Pictureom du använder adblock - snälla göra ett undantag för denna domän

Mehmet Kaplan (MP) på middag med det Turkiska fascistiska "Grå vargarna" och Turkiska riksförbundet.
Det är dags att Stefan Löfven visar ledarskap och kastar ut Mehmet Kaplan från regeringen. 

Samme Kaplan som tidigare sagt att islamister som åker till Syrien är att jämföra med de som åkte som frivillga till Finland för att slåss mot Sovjet i Vinterkriget. http://stefanolsson.nu/2014/07/01/miljopartiet-liknar-jihadister-vid-frivilliga-under-finska-vinterkriget/ 

Samme Kaplan, tidigare talesman för Sveriges Unga Muslimer, som ofta har haft med homofober och antisemiter som talare: http://www.di.se/artiklar/2014/10/14/debatt-mp-ministerns-dolda-agenda/

Ok. En gång ingen gång... Men i Kaplans fall tycker jag inte det är en gång.

Det handlar om exilturkar, det är inte en särskilt stor grupp och man har alldeles självklart koll på varandra inom gemenskapen. Finns inte något tvivel om att Kaplan visste vad det var för typer på tillställningen.

Han har också hållit tal för islamistiska Muslimska Brödraskapet och lägger synbart mer tid på att engagera sig i turkisk inrikespolitik än på svensk bostadspolitik. Det här är som om en ungrare i regeringen dök upp på samma fester som ledarna för Ungerska Gardet och la flera veckor om året på att "sammanträda" med företrädare för Jobbik i Budapest.

Det är inte konstigt att utlänningar sätter hemlandet före Sverige. Det alldeles tokiga är att vi låter utlänningar använda våra gemensamma resurser för att göra det. Det är så gränslöst naivt.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article22629083.ab
 


Comments

Adam
04/15/2016 01:45

Avgå!

Reply
Pia Gibson
04/15/2016 19:30

Hur, HUUUR i h-vete kan det ens vara möjligt att han sitter i en SVENSK regering?!?! Man blir f-n tokig. Sverige håller på att fullständigt gå under! 😡 Det är sedan länge dags för en NY regering!!!!

ReplyLeave a Reply