Picture
Rosa Vidarsdottir blev idag antastad av 9 migranter i Nässjö centrum mitt på ljusa dagen! Tack och lov såg hennes chef det hela och kom till hennes undsättning."Jag blev just antastad av 9 st. migranter i Nässjö centrum mitt på gångvägen på Avenyn mellan Hotell Högland och Thimons Konditori..." 

"Den ena bönade och bad om att få en avsugning... En annan ville få knulla, en satt bara på gräset med handen innanför gylfen och runkade... De andra visslade och ropade efter mig diverse "komplimanger"...

"Detta var så jääääävla otäckt och äckligt." 

"Min chef såg detta hända när han stod inne på Thimons och skulle beställa sin lunch så han kom utspringande till min räddning.."

"Jag tänker ringa polisen och berätta om detta om en liten stund när jag har lugnat ner mig."

"Fyyyyy faaaaaan... "

"Mina tankar snurrar... Tänk om det varit kväll och jag varit helt ensam... "

"Vilken jäääkla tur att jag inte var ensam utan hade sällskap av kollegor som befann sig i närheten."

"För jag hade inte haft en chans mot 9 killar ensam..."


- Kapitel 19 §1 Brottsbalken: Den som, med uppsåt att riket eller del därav skall, med våldsamma eller eljest lagstridiga medel eller med utländskt bistånd, läggas under främmande makt eller bringas i beroende av sådan makt eller att del av riket skall sålunda lösryckas, företager handling som innebär fara för uppsåtets förverkligande, dömes för högförräderi till fängelse i tio år eller på livstid eller, om faran var ringa, i lägst fyra och högst tio år.

Så, i princip hela den nuvarande och föregående regeringen skulle kunna åtalas för förräderi.


Det är ett förbannat daltande, praktiskt taget sedan länge, i det här landet.
"Traditionella" media slickar vinpimplarvänstern i aktern (eftersom huvudet hålls stadigt nedgrävt), och politikerna är strängt upptagna med att anklaga varandras brister istället för att ta tag i viktigare problem.
Det här är bara tragiskt, det här bland så mycket annat. Kvinnor ska få vå vara fredade både dag som natt i det här landet! 


Vart ska det behöva sluta? -Tar hederligt folk lagen i egna händer till slut så lär väl ordningsmakten snabbt vara framme och ha tillräckligt tydliga direktiv för just det scenariot


DELA VIDARE!
https://www.facebook.com/rosa.vidarsdottir

 


Comments

Cina Ehn
09/22/2016 16:11

Så bra att du tog utdrag från lag boken..👍👍👍 skicka den till alla domstolar för dom måste gjort av med den sidan. Fy fasen vad hemskt för dig😨😨 det är både äckligt och fasansfullt. Jäkla pack. Stämpel i pannan och ut med dom utan att passera migrationsverket eller polis...bara ut med dom😡😬

Reply
Peter Kostin
09/22/2016 16:12

Kvinnofrid var en historisk svensk lag som förbjöd överfall och kidnappning av kvinnor. Den instiftades enligt svensk historisk tradition av Birger jarl i Alsnö stadga från 1280, lagen kom tillbaka igen 1998
Den person som bröt mot kvinnofridslagen fick antingen dödsstraff eller 40 marks böter. I 1734 års lag gjordes skillnad för påföljd beroende på kvinnans civilstånd. Kvinnorov av en gift eller en förlovad kvinna stadgade dödsstraff oavsett om sexuellt umgänge förekommit. Kvinnorov av en ogift kvinna eller en änka stadgade dödsstraff enbart om sexuellt umgänge förekommit.

Reply
Hans Johansson
09/22/2016 16:12

Försök att få diktator Löven att förstå detta, han har med hjälp av Dan Eliasson sett till att polisen inte ska ha möjlighet att hjälpa folket, för man söndrar först sedan regerar man, så han är på väg, har ändratvgrundlagen så det ska passa, kommer troligen att ta bort rösträtten innan 2018, för att få behålla makten, för som ni kanske vet så ska han ta hit mera flyktingar nästa år, har inget boende till dom som redan är här, och lånar pengar i massor för att försörja ligisterna.
Om inte det är vägen till diktatur så kommer solen att slockna nästa år

Reply
Annica Svensson
09/22/2016 16:13

Varje dag är det ofredande detta är faen I mej inte klokt ingen bryr sej ju vad dom gör allt är tydligen tiiåtet för sådana som kommer till sverige vad tror löven att svenskarna är för några dagar tror dom att dom äger svenskorna kroppar med

Reply
Lars Broström
11/04/2016 22:48

Ingen ska behöva finna sig i sånt här. Om Polisen inte kan göra något får väl kvinnorna beväpna sig. Om man inte vill skaffa skjutvapen så finns andra metoder. T.ex. röd färgspray, grön laser, pepparspray, vass kniv, m.m. Det mesta finns att köpa på nätet. Fråga inte vad som är lagligt, de djävla aporna som trakasserade dig ställer sig aldrig den frågan.

ReplyLeave a Reply