheter. Kungen och hans familj har på sin höjd fått sig ett par goda skratt av SL:s uppträdande när han försökte spela världens samvete

Expressen och Aftonbladet får ju bidrag från regeringen så man kan ju inte vara för tuff......


Lämna gärna en kommentar nedan och glöm inte att skriva under om Löfvens Avgång
Insändare

 
 
Picture
Denna regering är lika mycket feministisk som Nordkorea är en demokrati med fria val
Statsminister Stefan Löfven (S) har ännu inte mött media hemma i Sverige efter sitt besök i Saudiarabien men bilderna strömmar ut. Här ses när Löfven träffar Saudiarabiens s.k. president för mänskliga rättigheter Dr. Bandar bin Mohammed Al-Aiban i Saudiarabiens huvudstad Riyadh på söndagen, enligt TT.

Saudiarabien är ett land där kvinnor som kör bil utan att ha en man med i fordonet har kastats i fängelse, där kvinnor inte får jobba, utbilda sig eller uppsöka sjukvård utan en mans tillåtelse och där kvinnor som blivit våldtagna har satts i fängelse. Och vill man diskutera politik så kan man få tusen piskrapp och 10 års fängelse.

Detta har skapat stor debatt i Sverige där en del anser att resan är opassande samtidigt som andra anser att affärsrelationen går före. Samtidigt är det givetvis svårt att påverka i demokratisk riktning om man inte har någon dialog alls, men frågan är hur man för den dialogen på bästa sätt och om de senaste 30-40 årens affärsrelation och dialog har givit önskat resultat. Frågan lär bli het när Löfven landar hemma i Sverige igen. Och bilden på en svensk statsminister som skakar hand med Saudiarabiens s.k. president för mänskliga rättigheter kan hamna i fokus.

-Marcus Oscarsson

Hur många piskrapp får Löfven om han ens nämner "kvinnors rättigheter"? Han har nog lärt sig av Margots klavertramp. Heja feministiska Regeringen, det går bra nu. Noll ryggrad. Detta är hyckleri på hög nivå!

Löfvén borde fråga hur många flyktingar från närområdet de hade tänkt att ta emot? Skandalöst! Han tjatar om att alla i Europa ska ta ansvar. Men dessa rika länder som delar samma tro, de kan inte ta emot några?
Rasister är de dessutom! Och dessa fjäskar Löfvén med? Morr.

Så evinnerligt trött på denna eviga dubbelmoral inom dagens politik... Sveriges nuvarande regering proklamerar med stolthet att dagen då de tog över makten så var det i form av en feministisk regering och där jämställdhet var en grundfråga. Nu står han där i en diktatur, leende och skakar hand med en diktator vars styre går tvärtemot regeringen Löfvéns linje vad gäller feminism och jämställdhet. Och sanna mina enkla ord, detta kommer enligt Löfvén och resterande regering att förklaras och berättigas med ekonomiska vinster och Sveriges påverkan på Saudiarabiens förhållningssätt kopplat till jämställdhet (läs kultur...).
Står man för sin politik och deklarerar detta från starten på sitt styre, då åker man som statsminister inte ner till en sådan nation och står där framför deras ledare med ett stort flin i sitt ansikte. Men så länge pengar styr så är dubbelmoralen ber


Lämna gärna en kommentar nedan och glöm inte att skriva under om Löfvens Avgång
Insändare

 
 
Picture
Fridolin lovade ju faktiskt fler vuxna i skolan
Det ljugs nog i andra ändan också så att de som är 55 påstår att dom är 65. Vips så är man arbetsbefriad och försörjd resten av livet. Dessa bedrägerier kostar enorma summor och 25 års försörjning utan att man själv tillfört något får en massiv Lottovinst att blekna i jämförelse.

Varför är det så infernalisk svårt att införa ålderstester? Är vissa politiker så ini helvete rädda för sanningen, så att de risker att störta hela samhällsstrukturen rätt ned i en djup avgrund, istället för att följa gällande regelverk?
De ser tydligen inte detta som ett samhällsproblem, kan fan inte vara lätt att gå omkring med integrerade skygglappar för ögonen, hela dagarna.

Samtidigt står världens dummaste människor och grinar för att dom förstår inte varför missnöjespartierna växer i Europa.


Lämna gärna en kommentar nedan och glöm inte att skriva under om Löfvens Avgång
Källa: http://www.dailymail.co.uk/~/article-3863392/index.html
Politikfakta
Insändare
 
 
Picture
Jag upprepar: Sverige har aldrig varit tryggare.

Explosion i Malmö – område avspärrat 

Ett stort polispådrag är på plats i stadsdelen Husie i Malmö efter en explosion. Polisens bomskyddsgrupp är på platsen och ett villakvarter är avspärrat.
– Det är en bil som har blivit sprängd, säger Kjell Andersson, 73, som bor 50 meter bort.

Åhå - Malmö har tagit sig till nästa nivå i patraskifieringsprocessen, njut nu ordentligt - Majoriteten har röstat för detta!  Malmö, Sveriges eget lilla Mellanöstern...


Lämna gärna en kommentar nedan och glöm inte att skriva under om Löfvens Avgång
http://www.expressen.se/kvallsposten/explosion-i-malmo--omrade-avsparrat-1/
Insändare