Picture
Mehmet Kaplan lämnar alltså sin post som bostadsminister och regeringen. Han säger att han har starkt stöd från Miljöpartiet men att medias fokus på honom gjort det svårt att arbeta för ökad mångfald och mer bredband.

Kaplan är muslim. Han tillhör ett extremfeministiskt parti som sätter grupp mot grupp och beskyller vita män för allt ont. Han har medverkat till en svenskfientlig politik.


Löfven: Han begärde att få avgå och jag har beviljat hans ansökan. Per Bilund (MP) tar över delar av hans frågor. Mikael Damberg (S) tar över de andra delarna. - MP:s partiledare delar min bedömning, säger Löfven.


LÖFVEN: Vi går igenom alla ministrar noga innan de utses. Det är en noggrann granskning. Men detta om Kaplan var inte känt. - Bullshit!

Mina tankar kring detta:
han lämnar in sin ansökan om entledigande. Det är väl så att om Löfven skulle tagit det beslutet, och avskedat kaplan. Han står bara o rabblar om en samlad bedömning, minst 10 gånger utan att svara på journalisternas frågor. Bara säga samlad bedömning, och bistå kaplans ansökan om entledigande. Det är för mig en svaghet hos statsministern

KATASTROF FÖR MP! Det är i 1:a hand MP som förlorar på detta. En av deras sex ministrar är nu borta. - Gött!

Men det betyder att vi äntligen blir av med Fridolin o Romson med, för dom pajjasarna sa att dom skulle dra om han åkte. Dock tror jag inte dom håller vad dom säger, har dom aldrig gjort. Men håller tummarna.

Så han avgår som minister, men han ångrar inget av det han gjort eller sagt. MP ska alltså ha en islamist som fått avgå från regeringen på grund av sina åsikter kvar i partiet. Snyggt.


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article22652780.ab
 


Comments

It is the nature of everybody to shift any others places where he felt some happiness of life and move on best place. I think it is good step by this person which shown in this post that he say "Bye bye" to leave their current areas. i am happy to read this post which is really amazing for understand this topic.

ReplyLeave a Reply