Picture
Personalen satt i fikarummer och vilade sina trötta ögon och öron.
Pojkens familj fick reda på mobbningen via sms – nu kritiserar de skolan hårt. Vart var personalen?

Man blir matt över sådant beteende! Och detta bland barn.....undrar 'vilka' som ens känner till att man KAN hänga någon i fötterna........? 


Lämna gärna en kommentar nedan och glöm inte att skriva under om Löfvens Avgång
http://www.msn.com/sv-se/nyheter/utrikes/
Insändare
 
 
Picture
Fackförbunden är totalt korrupta det är där han lärt sig allt.
"Världens första feministiska regering" gullar med en av IS största sponsorer..... Vill inte samarbeta med SD p.g.a deras historia men däremot utöka och fördjupa samarbetet med Saudiarabien med dess befintliga politik/handlingar hur går det ihop?

Han pratar i Saudi om att det är viktigt att ha en bra relation och kommunicera, men med SD vägrar han prata med. Hycklare??

Pengar styr som vanligt

Lämna gärna en kommentar nedan och glöm inte att skriva under om Löfvens Avgång
Insändare

 
 
Picture
Om polisen gjort sitt jobb skulle de tagit i med hårdhandskarna för länge sen och statuerat några exempel där man krävde vandalerna på full ersättning och på det givetvis böter.

Efter VLT:s granskning av orsakerna bakom de många bilbränderna i Västerås: Nu vill en ung kille förklara varför ungdomar avreagerar sig genom att bränna bilar.
Det här är hans egna ord.

"Jag skriver detta i hopp och tro att det ska nå ut till personer med mer makt i samhället, som kan hjälpa till att förändra just Skallberget till ett bättre område. Jag skriver detta utifrån egen erfarenhet, sådant som jag har både sett och gått igenom. Jag har vuxit upp på Skallberget och känner till en del av ungdomarna.

I detta mail som jag skriver nu vill jag försöka förklara hur vi upplever saker. Så peka inte finger på oss hjälplösa ungdomar bara för att ni har lyckats i ert liv, vissa behöver hjälp mer än andra. Jag är en av dem som kom till Sverige i tidig ålder och det stämmer ganska bra att jag hade goda förutsättningar. Förutom att min familjs relation var förjävlig och en hel del frustration byggdes upp med tiden som gick och ju mer jag utvecklades och blev äldre, desto mer blev jag indragen i den här onda spiralen med liknande människor som mer eller mindre bar på någon börda inom sig.

Redan i tidig ålder blev man behandlad annorlunda. Ibland var det på grund av etnicitet, ibland på grund av att man befann sig på en viss plats och ibland bara för att just de människorna som hade makten kände för att jävlas med oss. Så många gånger jag blivit upptryckt mot väggen och visiterad framför mina nära och kära. Det har verkligen tryckt ner mig och mitt värde. Ska jag behöva täcka för mitt ansikte när jag vistas i ett område jag växt upp i? Av vilken anledning då? För att polisen missbrukat sin makt och dragit oss alla över en och samma kam.

Jag har aldrig varit dömd för något men ändå skulle jag säga att jag är en av dem som har blivit mest dåligt behandlad. Så många gånger har jag och mina vänner blivit utkörda till exempel till Hälla under vintertiden då man varken hade pengar eller bil för att kunna ta sig hem, och så undrade mamma när man kom hem mitt i natten. I sin tunna jacka, frusna tår och förkyld. När jag såg min familj helt förkrossad över detta så kände jag bara att man ville ge något tillbaka på samhället för sättet de behandlat en på.

Man samlade ihop ungdomarna i kvarteret som kände sig förtrycka och det var då dessa bilbränder började dyka upp för det var ett sätt att få ut sin ilska men även uppmärksamheten av människor, ett sätt att försöka få omgivning att reagera och lyssna på oss!

Det vi ungdomar på Skallberget kräver av Västerås stad, samt politiker är mer aktiviter på Skallberget.

Till exempel, på Pettersberg bjuder fritidsgården hela området på hamburgare och skapar sammanhang mellan äldre och ungdomar. På Bäckby har de startat en fritidsgård för vuxna där även unga samlas och umgås. På Vallby har de byggt ihop ett kafé som sitter ihop med fritidsgården där unga och äldre kan sitta i sällskap med varandra.

Men tyvärr, så har Skallberget varken parkbänkar eller annat känns det som. Det finns inte ens belysning för oss när vi är ute och spelar på den halvtrasiga fotbollsplanen som egentligen har varit ospelbar i över två år. Målen på planen har inte ens nät, som kostar cirka 50 kronor. Vi ungdomar samlade förut ihop pengar och köpte nät, som sedan någon tog ner. Vi har inte ens någon streetplan utan bara en gammal och trasig konstgräsplan och inte nog med det, det där gräset användes i ett par år innan vi fick det, fast då låg det på Ringvallen IP. Basketkorgarna saknar också nät sen något år tillbaka.

De äldre vuxna i området ser på oss som om vi är djur eller onormala. En gång i tiden ordnade man brännboll en gång om året där vuxna och barn i hela området körde tillsammans. Av vilken anledning kände de för att ta bort det? Vi såg det som en rolig gemenskap där alla kunde vara med och ett bra sätt att umgås på.

Var det för att Skallberget inte ansågs som ett farligt område? Eller var det för att alla pengar från staten gick till Bäckby, Råby och Vallby?

Kort och gott, det är klart som fan att vi tar ut vår frustration genom att förstöra och vandalisera när vi har brist på aktiviter här. Det finns varken god gemenskap, aktiviter eller saker/föremål vi kan använda oss av.

För den delen tror jag även att det är billigare att köpa och skapa lite mer positiva saker på Skallberget, än att pengarna ska gå till försäkring, utryckning av brandkår för dessa bilbränder osv.

Vi vill se förändringar inom snar framtid. Blir det så att ni inte tar till er efter detta mail finns det inte så mycket kvar att säga. Då har vi det konfirmerat att ingen bryr sig om oss ändå."


Lämna gärna en kommentar nedan och glöm inte att skriva under om Löfvens Avgång
http://www.vlt.se/vastmanland/vasteras/klart-som-fan
Insändare
 
 
Picture
Sprid och Dela = Avgå Löfven!


Lämna gärna en kommentar nedan och glöm inte att skriva under om Löfvens Avgång
Insändare

 
 
Picture
Utvisningen kom 55 år försent
Medias extrema vinkling bli tydligare och tydligare för alla utom media själva.

Men ändå så får andra stanna efter samma typ och tom värre brott trotts betydligt kortare tid i landet och saknande av skäl till asyl för att de har byggt upp an stark anknytning till landet. Mycket märkligt, kan man utvisa denna man efter 55 år så kan man utvisa alla kriminella invandrare som saknar asylskäl för har man inte en stark anknytning till landet efter 55 år så finns inte det begreppet i andra fall heller!


Lämna gärna en kommentar nedan och glöm inte att skriva under om Löfvens Avgång
https://www.facebook.com/Politiskt.Inkorrekt/
Insändare

 
 
Picture
Det lyser i laboratoriet, men alla forskare har gått hem.
Stefen vill göra det förbjudet att ta betalt för sittplatser på gatan och göra de organiserade tiggeriresorna till Sverige billigare...

Ska inte sossarna öppna resebyrå åt dom också och låta dom resa för skattebetalarnas pengar kanske sossarna kan hyra och anvisa plats åt dom också så dom får tigga ifred dom små liven. Alla vet att det är minst 90% organiserat i hela västeuropa, prova att sätta dig mitt emot en tiggare så tar det max någon timma innan du blir hotad av maffian som styr...

Det börjar bli rörigt i retoriken nu hos vår stassminister...
• tiggarna
• Saudis styrning / kvinnoförtryck
• CO2-målen
• Sverige går bra eller dåligt
• massinvandringens lönsamt eller massiv kostnad
• etc


Lämna gärna en kommentar nedan och glöm inte att skriva under om Löfvens Avgång
https://www.facebook.com/politikfakta/
Källor: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=493&artikel=6549954
Insändare
 
 
Picture
Det måste till ett Nyval Nu
Migrationsverkets prognos säger att upp till 317 000 anhöriginvandrare väntas söka asyl till Sverige fram tills 2019. Sverigedemokraterna väljer att prioritera svenska medborgare före andra länders medborgare. För att återigen få en fungerande välfärd och trygghet i samhället måste vi införa Sverigedemokraternas nollvision för fortsatt invandring.

Jaha,så nu kommer mormor,farmor och fan och hans moster att åtnjuta svensk pension utan att betala en enda skattekrona. NEJ TACK !! Ska vi inte ha någon välfärd kvar till oss som jobbar och sliter!

Indianerna stoppa inte invandringen å nu bor dom i reservat . Kanske dags å stoppa invandringen nu å försöka få lite rätsida på detta fallerande land som heter Sverige ?? Hoppas att de styrande politikerna tycker att det är värt priset som måste betalas. Det går inte att upprätthålla en välfärdsstat med denna typ av invandring. Det hade varit en helt annan sak om den svenska arbetsmarknaden hade skrikit efter folk och att invånarantalet inte räckt till. Det hade bara ökat skatteintäkterna och det hade varit en god arbeskraftsinvandring. Nu innebär den ökande befolkningen inte att skatteintäkterna ökar, då arbetslösheten bland utrikes födda är mycket hög och det tar väldigt lång tid innan de kommer i arbete. Vi ska även tänka på vad som händer när lågkonjunkturen kommer, för det gör den. Tids nog. Man behöver inte vara ekonom för att räkna det.


Lämna gärna en kommentar nedan och glöm inte att skriva under om Löfvens Avgång
http://www.migrationsverket.se/.../Migrationsverkets...
Insändare
 
 
Picture
Aftonbladet och Expressen kan man i undantagsfall använda för att tända brasan, möjligen.
SD är det partiet som ökat mest, men nämns bara i förbigående, undrar när journalisterna skall börja förstå varför det finns ett förakt mot journalistkåren.

Byt plats på s och sd så blir det mer rätt! Sd ligger runt 25%


Lämna gärna en kommentar nedan och glöm inte att skriva under om Löfvens Avgång
Insändare
Picture
 
 
Picture
Vilken modig kille som ger sig på en som är nästan 90 år

– Han jag slog provocerade mig, han sa att jag var "liten och neger", ljög gärningsmannen i ett inledande förhör.

"Han kan inte längre läsa tidningar eller se på tv. Det är oklart om han någonsin kommer att kunna se igen. Innan misshandeln var han pigg och aktiv i samhället. Nu behöver han hjälp fyra gånger om dagen", står det i domen.

Straff - Två och ett halvt års fri bostad och uppehälle, ute efter halva tiden! Det är "straffet" för GROV MISSHANDEL vilket gjort offret till invalid! 20 år hade varit rimligt. Utan förkortning.

Gärningsmannen har tagit ifrån en människa hans syn, totalt förstört hans liv och det kostar gärningsmannen bara två år i fängele. Enligt rättspraxis är han ute efter ca 14-15 månader. Känns detta som rättvisa, står domen i proportion till brottet? Ingalunda! Domstolarna måste skärpa sin lagtolkning. Och varför döljs gärningsmannens ansikte?

Marie Hultberg - De här killarna tål inte minsta tillrättavisning, allt måste besvaras med våld. Jag minns en berättelse från Stippes (hamburgerbar i Malmö). En svensk man satt vid baren när en ung kille i ett gäng trängde sig före. Mannen röt till: Så gör vi inte här i Sverige!" När han en stund senare skulle ge sig av hemåt väntade gänget på honom. Han blev svårt misshandlad, hamnade på sjukhus och fick men för livet. Allt medan personalen tittade på (jugoslav, han berättade själv detta för mig och tyckte han hade gjort rätt, otroligt nog). De här människorna tål inte ens rättmätiga tillrättavisningar. De passar därför inte in i Sverige och borde förpassas tillbaka till sitt ursprungsland.

Lämna gärna en kommentar nedan och glöm inte att skriva under om Löfvens Avgång
http://www.friatider.se/slog-s-nder-ansiktet-och-gonen-p-87-ring-han-kallade-mig-neger
Insändare
 
 
Picture
Hyresrätter i A-lägen som vanliga svenskar bara kan drömma om...Bostadsrätter köps in av kommunen till nyanlända med dina skattepengar ..

Nu flyttar nyanlända till Södermalm

Över 550 000 människor står i bostadsförmedlingens kö i Stockholm. Genomsnittstiden för att få en lägenhet var förra året över åtta år. Att få en lägenhet i Stockholms innerstan är så gott som omöjligt.

Men Ali och Alaa fick lägenhet direkt. De behövde inte vänta. De fick först ett boende i Farsta och nu flyttar de in i ett av Södermalms mest populära områden. Nära Vitabergen, Hammabykanalen, Blecktornsparken, Nytorget och Skanstull. De har befunnit sig i Sverige i ett och ett halvt år. Aldrig stått i kö. Aldrig betalat för sig. De är nöjda.

Men långt ifrån alla är nöjda - många av de nyanlända är missnöjda med lägenheterna i Vintertullen. De vill bo större. De vill ha större lägenheter som vi skattebetalare ska betala åt dem. De vill ha mer. Ja, det är en närmast ofattbar fräckhet, otacksamhet och girighet som vår tillrättalagda gästfrihet och generositet bemöts av.

Kvar står en halv miljon i världens längsta bostadskö. Trampar på samma ställe de stod igår, förra veckan, förra månaden, förra året. Tysta. Väntar på sin tur medan politikerna planerar att ännu fler ska gå förbi dem i kön nästa år...

Vad skall alla våra ca 45 000 hemlösa samt alla som står i bostadskö speciellt ungdomar tro om detta "krackelerande" samhälle där den kommunistinfluerade regeringen blundar för allt annat utom dom nyanländas behov!

Fy fan det är ju så man spyr o blir förbannad... alla dom andra som behöver lägenhet som står i bostadskö o väntar då!!!

Alla har lika värde jo jo vilket skämt..


Lämna gärna en kommentar nedan och glöm inte att skriva under om Löfvens Avgång
http://www.stockholmdirekt.se/nyheter/nu-flyttar
Politikfakta
Insändare