Picture
Det var inte länge sedan S kritiserade Alliansen för: ”Toppjobben går till moderater!” och partisekreteraren Carin Jämtin (S) klagade i falsett: ”Partifärg verkar vara väldigt avgörande!”. Men vid en grundligare undersökning så visade det sig att så var inte alls fallet. Flera socialdemokrater hade fått tunga utnämningar.

Nu visar det sig istället att sedan Stefan Löfven blev statsminister har samtliga utnämningar av toppjobb gått till Socialdemokrater och Miljöpartister...


Sossarna har framtiden bakom sig. De kan inte längre leva på gamla meriter, inte när de själv går främst i ledet när det gäller nedmonteringen och utarmning av den tidigare gemensamma välfärden. Att kalla sig ett arbetarparti är ett hån mot dem som betalar skatt till en välfärd de inte kommer att få del av. Helt enkelt på grund av att de inbetalda skattemedel kommer att ha ätits upp av kostnaderna för att ta hand om halva mellanöstern.Är det någon som är förvånad. Vänskapskorruptionen hos sossarna har alltid varit gigantisk, under hela min levnad.....och det är lång tid.

Källor: http://www.uvell.se/2016/07/09/sossar-här,-sossar-där,-sossar-överallt-32659917
http://www.expressen.se/nyheter/socialdemokraternas-toppjobbshyckleri/
 


Comments
Leave a Reply