Picture
Ställ politikerna till svars!
22-åriga Emilia var på väg hem i lördags kväll när hon blev överfallen av en främmande man. Han tog tag om hennes midja och släpade henne ned i ett dike där han försökte våldta henne – 50 meter från hennes hem.

– Hopplösheten sköljde över mig när jag låg och skrek utan att någon hörde. Inga grannar, ingenting. Då kände jag att det bara var att överleva, att fightas tillbaka, berättar Emilia. Hon skrek, fäktade tillbaka och bet mannen – och lyckades efter 5-10 minuter få honom på flykt.

Skall vi tippa på att denna fina representant för nyanlända får en arg lapp i fickan och en lägenhet som straff? Skrämmande utveckling det blir nog bra värre o värre


Den nakna sanningen
Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook - Insändare
 
 
Picture
Vad sägs om en dumhetsskatt för politiker,det borde bli skapligt med pengar.
Regeringen vill införa en extra flygskatt som allvarligt hotar landsbygden.
En flygskatt beräknas minska antalet avresande resenärer från Svenska flygplatser med 450 000-600 000 personer, samtidigt som skatten nästan inte får någon påverkan på utsläppen alls.

En kan ju fundera på hur de tänkt sig att komma till Almedalen nästa år? Tror inte att de tar färjan utan där är det nog flyg som gäller...

Det får inga effekter på utsläppen alls någonsin... Det är det som ingen verkar fatta. Om inte oljan bränns i Sverige bränns den någon annanstans. Det hamnar fortfarande i samma atmosfär eftersom att vi alla bor på samma jordklot. Och vi kan inte kontrollera resten av världen. Energi är en konkurrensfråga inte en miljöfråga, för miljön tar samma stryk oavsett. Oljan kommer ändå att pumpas upp och brännas. Det är bara extra skatt och pengar som alla vet vad det går till idag...

Sverige behöver flyget.


Gilla och dela = ❤️ Landsbygden
 
 
Picture
Det handlar om en man i 55-årsåldern som under en tid sökt asyl i Sverige.
Asylsökande "Mannen" gick bärsärkagång på Systembolaget.

När asylsökande "Mannen" den 7 november gick in på Systembolaget i Borås gick kan bärsärkagång. Han krossade mellan 200 och 300 spritflaskor, hyllor som de stod på samt en hyllvagn..

"Vapnet" var ett drygt 30 centimeter långt armeringsjärn.

Under attacken evakuerade personalen butiken. De fick ut övriga kunder ur butiken och när polis kom till platsen greps han helt odramatiskt.

De fina raketforskare som Löfven drar hit det kommer mera bara vänta ut med landsförädare Löfven. Ska han betala det skadeståndet med våra inbetalda skatter?


http://www.expressen.se/gt/gick-barsarkagang-pa-systembolaget/
Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook - Insändare
 
 
Picture
Han kan försöka. Men många har tröttnat på regeringens misskötsel av finanserna och dålig välfärd.
Tänk om han kunde koncentrera sig på att lösa Sveriges problem innan han skall bli kung av Europa! Den mannen visar oftare och oftare att han är farlig för Sveriges folk. Lycka till Rövfen med det där. Jag tror ni kommer att misslyckas med vad ni än försöker er på, eftersom att ni totalt missar hela poängen, och gör väldigt lite för att möta folkviljan.

  På samma sätt försökte han övertyga EU om att man skulle solidariskt ta ansvar för migrationspolitiken inom EU. När medborgarna förstår vilken globalistisk organisation EU är kommer man lämna fortare än Löfven hinner säga rasist!


http://www.gp.se/nyheter/sverige/s-ledare
Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook - Insändare
 
 
Picture
Liksom.. vad kan gå fel?
Ytterligare ett bevis på den allmänna fördumningen av folket. Det är upp till forskarna att försöka kartlägga vad som orsakar denna enorma naivitet hos folk. Jag kan tänka mig hur det skulle låta om jag var inblandad i ett möte om detta problem. Någon: kan vi inte ha ett kontrakt alla måste skriva på för att komma in, så dom förstår våran värdegrund ? Jag: du vi tar detta på allvar o har du inget annat att komma med än dumma idéer kan du gå ut härifrån vi har inte tid med pk trams.

För bara några få år sen var armband och kontrakt inte på tapeten, vad är det som hänt i Sverige dom senaste åren som kan ha samband med dessa ökande våldtäkterna? Måste vara miljön....

Kommer den att finnas på annat språk än svenska? Nä, trodde väl det!


Politiskt Inkorrekt
Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook - Insändare
 
 
Picture
Skattesänkareran är över i svensk politik
Magdalena Andersson: "Skattesänkareran är över i svensk politik."

Men stopp ett tag. Var inte våra nya flyktingar lönsamma? Det har Löven sagt!
Detta har också tutas i oss dagligen i aktuellt och Rapport. Även Aftonbladet och DN har trumpetat ut hur lönsamma flyktingarna är. Schyffert & Malena Ernman har också varit mycket tydliga i just den frågan.

2018 börjar en ny era.

Bildkälla: http://jeanders-bilder.blogspot.se/
Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook - Insändare
 
 
Picture
Svårt att avgöra, dom är väldigt lika. Eller ?
1 av dessa äger 1 falskt legitimation, vem av dessa är det?
.
.
.
PS: IRONI


Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook - Insändare
 
 
Picture
SJUKLÖVERN

Socialdemokratin har övergivit Svenska folket.

Miljöpartiet har övergivit miljön.

Centerpartiet har övergivit bönderna och landsbygden.

Moderaterna har övergivit nationen och nationalkänslan

Liberalerna har övergivit skolan.

Kristdemokraterna har övergivit de kristna.

Vänsterpartiet kommunisterna är samma skräp som de alltid varit och har ett enormt inflytande i svensk media. I stort sett ingen journalist tar avstånd från kommunismen som mördat 100 milj människor.

Det är dagens politik som räknas inte gårdagens meriter. Den psykopatiska vedervärdiga klövern!


Hakan Lindgren
Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook - Insändare
 
 
Picture
Rasismen som målas upp är en bluff!
politikerna ljuger om den verkliga orsaken till den massinvandringen vi ser att det är ett mysterium att inte folk förstår att de går globalisternas ärenden, delvis att skapa ett centralstyre från EU och FN. För att uppnå detta krävs att splittra och söndra nationalstaterna.Tecken vi kan se i samhället som styrker detta är förminskandet av Svensk kultur traditioner, nationalsymboler som flaggan och nationalsången.

Svenska flaggan uppfattas som rasistisk i vissa sammanhang.En stor del av besluten som påverkar våra liv fattas i Bryssel, redan nu har vi inte längre kontroll över en mängd viktiga beslut. Massmedias och regeringens kamp mot rasismen är inget annat än en rökridå för att trycka tillbaka nationalister och deras åsikter genom att felaktigt stämpla dem som rasister. Tydliga tecken på at detta stämmer är medias ensidigt negativa rapportering mot nationalister och vinklade reportage. I över 80% av SVT:s reportage om flyktingar är det kvinnor och barn som visas upp medan den största delen av flyktingarna är vuxna män, c:a 70%. Mellan 60-70 % av de som kommer till Sverige är ekonomiska flyktingar och har inget skyddsbehov , de flesta är män. 

Rasismen som målas upp är en bluff! Ingen pratar om diskrimineringen av det egna folket. Den så kallade rasismen är inget annat än folkets missnöje.

Över en halv miljon människor förväntas komma de närmsta fyra åren anhöriginvandring inräknat enligt siffror från Migrationsverket. Etablissemanget vill påskina att gränserna är i stort sett stängda.
Om inget görs inom en väldigt snar framtid kommer vi att lämna över ett otryggt samhälle utan välfärd med ett växande muslimskt inflytande med allt vad detta innebär till våra barn och barnbarn .

Vill vi det?
Bilden är från presskonferensen där Inrikes och kulturministerns presentation av regeringens "krafttag" mot den växande rasismen på nätet. Ett nytt verktyg i åsiktsförtrycket inlindat med falska förespeglingar om att det är rasism som skulle vara problemet. ALLA steg politikerna tar i den här riktningen för oss närmare ett samhälle som liknar forna kommuniststater som Östtyskland.

Varför hyllar SVT och övrig media Fidel Castro? Varför grät Lars Orly när Berlin muren föll? Varför får Lars Orly så stort utrymme som expert? Senast för ett par dagar sedan gavs han utrymme att hylla en massmördare?Det är hög tid för Svenska folket att kritiskt ifrågasätta och inte svälja allting public service (namnet är ett skämt!) matar dem med. Sveriges befolkning är invaggade att tro på allt som sägs i nyhetsprogram som Aktuellt och Rapport.
Tack för ordet!


Hakan Lindgren
Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook - Insändare
 
 
Picture
Dom säger även att vi ska anpassa oss efter dom. Varför ska vi gå bakåt i utvecklingen för??
Inga etniska Svenskar stödjer något av ovanstående! 

Är man Svensk om man har fyra fruar?

Är man Svensk om man kan kan döda sin dotter för att hon går sin egen väg?

Är man Svensk när man stödjer Sharialagar?

Är man Svensk om man åker ner och krigar med IS ?

I länken nedan säger man att Svenska ungdomar sympatiserar med hedersvåld.

Inga etniska Svenskar stödjer något av ovanstående! 
Sluta kalla dessa människor för Svenskar!! Den som tycker att någon av de uppräknade ståndpunkterna är ok ska inte vara kvar här i landet. Ut med dom direkt!

Ingen av dem har rätt att bli kallade svenskar när de behåller sina medeltidsvärderingar från sina hemländer. Afghansvensk, Somalesvensk osv. Är det rätta namnet på medborgare som inte vill bli integrerade. Dom säger även att vi ska anpassa oss efter dom. 
Varför ska vi gå bakåt i utvecklingen för??


Hakan Lindgren
http://www.gp.se/nyheter/göteborg/här-stöder-svenska-ungdomar-hedersvåld-helt-öppet-1.3669800
Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook - Insändare