Picture
Ta in gamla från äldreboenden istället och placera migranterna på äldreboende
Migrationsverket har länge hemlighållit ett asylboende i Solna kommun. Nu har deras planer avslöjats. 852 asylsökande ska inhysas på Royal Park Hotel i Hagaparken...

Jag var på detta Hotell igår och detta är ett av de finaste Hotell jag någonsin sett.
Stockholms pärla.

Grattis alla Migranter som får denna lyx som hem...
Vi får nog strama åt Pensionärerna ytterligare om Sverige ska ha råd med detta.
Får dom fortfarande dricka annat än vatten på äldreboendena?
Dags att sätta dom på vatten och bröd nu så vi verkligen kan öppna våra Hjärtan på allvar för dessa stackars Migranter... (Ironi)

Vi har äldre som får kämpa för att få plats på äldreboenden, vi har äldre som bor äldreboenden men som knappt får ätbar mat, som aldrig får se någon guldkant på ålderns höst i form av utflykter eller liknande!
Vi har äldre som är s.k fattigpensionärer!

Dessa äldre har tillsammans med tidigare generationer byggt upp detta land, allt vi har!

en stor djävla skandal. Det går inte uttrycka sej hur åt helvete detta är, och på många andra ställen med. Skäms alla ni beslutsfattare. Ingen som helst respekt för väääldigt många som lagt snart ett helt liv för att göra rätt för sej, och få en hyfsad ålderdom. Alla dessa sviker ni

Ta in gamla från äldreboenden istället och placera migranterna på äldreboende. Ge dessutom migranterna samma mat som gamlingarna. Tror att de snabbt åker hem igen. 
Stoppa alla bidrag så åker säkert 90% hem igen...

Detta är skamligt som fan!


Källa: http://www.dn.se/sthlm/asylboende-planerat-i-nationalstadsparken-solna-kommun-rasar/
Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook - Insändare
Picture
 
 
Picture
Anna Kinberg Batra, Jag tror att de flesta lantisarna är smartare än stolpskottet batra
AKB tror visst att folk är dumma i huvudet..alla som går på hennes skitsnack är också dumhuvuden. först är man emot SD och dess väljare och sedan försöker man fiska väljare genom att kläcka ur sig något sådant, det är så genomskinligt.

Så här är det AKB att det finns folk som är invandringsfientliga därför att de är rasister och det finns folk som är det för att de är nationalister. Skillnaden är att nationalister värnar om sitt eget land, folk och kultur medans rasister bara hatar andra folkslag i största allmänhet.

En nationalist har inget emot arbetskraftsinvandring i en takt som vi kan assimilera som är till direkt nytta för Sverige, men är emot hög flyktinginvandring som bara är till skada för Sverige på alla plan och definitivt när det gäller folk som inte vill assimileras utan försöka t.ex islamisera oss. Att vara nationalist är inget man behöver be om ursäkt för eftersom så gott som alla folk och länder i hela världen är nationalistiska och ser till sig själva först.

Det är naturligt och normalt att vara nationalist eftersom det handlar om att prioritera det som står en närmast precis som man skulle prioritera sina egna barn före någon annans.

Ja Du Anna Kinberg Batra, Dina dagar inom politikens topp känns mer avlägsen. Jag tippar att du medelar din avgång innan Oktober-2017. Du är ju ute och cyklar


Källa: http://www.expressen.se/nyheter/kinberg-batra-sds-valjare-ar-inte-rasister/
Källa:https://www.facebook.com/politikfakta/
Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook - Insändare
 
 
Picture
Nu går väl skam på torra land. Skall en kvinna med minderårig dotter bli vräkt från sin bostad för att ge plats åt invandrare?
Klart det är så, privata hyresvärdar får mycket mer för flyktingar. Precis samma som många hotell, vandrarhem, campingar mfl. gjort. Dom avvecklar det och får 10-20 ggr. mer med asylsökande. Sverige avvecklas hårt. År 2050, är säkert svenska nationalsången på arabiska, persiska eller något annat liknande språk.

Svenska medborgare dyger endast till att betala skatt, så att de nyanlända har det så trivsamt som möjligt i vårt land.

I Sverige just nu varje dag e tydligen allt möjligt ingenting känns konstigt.Som svensk sedan generationer har man inga rättigheter helt jävla sjukt.Jag längtar till valdagen sen kan vi hoppas på förendrigar

Hur är det möjligt! Ska inte svenska myndigheter först o främst hjälpa våra medborgare. Har det gått så långt att vi ( förutom makten som följer dagens husse ), inte är värdiga svenskar längre ( finns vi kvar?? ). Fy fan!

Regeringen och alliansen med moderaterna i spetsen måste bort från Rosenbad innan dom har kört hela vårt land mot kaos och förnedring , dom är på god väg att lyckas med detta ! Det måste bli nyval så att vi Svenska medborgare får säga vår mening !!


Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook - Insändare
 
 
Picture
En till kändis som inte lever på jorden
Eva Dahlgren och ni andra " kändisar som tror ni är godare än oss andra " har du koll på bristen i sjukvården och hur många akutmottagningar som stängt.. Nä de klart inte drabbar ju inte dig

Eva Dahlgren tänker skänka intäkterna hon får från covern "Ung & stolt" av Bedårande barn till "dem som jobbar för ett mångkulturellt Sverige". Eva Dahlgren bor idag längre perioder i den egna lägenheten i New York och i Italien än i Sverige. När hon väl behagar att besöka Sverige så bor hon antingen i paradvåningen på över 200 kvm på Bellmansgatan på Öfvre Södermalm eller på sommarstället i Stockholms innerskärgård. Hon kommer alltså aldrig ens i närheten av vanliga medborgares verklighet. Hon lever som en blind larv i en omsorgsfullt spunnen ogenomtränglig kokong av överklassocialism och verklighetsförvrängda filter på Instagram...

Hon kanske kunde låta ensamkommande flyktingbarn bo i paradvåningen när hon inte är där. Allra bäst hade varit om hon hade adopterat några stycken. Även ett tips till sossar och mp.

Hon och hennes flickvän kanske skulle prova på att besöka Saudi Arabien och gå på någon gay klubb där? Homosexuella som vurmar för islamiseringen av Europa är något av det sjukaste som finns. Dom inte bara hatar sitt eget folk utan även sitt eget sätt att leva. Lever i en egen värld, så trygg med sin framgång och vad den har gett henne. Lätt för henne att uttala sig hur andra ska vika sig och bara ta emot flyktingströmen med öppna armar. Skandal när man skälv inte bor i Sverige.

Det är märkligt att se hur kändisar ser ut att tillhöra en sekt som inte vill se hur Sverige förfaller eller är det så enkelt att inte vågar ta ställning med rädslan för att bli uteslutna ur kändiskretsen. Rädslan för att bli utan jobb och att bli betraktade som rasister och främlingsfientliga. Det är kanske så att de inte tillhör de absolut skarpaste knivarna i lådan de flesta har ingen annan kunskap än att sjunga eller vara roliga. Dessa är i många fall så självupptagna egon och att få synas i media tv är viktigt för att upprätthålla kändisskapet. Åsiktskorridoren för vanliga människor är begränsad till viss del av vad du har för social status men för artister är den viktig och att inte ha den rätta åsikten kan spoliera deras fortsatta karriär.

Blir lite irriterad på henne, det man inte vet ska man inte uttala sej om, det finns inte Änglar i alla rum, Eva!


Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook - Insändare
 
 
Picture
Skönt och bli av med salladskommunisterna 2018 då dom ramlar ur riksdagen
MP har nästan halverat sitt medlemsantal sedan årsskiftet -14/15. Från 20.000 till 11.000, dela om du också undrar varför MP fortfarande kan ha medlemmar kvar.

Miljöparasiterna har väl alltid varit miljöns värsta fiende,Gillberg åkte väl omkring i en gammal Volvo, Romson tog flyget hit å dit måla båten med miljöfarlig färg osv osv..men det är klart är man helt störd i kålroten så är det väl ok.. .Jävla skit parti och dom har ju aldrig haft röster för att få bestämma. åkt räkmacka på att gått i hop med S och V! God Natt MP bara att slå igen dörren och sluta med ert okunande!

Frigolit är ett riktigt stolpskott som skiter fullständigt om miljön


Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook - Insändare
 
 
Picture
Var är barnet? Under vattnet så han inte syns på bilden?
Dom tror vi är sjuka, men dom som är helt galet sjuk är alla politiker som tror att vi inte ser åldern

Skratta eller gråta ..... sorgligt nog så fastnade skrattet i halsen.....exemplarisk bildbevis på den dumheten o naiviteten som råder i Sverige , kräkreflexer reagerar usch. Helt jävla otroligt! Det värsta är d flesta svenskarna går på detta påhitt och ska då glömma allt skit som det ställer till med !


Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook - Insändare
 
 
Picture
Världsmästaren i hyckleri..Förbjud Gudrun Schyman. Hon är en fara för kvinnorna i Sverige
Hon säger i tidningen att kvinnor skall få ha på sig vad dom vill samtidigt som hon vill förbjuda bikini hmmm hur går det ihop??

Om hon menar det hon säger att kvinnan ska få bära kläder som hon själv vill, varför då påstå att burkini är bra, hon försöker bestämma vad kvinnor ska tycka, liknar diktator stil. Låt kvinnor vara kvinnor och vi män måste erkänna kvinnan som hon är,

Skrämmande att inse att det finns människor i Sverige , som kan få för sig att rösta på denna för Sverige farliga kvinna . För mig otroligt både frusterande och otäckt, att denna hen uppbär en riksdagslön, och kommer att få leva med en pension efter att hon lämnat sitt inflytande i riksdagen, som skulle få en vanlig svensson löntagare att jubla till sista andetaget . SJUKT ! ! !


Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook - Insändare
 
 
Picture
Hela Världen vet detta.Alla utom Löven.
Turkiska tidningen Günes har just nu en reklamkampanj på flygplatsen Atatürk: ”Varning! Visste du att Sverige har den högsta våldtäktsstatistiken i världen? // Sverige - våldtäkternas land”.

Aftonbladet har även uppmärksammat detta och ägnar artikeln åt en kriminolog - som likt Magnus Betnér - lever efter devisen att Sverige aldrig varit tryggare än nu...

Det är helt korrekt! Sverige har under det här året haft fler våldtäckter än något annat EU land. Att just Turkiet går ut med denna varning måste ses som en hämndaktion mot Svensk Media och Margot Wallström som spred falska rykten om Turkiet vad gäller sex med barn!

Ändå finns det personer ttil och med kvinnor som påstår att nej då väldtäckterna har inte alls ökat det har alltid varit så i Sverige ,kan det bli sjukare. Vem skall vi tacka för det ? Han börjar på L och slutar på öfven !!!


Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook - Insändare
 
 
Picture
Borde varit tvärtom
JA alla problem började tydligen under alliansen heter det i dag... Varför fick då alliansen styra under åtta år? Sov hela svenska folket? Jag menar denna perioden har inte hänt mycket med S i fronten.

ingen lögn det här så ser det ut i sverige idag....dom som byggt upp landet belönas med ingenting när dom blir gamla....fy faan för ruttna sverige med sina genomruttna idioter som styr över oss...när ska eländet ta slut....landet är nog redan bortom all räddning....

Detta är för jävligt det borde vara mat till våra styrande politiker och deras anhängare


Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook - Insändare
 
 
Picture
Tror ni att SVT kommer att kommentera detta? Hade det varit någon i sd som skrivit då jävlar
Sveriges Unga Muslimers ordförande Rashid Musas kommentar efter terrordåden i Berlin och Turkiet: "Vem var det som sade att måndagar är tråkiga?

Dessa idioter ger vi fulla bidrag utan arbetsinsats. De kommer hit av ett skäl. Ta över och tvinga oss till deras barbari. Dags se verkligheten. Terrororganisationer som exempelvis Sveriges Unga Muslimer osv borde få alla tillgångar frysta och alla medlemmar fängslade.

Om han nu tyckte detta attentat var så bra , så måste han ju vara totalt IQ befriad om han väljer att slänga en sån kommentar. Det blir ju lite av avslöja sin egna agenda/ståndpunkt.
Eller är han bara lika finkänslig som Romson?

Tror ni att SVT kommer att kommentera detta? Hade det varit någon i sd som skrivit då jävlar.


Politikfakta
Kom gärna med kommentarer genom att kommentera nedan och på Facebook - Insändare