Picture
Nu får det vara nog med den svenska mjäkigheten! Vart tog brottsofferperspektivet vägen? Vi ska självklart sätta offret i första rummet, och inte utgå ifrån vad som passar förövaren bäst. 

Varför dömer man inte brott som detta utöver flickans lidande? Varför ska det alltid kollas mer åt gärningsmännens håll än hur flickan kommer må resten av livet? Spelar ingen roll vilken hudfärg, religion, ursprung etc.. det är väl endå handlingen som man ska gå efter?

http://mariestadstidningen.se/mariestad/2016/06/14/valdtog-13-arig-flicka-domd-till
 


Comments

Clas R
06/16/2016 18:03

Mjäkigheten gäller bara om förövaren är av utländsk härkomst och flykting! Svensken och de invandrare som redan etablerat sig här får sina straff! (Även om dom är för lindriga). Det verkar vara våldtäktsmännen som alltid kommer undan! Detta trots att de fördärvar en flickas framtid och skapar stort lidande! Jag skulle inte nöja mig med ett svenskt straff på förövaren om det gällde min dotter! Jag skulle själv tagit lagen i egna händer och straffat honom! Därmed har han fördärvat 2 liv! Samhället måste döma så att de drabbade känner sig rättvist behandlade!

Reply
08/07/2016 21:28

Har du studerat alla anmälningar som leder till åtal?

Reply
Björn
07/05/2016 17:01

Enig med Clas R

ReplyLeave a Reply