Picture
Bilden visar ännu en sympatisör med Muslimska brödraskapet som har förtroendeuppdrag för Miljöpartiet. Ali Khalil, som är vice ordförande i arbetsmarknads- och vuxenutbildningsnämnden för Miljöpartiet i Botkyrka, gillar muslimska brödraskapet på Facebook. Han gillar även Yusuf al­-Qaradawi som anses vara Muslimska brödraskapets chefsideolog.  
Lite om Qaradawi. Han har gjort många extrema och antisemitiska uttalanden, bland annat att Hitler var guds straff mot judarna. Han stöttar även Hamas, Islamiska jihad och Hizbollah. Han har även delat ut fatwor som tillåter kvinnor att utföra självmordsattacker, och varit så storsint att han tillåtit dem un­dantag för hijabkravet under självmordsuppdrag. Qaradawi uppmunt­rade även revolter (insurgent attacks) mot amerikanska och brittiska trupperna i Irak. På sin hemsida skrev han 2008 att han var ”the enemy of Israel and the Mufti of martyrdom operations”. I motsats till sitt rykte om att vara en moderat uttolkare av islam, visar Qaradawi gång på gång hur radikal han i realiteten är, i sitt före­ språkande av självmordsattacker och sin ideliga antisemitism.
För ett tag sedan skrev jag en rapport om hur Socialdemokraterna har samma problem som de som nu redovisas i Miljöpartiet. Omar Mustafa-affären var bara toppen av isberget. I synnerhet gäller det Stockholms arbetarekommun. (Apropå Qaradawi: I en de­batt i Sveriges Radio 2010 sa Omar Mustafa, om ni minns honom, att Yousef Al­-Qaradawi ”ofta är väldigt balanserad i sin retorik”. Mustafa ”gillade” även Al­-Qara­dawi på Facebook). http://timbro.se/sites/timbro.se/files/files/reports/vem_representerar.pdf

Hur många islamister finns i Miljöpartiet egentligen?


Hej alla miljöpartister!
ni är avslöjade som tillhöriga ett islamistfäste och sveriges mest blåsta människor!

 


Comments
Leave a Reply