Picture
Morgan Johansson (S) - ”SD är inget vanligt parti utan ett rasistiskt parti med nazistiska rötter.”

Justitie- och migrationsminister Morgan Johansson (S) försvarar den socialdemokratiske rikspolischefen Dan Eliasson: ”SD är inget vanligt parti utan ett rasistiskt parti med nazistiska rötter.”

Från 1934, fram till maktskiftet 1976, drev åtta socialdemokratiska regeringar Rasbiologiska institutet där över 63 000 svenskar tvångssteriliserades.


Statsminister Tage Erlander (S) var en av de högst ansvariga för de hemliga koncentrationslägren i Sverige under andra världskriget. Plus att dom försenade freden under andra världskriget därför dom samarbetade med Hitler. Idag samarbetar dom med muslimer och ger pengar till Hamas som påminner väldigt mycket om nazister, deras agenda är att utrota judar. Det finns många judehatare i Socialdemokraternas historia.


Glöm inte socialdemokraternas hemliga koncentrationsläger och lobotomin de utförde här i sverige... Snacka om att kasta sten i glashus.

Det är ju skrämmande att Justieministern, som ska värna om lagens efterföljnad och skapa förslag på nya lagar, inte kan följa lagen själv!! Demokratiskt valda partier ska alla ha samma rättigheter, även om justitieministern heter Morgan Johansson eller polischefen heter Dan Eliasson!

Regeringen och dess statstjänstemän är ett gäng kretiner utan desslike!
Lämna gärna kommentarer nedan och på Facebook! Gör din röst hörd!
 


Comments

Göran Liljeqvist
09/15/2016 18:20

Man förstår ju varför regeringen och dess ministrar samt hela PK eliten gör allt de kan och lite till, för att förvanska, mörka, ljuga om allt i deras bakgrund, och det de håller på med idag! Genom att kasta allehanda anklagelser över andra ändrar de focus från sig själva till sina politiska motståndare. De skrämmer vanligt folk från att säga sin ärliga mening i rädsla för att bli stämplade som rasister, de håller också svenska folket ovetande om sin smutsiga bakgrund med sin desinformation. Ett vanligt diktatur agerande....

Reply
Inge
10/12/2016 02:11

På det rasbiologiska institutet i Uppsala så bedrev man "forskning" och utformade utbildningsmaterial för att sprida information om rasbiologi. Det lades ner 1958 och forskningen flyttades därefter till universitetet.

Steriliseringen skedde lite överallt i Sverige. Så rubriken är helt felaktig.

ReplyLeave a Reply