Picture
God jul o ett gott nytt år.hem o krama om familjen nu så hoppas vi att 2017 bli ett bättre år
 
 
Picture
Sverige är den bästa islamiska staten
Adly Abu Hajarhar, moderat Malmöpolitiker och imam från Palestina. - ”Sverige är den bästa islamiska staten”

Behöver inte vara geni för att förstå varför det gick åt helvete med Malmö! Så länge vi böjer oss ned och ger ifrån våra pengar, våra arbeten, våra liv till muslimerna! I flertalet islamiska länder har man ingen välfärd och detta p.g.a. att man som individ ska ge allmosor, men inte betala skatt till exempelvis socioekonomisk utjämning. Att muslimer vill tvinga kristna och ateister till att betala deras utsvävningar medelst välfärd, särbehandling till utbildning och arbeten, "anpassning" av lagstiftning m.m. Välfärd går bra för muslimer så länge det är någon annan som betalar, allra bäst om det är kristna och övriga "otrogna"!

Det har blivet fruktansvärt,Det är ju kaos, det pyser och jäser i många stugor, folk är rädda, och vad händer i regeringen, ingenting.Skall det vara så här ? Någon måste ta i med hårdhandskar och rensa upp,Löfven får skippa tanken om FN-s säkerhetsråd

Undrar hur våra barnbarn kommer att tänka när vi satt här idag och lät detta hända..?


Källa: http://www.skd.se/2009/03/04/sverige-den-basta-islamiska-staten/
Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook - Insändare
 
 
Picture
”Det skedde ett litet ofredande...” Sagt av chef på asylboendet i Trängslet om ett våldtäktsförsök...

Vilka ynkryggar! Och sådana hönshjärnor avlönas av oss skattebetalare. Kan man verkligen acceptera att kvinnor blir attackerade av testosteronstinna babianer. Som anställd på Migr.verket, dvs av skattebetalarna, skall man ha såpass mycket kurage att när något fuffens sker ser till att det anmäls och inte sopas under mattan. Sedan får man personligen tycka vad man vill om invandringen men arbetar man på en flyktingförläggning skall man sköta sitt jobb och passar inte det får man söka sig ett annat.

Mörka o ljuga...det e det samhället bygger på nu förr tiden.

Vi kan dela landet i två delar, en del kan sossarna och deras ensamkommande barn och moskeer och barnäktenskap hålla till i, vi andra SVENSKAR kan få bo i den andra halvan och ifred bygga upp med SD som regering det land vi tror på.


http://www.tv4.se/nyheterna/artiklar/16-åriga-ayah-misshandlades-migrationsverket-ignorerade-574bfde2b9a9f61a30000054
Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook - Insändare
 
 
Picture
Stefan Löfven har förlorat all kontakt med verkligheten
”Varför är ni inte glada för Sverige?” Stefan Löfven har förlorat all kontakt med verkligheten...

Vi har i detta fina land aldrig haft en Stadsminister som varit i närheten av
att förstöra allt vi står för.

Låt oss alla samlas och göra något så vi förhoppningsvis alla får en regering vi står bakom.
Regeringen tycker t.e.x. att att våra cancersjuka barn skall komma efter invandrare i kön för att få vård. Undrar vad han hade tyckt om han hade ett cancersjukt barnbarn?
AVGå SNARAST Stefan Löven !

Det korrupta svinet har aldrig haft, och kommer aldrig att ha kontakt med verkligheten. Han är nog den mest iq befriande människan på denna planet! Han är tom en fara för sej själv och borde låsas in för all framtid!!!

Ja herr löven det kan du ju fundera över. Hur kan man köra Sverige i botten? Gör det enda rätta. AVGÅ!!!!!!!!! INGEN & JAG MENAR INGEN normalt funtad människa skulle sörja din avgång. Vi skulle nog införa en flaggdag


Källa: http://www.svt.se/nyheter/live/partiledardebatten-i-agenda
Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook - Insändare
 
 
Picture
Vi har en regering som ej bryr sej
Detta är ett exempel vad företrädare för det etablerade islamistiska partiet Hizb ut-Tahrir har för planer gällande Sverige. Dom e på god väg och med en inhemsk befolkning (87%) som tycker Sverige är till salu kommer det gå i en rasande fart. Tyvärr.

Vi har en regering som ej bryr sej.


Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook - Insändare
 
 
Picture
McDonalds har börjat skicka ut reklam på Arabiska - Det här är som en pungspark för oss svenskar
McDonalds har börjat skicka ut reklam på Arabiska. Föga förvånande eftersom detta numer är det officiellt näst största språket i vårt nordiska land.

Det är bra integration detta. Varför lära sig svenska när allt finns på deras eget språk? Snart börjar väl Tv4-nyheterna texta på arabiska också, eller varför inte ta in arabiska programledare o texta på svenska? Ja herre du milde tid

Det här är som en pungspark för oss svenskar.
Jag har inget emot invandring så länge som de integrerar i vårt samhälle, det är inte vi som ska ändra och anpassa oss efter dom....Nu vägrar jag handla på McDonalds. Vi lever i Sverige och vi betalar svenskundervisning, så dom ska kunna svenska.

Migrationsverket och ansvarig minister måste göra klart att det är anpassning som gäller och inget annat. Passar det inte skall de inte vara kvar i Sverige. Detta är det första de skall veta när de kommer in i Sverige. Detta skall uppfattas som ett ultimstum. Inget gnäll, inga protester, inga klagomål, de skall veta att de är gäster på nåder i vårt land.

Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook - Insändare
 
 
Picture
Det är sant. Men jag fattar inte att man tar mot dom. Man skulle skicka dom tillbaka
6 av 10 av dem som flyr till EU är ekonomiska flyktingar. De flyr alltså inte från krig och förföljelse utan för att få en tjockare plånbok. Det säger EU-kommissionens första vice ordförande Frans Timmermans som redovisar statistik från EU:s gränsbyrå Frontex...

Det kanske förklarar varför de e missnöjda med boendet o maten de kanske hade trott att de skulle inkvarteras i fina hotell utan några krav på sig, Men vem trodde något annat? Bara en blind sosse ,kommunist, liberal eller centerpartist. Icke att förglömma migrationsverkets generaldirektör med personal och en urkorkad rikspolischef

Flyktingen som var på TV nyheterna för några månader sedan var förbannad att det tog så länge med uppehålls tillstånd, han sa ordagrant att han måste få uppehållstillståndet fort för han litade inte på dom som skötte om hans företag och hans övriga domäner. Förstår inte hur dum man kan vara och berätta sånt, tydligen är det så att dom tycker vi är så korkade så vi inte förstår något.


Källa: http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/eu/12123684/Six-in-ten-migrants-not-entitled-to-asylum-says-EU-chief.html
Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook - Insändare
 
 
Picture
Det värsta är att det finns människor som försvarar sådant . och att de sitter i regeringen.
De skrattar när de kastar sten på polisen. Australien kan stenkastning mot Räddningstjänsten ge upp till 14 års fängelse. I Sverige bjuder polisen på kaffe.

Vad händer med "lilla snälla" Sverige! Vem ska ta hand om dessa människor som beter sig så ansvarslöst! Det är ju skrämmande att höra hur de beter sig mot poliser , ambulandsmän och även brandmän! Oavsett vilken politisk åsikt man har så är det här något vi aldrig får godta. Vår servicepersonal, de personer som ger så mycket av sig själva för allas vår skull måste kunna få arbeta utan att bli stenade.

"Australien kan stenkastning mot Räddningstjänsten ge upp till 14 års fängelse" - Det är därför stenkastning är ytterst ovanlig i Australien men desto vanligare i Sverige, de riskerar ju inga straff. Liberalt flum fungerar inte på dessa som är vana vid hårda tag från sina hemländer.


Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook - Insändare
 
 
Picture
Din make tycker om skämt och du är ett skämt AKB
Ledande M-politiker vill regera med stöd från SD. Men AKB säger nej.

Hon är ju Ruinfeldts lärling, dvs köpt av ljusskygga globalister vars ideologi är att inte få Sverige på fötter, tvärtom är deras plan att bryta ner den svenska medelklassen genom det pågående folkutbytet som tär hårt på välfärden i form av bidrag och övriga skenande kostnader. Det bidrar även till ökade kulturella klyftor och ökad brottslighet.

Paniken breder ut sig. Alla kämpar för sin överlevnad. SD tuffar tryggt på och litar på att svenska folket tröttnat på ljug lurendrejeri och mörkningar.

Driva SD politik = ok
Samarbeta = helt uteslutet

 Fru Batra vill du inte få ordning i Sverige? Du skiter i det för att slippa ändra dig vad gäller SD. Är du rädd för att "tappa" ansiktet? Du skulle få känna att svenska folket beundrar dig om du tänker om/tänker bäst för landet. Stäng dörren till lekstugan NU.


http://www.svt.se/nyheter/inrikes/m-politiker-bra-regera-med-stod-fran-sd
Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook - Insändare
 
 
Picture
NÄR ska regeringen sluta leverera sina drömmar och vakna till realitet ??
Skulle alla de arbetssökande till dessa jobb ställa sig i kö utanför arbetsförmedlingen i Malmö, så skulle den sträcka sig ända till Göteborg, och nyanlända räknas inte med i arbetslöshetsstatistiken...

Vår regering snackar så mycket men inget händer. Det kommer aldrig hända att så många nya jobb kommer att skapas till år 2020


Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook - Insändare