Picture
Föga förvånande visade det sig att svensk media utelämnat historien bakom det upprörande klippet på en busschaufför som misshandlade en asylsökande.

Chauffören berättar att det stod en asylsökande vid hållplatsen och han släpptes förstås ombord på bussen. En bit bort stod en annan person och gjorde ingen antydan att han skulle med. Därför stängdes dörrarna och bussen körde iväg.

– Jag stängde inte dörrarna framför näsan på någon, det gör man förstås inte. Men vi kan inte stanna vid varenda människa som står i vägkanten.

Senare blev bussen omkörd av en bil i mycket hög fart och i Böda stod den asylsökande mannen vid hållplatsen och klev på bussen.

– Jag kände igen honom och försöker mycket lugnt tala med honom om att vi inte kan stanna varsomhelst vid vägen utan att man måste stå vid hållplatserna.

Passageraren vill inte prata om det utan tar upp sin mobiltelefon och tar ett foto på chauffören, som blir irriterad och säger att man kan inte uppföra sig hur som helst.

Sedan är ett 5 minuters stopp och då tänker chauffören att han ska ta en bild av passageraren. Han går fram till mannen med sin mobiltelefon i höger hand för att ta fotot. Men han får ett hårt slag över armen och tappar telefonen. När han senare uppsöker läkare visar det sig att det finns en fraktur på högerarmen och chauffören sjukskrivs till den sista augusti.


- Föga förvånande att det var ännu en vinklad snyfthistoria från pk-etablissemanget men sanningen segrar alltid och busschauffören ska ha en medalj.

Läs mer: http://www.ostrasmaland.se/kalmar/chaufforen-om-vad-som-hande/
 


Comments

Susanne Nilsson
09/23/2016 07:12

Detta är så fräckt. Bara försöka ställa dom asylsökande som oskyldiga offer när sanningen är en helt annan!!!!! Dom är allt annat än oskyldiga. Se vad som händer med Sverige hela tiden och oftast är det en asylsökande som ligger bakom brott, såsom mord, våldtäkt, misshandel, stenkastning, bilbränder. Det är allt annat än OK. Dom skulle naturligtvis bli utvisade. Nu vet dom att dom kan hålla på för dom får inga straff. Vad är det för fel på lag och ordning???

Reply
10/10/2017 19:42

Pretty cool post. It’s really very nice and useful post.Thanks for sharing this with us!it’s my first visit.

ReplyLeave a Reply