Picture
SVT är kommunistiskt
Om man är observant märker man vilken kraft de lägger ner på att normalisera Islam och smutskasta SD i alla möjliga sammanhang .
10-åringar med slöja i Bolibompa, glada muslimska kvinnor som vittnar om att de gjort ett eget val. 
Är det någon som sett kvinnorna som inte gjort ett eget val??
SVT är kommunistiskt. 52% miljö partister och 17% kommunister. Ingen journalist tar avstånd från kommunism på SVT. I deras opinionsbildande används korkade kändisar och TV profiler.

Spara pengar och och gör skillnad !!
Säg upp Licensen IDAG!!! 

Säg upp din licens här:

http://www.radiotjanst.se/sv/Kundservice/Avanmalan/
Eller ring: 077-191 00 04

Ja svensk TV är rent anskrämlig . Förmågan till varseblivning av verkligheten utanför "väggarna" hos ledning och personal verkar ligga långt under riksgenomsnittet . Tragiskt obegåvade personer som sprattlar i mediastöds-utbetalarnas trådar! Djupt tragiskt !

 Bara massa proppaganda ideligen! Vad är det som är så bra med stallinismen? Fins väll ingen som har SÅ blodiga händer som kominismen. Och miljötallibanerna är ett parti som bara har ett namn som dom låter bra men något miljöparti är det värkligen INTE.

Hakan Lindgren
Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook - Insändare
 
 
Picture
så mycket tjänar svenska partiledarna
Nyfiken på hur mycket partiledarna tjänar? Här är hela listan. Hur ser ni på detta? Är det rätt lön eller är det alldeles för välbetalt? ?

Så mycket tjänade partiledarna 2015:

Stefan Löfven, statsminister: 2 142 600 kronor

Anna Kinberg Batra, partiledare Moderaterna: 1 800 000 kronor

Isabella Lövin, språkrör Miljöpartiet: 1 775 100

Gustav Fridolin, språkrör Miljöpartiet: 1 553 500

Jan Björklund, partiledare Liberalerna: 1 433 100 kronor

Annie Lööf, partiledare Centerpartiet: 1 271 000 kronor

Jimmie Åkesson, partiledare Sverigedemokraterna: 1 061 300 kronor

Ebba Busch Thor, partiledare Kristdemokraterna: 843 900 kronor

Jonas Sjöstedt, partiledare Vänsterpartiet: 749 100 kronor

Lönen får aldrig vara skälet till att folk sysslar med politik

.http://nyheter24.se/nyheter/politik/868732-partiledare-pengar
Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook - Insändare

 
 
Picture
Kinberg Batra stänger dörren för SD-samarbete
DAGS ATT DUMPA "KÄRRINGEN" ?

Nu är det bäst att ni kvarvarande Moderater passar er. Vill ni ha något parti kvar är det nog dags att ni gör er av med denna envisa och odugliga ledare.

Hon är så feg att hon inte ens törs greppa efter makten när den ligger öppen framför henne.

Hur länge skall ni kvarvarande Moderater acceptera att hon aktivt stöder en socialistisk regering och politik?

Låter ni henne hållas kommer hon att helt förstöra partiet.

Vi är 100,000-tals f.d. Moderater som redan lämnat partiet och vi blir fler och fler för varje dag.

Läs gärna 
Stefan Fahlander tankar om Moderaternas förräderi.
http://aldrigmermoderat.blogg.se/…/vill-du-bli-lurad-igen.h…

Ang. "kärringen"
Det hör inte till mina vanor att använda ett ovårdat språk i mina inlägg. Jag har dock noterat att man från den s.k. 7-klöverns sida tar sig friheten att kalla oss Sverigedemokrater och övriga Sverigevänner för rasister, nazister, fascister, främlingsfientliga och annat nedsättande. Då är det kanske lika bra att vi börjar svara med samma mynt.

Hon vill inte ha makten, hon vill inte samarbeta med sd, vad vill människan egentligen mer än att kopiera sd:s politik i ett försök att behålla väljarna?. Moderaterna är ett parti utan egen politik och utan en ledare. För landets bästa så må partiet sparka ut henne från toppen. Landet behöver samverkan nu! Inga prestichfloskler hör hemma i debatten!


Stefan Fahlander
http://nyheteridag.se/kinberg-batra-stanger-dorren-for-sd-samarbete/
Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook - Insändare
 
 
Picture
Stefan Löfven & CO
Löfven oroad över den hårda tonen i debatten
"Den råa tonen i debatten på sociala medier oroar statsminister Stefan Löfven (S).
– Jag har sett det själv på Twitter och Facebook och tycker det är otrevligt. Det för inte demokratin framåt, snarare tvärtom, säger han"

Och vem är det som har sett till att det är så Stefan?? 
Grundlurar man hela svenska folket och raserar välfärden i takt med att man fyller landet med mestadels muslimska män från NordAfrika och samtidigt uttalar sig offentligt i FN att Svenskarna respekterar Islam är det så kallade hatet på Twitter och Facebook en piss i Mississippi jämfört med vad som vore berättigat. 
Stefan Löfven & CO förtjänar ingen som helst respekt.

Detta är ta mej FAN inte min statsminister!!!!!


Hakan Lindgren
Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook - Insändare
 
 
Picture
Det värsta är att han sa "jag trodde att hon sov". Då är det ju för fan våldtäkt!!!
Inget kommer förändras förrän ALLA svenskar har en dotter, syster eller mamma som blivit våldtagen. Först när "eliten" själva drabbas kommer vi se ändring.

Ett Nej är ett Nej, var det inte så den nya lagen säger? Man mår illa över hur märkliga lagar vi har i denna, numera "Bananrepublik" där ingen förstår vad som händer


Politiskt Inkorrekt
http://www.bt.se/boras/frias-fran-valdtakt-forstod-inte-att-flickan-var-radd/
Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook - Insändare
DELA om du vill se riktiga straff för våldtäktsmän!
 
 
Picture
Jimmie Åkesson SD
 Hej Lena Mellin! Angående din krönika idag vill jag tillägga följande. Du skriver att Jimmie Åkesson ”får helt enkelt skärpa till sig och våga fatta beslut”. Detta måste jag hävda är ohederligt av dig av flera skäl.

För det första meddelade Jimmie Åkesson under sin pressträff i riksdagen i samband med gårdagens votering, att han avser invänta rättsväsendets utredning. Innan vi exakt vet vad som har hänt är detta en fullt rimlig inställning. Vid platsen fanns flera vittnen, både privatpersoner, ordningsvakter och poliser, varpå jag är övertygad om att en komplett bild snart kommer att stå klar.

För det andra har du fel vad gäller riksdagens regelverk för utskottsplaceringar. Jag ringde dem precis och dubbelkollade. Det stämmer att riksdagsmandatet Kent Ekeroth sitter på är Sverigedemokratiskt, men för att permanent flytta någon från en ordinarie utskottsplats, så krävs den enskilde ledamotens underskrift och godkännande. Trots att mandatet i sig är partiets, så har partiet endast begränsade möjligheter att flytta någon, när denne en gång har utsetts till ordinarie ledamot i ett utskott.

För det tredje förutsätts att Kent Ekeroth kommer att lyssna på den uppmaning Jimmie Åkesson gav vad gäller hans timeout. Hur framtiden ser ut därefter, när rättsväsendet har gjort sin bedömning, är inget man kan sia om i dagsläget.

Innan du skriver din nästa krönika, är det klädsamt om man först noterar hur saker faktiskt ligger till. Det som har hänt är för allvarligt för att nyttjas i en oseriös pajkastning.

Med vänliga hälsningar
Mikael Eriksson
Politisk sekreterare till
Jimmie Åkesson
Sverigedemokraterna

Bara lugn, det är ingen vettig människa som bryr sig om vad Lena Mellllin skriver. Arbete på något av våra mediaföretag är jämförbart att arbeta på statsunderstödd verksamhet. Bara ljug.


http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/lenamellin/article23986633.ab
Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook - Insändare
 
 
Picture
Passar det inte så är det bara att sticka hem igen
Kvotflyktingar hotar nu med att lämna Sverige och flytta hem till Syrien igen om de svenska skattebetalarna inte går med på deras krav.

Kvintetten, fyra systrar och deras pappa, kom till Sverige i slutet av oktober i år men har redan hunnit tröttna på Sverige. De uppger att de är missnöjda med den lägenhet i Strömsund som de bor i på skattebetalarnas bekostnad. Bland annat är de upprörda över att det inte finns någon hiss i huset så de tvingas gå i trapporna upp till tredje våningen. De upplever att det blir extra jobbigt eftersom deras pappa sitter i rullstol.

Dessutom är de missnöjda med samhällsservicen på den svenska landsbygden och vill att svenskarna bekostar en flytt åt dem till en annan kommun. Om kommunen inte går med på deras krav så hotar de med att lämna Sverige och flytta tillbaka till Syrien igen, rapporterar Sveriges Television.

Strömsunds kommunchef Anders Andersson verkar trött på de syriska kravmaskinerna och förklarar att han inte kan göra mer för de fem. Kommunen har helt enkelt inga andra lediga lägenheter.

– Den här lägenheten på tredje våningen var den enda som var ledig, förklarar han för SVT.

Skicka hem kärringarna, de är inga flyktingar utan rena rama lycksökare, ekonomiska snyltgäster... Ge lägenheten till en svensk hemlös istället, märkligt att det är OK att diskriminera etniska svenskar....
Är man riktig flykting flyttar man inte tillbaka till krig och elände! När ska svenskarna sluta att vara så jäkla tafatta?


http://www.friatider.se/syriska-invandrare-hotar-l-mna-sverige
Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook - Insändare
 
 
Picture
Den mannen saknar TOTALT självinsikt.....
Debattnivå, det nya modeordet för politiker! Innan var det värdegrund och allas lika värde. Vad trött man blir..

Tja, det beror väl på att svetsaren saknar trovärdiga argument för sin egen politik och därför är livrädd för att diskutera sakfrågor i en ärlig och uttömmande debatt. Med sina ständigt upprepade lögner och personangrepp saknar han dessutom det normala folkvett, som man rätteligen kan kräva av en statsminister.

Hur kan löven klaga på någon när det är han som driver hatet i alla debatter som tex rasister- fasister -nazister , snacka om att kasta sten i glashus. .Skrattar bäst som skattar sist! Skrattar du efter valet 2018 Stefan L?


Politiskt Inkorrekt
Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook - Insändare
 
 
Picture
Godhetsapostlarna slår till
Socialism leder till kommunism. Man bryter upp landet inifrån för att skuldbelägga det till de internationella bankerna som sedan leder landet in i kommunismen. - Ja kan man inte vinna kriget om idéer så får man importera röster istället

IQ är i samma nivå som en disktrasa på dessa korkade S-politiker.


Politiskt Inkorrekt
Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook - Insändare
 
 
Picture
Sverigedemokraterna rusar uppåt i Sentios väljarbarometer för november
SD ökar i alla opinionsundersökningar. Att SD i undersökningar är det största partiet betyder mycket men viktigt att veta är att jobbet precis bara börjat. SD ska se till att behålla den uppåtgående kurvan och vi ska visa de som tror på oss att vi kommer leverera en ansvarsfull politik 2018 som i slutändan ger oss ett Sverige vi med stolthet kan lämna över till våra barn, barnbarn och barnbarnsbarn. Vi behåller fokus!

Sverigedemokraterna rusar uppåt i Sentios väljarbarometer för november!!


Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook - Insändare