Picture
"Det goda hatet" visar sitt fula tryne igen. Är det inte IRM så är det feminister, SVT eller journalister. Vänsterfolk verkar helt ha slutat tänka själva.

Hoppas nästa år att det arrangerar Pride i nån förort så de får se vad som händer med deras "älska allt politiskt korrekt"-snack. Tror deras "visa tolerans"-nivå skulle skena en aning när tumult utbryter. Men även om det skulle bli kaos så skulle det skyllas på högerfalanger och vita män......

De tror i sin enfald att de äger rätten att utöva våld. Det är och förblir endast polisens befogenhet i en fungerande rättsstat. De hamnar istället under samma kategori som nazister och extrema islamister, som omedelbart skall gripas, lagföras, och dömas, enligt rättsstatens alla regler.

Trodde Pride handlade om kärlek, men då är man tydligen ute o cyklar...Olaga hot?! Vad hände med allas lika värde ?! Tydligen bara vissa färger som accepteras, dags o göra om prideflaggan då kanske...De som håller i banderollen kanske ska läsa på lite om Prideflaggan, den står för respekt o tolerans för medmänniskor..
 


Comments
Leave a Reply