Picture
Veronica Palms arvode kommer ligga på 46.800 kronor i månaden, omkring 560.000 kronor om året
Socialdemokratiska politikern och före detta riksdagsledamoten Veronica Palm tar över ordförandeposten inom Rädda Barnen. Det första som skedde sedan detta offentliggjordes var att ordförandearvodet chockhöjdes, för att ta hänsyn till Palms "livssituation".
Rädda Barnens nuvarande ordförande Inger Ashing har rätt till ett arvode om 20.000 kronor i månaden, men hon har avböjt att ta emot det. Veronica Palms arvode kommer ligga på 46.800 kronor i månaden, omkring 560.000 kronor om året.
Picture
En halv miljon kronor som utsatta barn årligen kommer gå miste om för att fröken Palm ska kunna åtnjuta ett ännu mer bekvämt och lyxigt liv.

Vissa människor har ingen skam i kroppen.

Picture
Det är väl bara att konstatera än en gång. Rädda barnen samlar inte in pengar för att hjälpa barn. Huvudsyftet är att berika sig själva. Annullera deras 090 nummer.

Hon motiverar tydligen höjningen med "hennes livssituation" å då är det väl självklart att tösen ska ha mer pengar ! De utsatta barnen som pengarna eljest skulle gått till får väl fixa sina egna livssituationer........Jag uppmanar alla Socialdemokrater o Vänsterpartister att gå fram till närmaste spegel, titta, begrunda o fråga er själva: Står jag verkligen för det här ?

 


Comments
Leave a Reply