Picture
Samråd med statsminister Stefan Löfven (S) i EU-nämnden nu inför Europeiska rådet med EU:s stats- och regeringschefer i eftermiddag. Sverigedemokraterna gratulerar som enda parti Storbritannien till resultatet i folkomröstningen om EU-medlemskapet. Alla andra partier beklagar.

Löfven är extremt tydlig med att ingen diskussion ska ske i kölvattnet av Brexit om att stoppa maktöverflyttningen till EU. Alla tankar på en folkomröstning i Sverige om EU-medlemskapet avvisas helt och hållet av statsministern. ”Det skapar instabilitet och är helt fel väg att gå.”

Regeringens demokratiförakt är kompakt. Sverigedemokraterna håller självklart inte med utan kräver att även svenska folket självklart ska få säga sitt i frågan om det framväxande Europas förenta stater.


 


Comments

06/30/2016 13:58

Demokratins dodgravare,"Pinoccio" som ej har ett endaste uns av fornuft.Deta ar val helt klart att medborgarna skall fa rosta om denna viktiga fraga,inte faaan vill VI svenskar ha en superstat dar de KORRUMPERADE ministrarna i Brussel skall saga till om allting.Tror mig aven veta att restaerande del av Unionen vill ej ha en superstat.Sa med denna agenda kommer EU att bli ett minne blott,samtliga 26 lander kommer att avsaga sig sitt medlemskap i Eu dvs 26 av de kvarvarande den 27: Nationen far ej vara med att rosta pa grund av en DIKTORISK STASI REGERING som KVAVER folkets rost.85% av de svenska medborgarna vill ju ha n omrostning om medlemskapet i EU men fornekas som sagt var av denna mummlande "Pinoccio" som ej har en siffra ratt. Kallar SD o Jimmie for NAZISTER,FACISTISKT PARTI,Tja,uppvuxen i en slakt med anor till NAZISMEN,FACISMEN OCH DETTA MARKS PATAGLIGT NU. Va faaan "KASTA STEN NAR HAN SITTER I GLASHUS"!!!!

ReplyLeave a Reply