Picture
MISSION ACCOMPLISHED:
- FÖR DET FINNS INGA MOTKANDIDATER


MP:s språkrör Gustav Fridolin & Åsa Romson gjorde idag det oväntade draget att öppna upp för nyval av språkrör vid kongressen i maj. Men de meddelade även att de vill bli omvalda och man har bara några dagar på sig att lansera andra kandidater.

ANALYS: Därmed är saken sannolikt biff - allt pekar på att Fridolin och Romson behåller makten och går mot ett lätt omval - för det lär inte dyka upp några motkandidater. Och utan motkandidater blir omvalet enkelt.

Att det inte lär dyka upp några motkandidater kan kännas lite som Nordkorea. Å andra sidan är det fritt fram för andra att lansera sin kandidatur, men vem vill göra det när chefen ställer upp för omval.

Fokus för MP lär nu bli följande:
1- Få igenom flera konkreta segrar i kommande budgetförhandlingar med S och få igenom andra regeringsförslag som MP:s väljare känner igen.
2- Inga fler klavertramp och grodor från MP:s partiledare och toppnamn.
3- Redan nu inleda tidernas tuffaste valkampanj för MP inför valet 2018.
Precis som i Nordkorea, vilka salladskommunister.

Man förstår verkligen vilket skämt parti MP är när dom inte ens kan fiska fram bättre kandidater än Fridolin och Romson.


Jag har sagt det förr o jag säger det igen....
Vad har vi 93,11% som inte röstade på MP gjort för ont för att få in dem i regeringen? Det är ju en parodi på demokrati... För det är ju inte direkt representativt i detta fallet....

 


Comments
Leave a Reply