Picture
Stefan Löfven får nu 1 968 000 kr om året för att lufsa omkring på Rosenbad, göra Sverige till åtlöje och förvandla svenska medborgare till en ny underklass av trälar. Är han värd det?

Lönen hade vart rimlig om vi hade haft en bra och statsmannamässig statsminister.
Nu har vi dock den där jönsen på bilden... Han måste själv ligga och fundera om nätterna på hur han hamnade där han är idag?
Det är en gåta för oss alla.


Källa: http://www.affarsvarlden.se/hem/nyheter/article3977170.ece
 


Comments

Robert Littås
06/23/2016 21:03

Statsministern är ärlig, snäll och vill alla väl. Men han är totalt inkompetent.

Reply
Kersti Kjellsson
09/23/2016 20:14

INGEN kan göra skäl för en sådan lön. Och DEFINITIVT INTE HAN. Låt honom leva på en fattigpensionärslön i minst ett år. Kanske inte så stor i truten sen

Reply
Bosse Pedersen
09/23/2016 20:15

undrar vad han skulle sagt om han skulle få leva på under tiotusen i månaden som är verkligheten för många.....då kanske han hade tänkt efter lite..........men det vore väl att önska för mycket...

Reply
Maria Johansson
09/23/2016 20:16

Men tänk – HUR MÅNGA asylsökande han kan låta flytta hem till sig och av egen ficka försörja! Det hoppas jag att han gör nu när det är så många som behöver han och han vill att vi ska ta emot!!! Vi vill se att han som mest har en lön på 25 000 kr före skatt och resten ger han till asylsökande då och befriar oss skattebetalare från den bördan!

Reply
Paula Ehrlin
09/23/2016 20:16

Hade man haft kompetenta ledare i landet som tagit dom rätta besluten och upprättat ett kontrollsystem om flyktingmottagandet, hade vi inte haft alla dessa problem som finns idag! Då hade vi kunnat ta emot människor i nöd och vi hade också kunnat erbjuda dom en bättre tillvaro med stödåtgärder mm.
Idag har Sverige problem inom dom flesta områden både geografiskt och inom den offentliga sektorn! Indragningar,skattehöjningar, personalbrist pga för stor arbetsbörda et.c.
Och 'statsministern' bara värnar om sin egen bild internationellt

Reply
Jens Fralle Westerlund
09/23/2016 20:17

Det är konstigt att man kan få sådana inkomster för att krossa ett land 😁. Å pissar du ute så får du böter. Men den saten som har pissat på ett helt jävla lan han klarar sig 🖕🖕🖕 💣💣💣nä en bomb i röfven skulle han ha haft.

Reply
Lennart Persson
09/23/2016 20:18

Det är 153 gånger min årliga penision, det är överbertalt så det skriker om det. Hans egna ord "vi har varit naiva" det får stå för hnom själv, det värsta är att det är vi "slavar" som får bära denna ekonomiska börda o problem som han orsakat. Han förordade fri invandring innan han fattade vad det innebar. Han skäms naturligtvis för hur rätt SD hade!!!

ReplyLeave a Reply