Picture
Palestina är en diktatur som hatar judar. Om detta råder det inga tvivel. Idag har flera judehatare från Palestina hittat till en konferens i socialdemokratiska Malmö. Var annars?

Två svenska riksdagsledamöter - en vänsterpartist och en socialdemokrat - hoppade i sista stund av konferensen men först efter kritik om att det just skulle komma diverse judehatare till konferensen.

Detta beteende visar på att dessa två vänsterpolitiker inte förstod att judehatet på konferensen skulle vara något onormalt. Om du sänker ner en groda i kokande vatten så dör den. Om du sätter dit den i ljummet vatten och ökar värmen så märker den ingenting.

De här två vänsterpolitikerna är två grodor i kokande vatten. Och idag får de sitta hemma själva och koka.

Daniel Sestrajcic, riksdagsledamot för Vänsterpartiet - är en våldsbenägen palestinafanatiker som vill bojkotta staten Israel och som gärna attackerar poliser tillsammans med andra judehatare i Malmö.

Hillevi Larsson riksdagsledamot för Socialdemokraterna - är en kriminellt naiv politiker som alltid "råkar" hamna bland de mest hatiska judehatgrupperingarna. Nyligen fick hon ett pris för sitt engagemang för Palestina där priset bestod av en karta där Israel raderats.

Palestina är en diktatur som hatar judar. Det var Nazityskland också. Den sistnämnda har säkert Daniel Sestrajcic och Hillevi Larsson fått lära sig i skolan att det är mindre lyckat att stödja och hylla. När ska de även lära sig detsamma om det förstnämnda?


- Detta visar var V alltid står i viktiga frågor och inom S finns klart en del människor som sedan Sten Anderssons tid alltid varit pro palistinska hur hemska dåd än PLO och Hamas plus Hizbollah än utför vilket visar hur naiva och infantila dessa människor är!Man har helt enkelt bestämt sig för att blunda och inte se för någon sjuk politisk ide och struntar helt i att då många oskyldiga drabbas samt vägrar inse vilja mål dessa organisationer har!Nu finns dessa subversiva krafter och organisationer även i Sverige då politikerna Reinfeldt -MP-Löven lämnat dörrarna vidöppna ich utan kontroll vilket gjort att vi har ett antal klara terrorister från det islamska trädet i landet!Hur kan då företrädare från något riksdagsparti ens tänka sig att deltaga i något sammanhang som detta då man nagelfar och anklagar SD för så mycket skit utan belägg!
 


Comments
Leave a Reply