Picture
Vidrigt. Som etnisk svensk pappa så känner jag mig kränkt nu när den nya adeln får åka ytterligare räkmacka framför ögonen på mina barn... Fridolin kan dra åt helvete. Jävla slödder.

Sjukvård, skola och nu även dagis. Kan någon förklara för mig hur jag som svensk har nytta av att betala skatt? Inte går den till polisen eller militären heller.

Dom kommer snart få förtur till pensionerna också.
 


Comments

Inger Lövdahl
09/30/2016 01:13

Jag tycker det är väldigt underligt att det blir fler och fler sk, rasister, för vem kan bli hatisk över att dom kan få förtur till, skolor, bostäder, läkare. tandvård, slipper jobba, kan ljuga om ålder, våldta, bränna bilar, skjuta, kasta sten, ofreda och slippa undan,,,visst är det underligt?

Reply
Hans Karlsson
09/30/2016 01:13

Denna idioti måste brytas, har Röven o gänget ingen skam den i kroppen? Vi måste stoppa detta kompletta vansinne som idioterna håller på med. De skiter fullständigt i den riktiga svensken. Extraval nu.

ReplyLeave a Reply