Picture
Ett brev till Rädda Barnen idag:

Ja, då blir det inga mer bidrag till Rädda Barnen.
Ni exkluderar det enda politiska partiet som verkligen vill RÄDDA barnen.
Med politiken som SD förespråkar skulle betydligt fler barn kunna räddas. Hur många av dem som kommer hit är verkligen barn förresten?
Hur många barnliv skulle kunna räddats för de pengarna som Sverige lagt ut på en vansinnig flyktingpolitik som håller på att rasera det svenska samhället och dess grundstenar?

Ta bort följande på er hemsida: Rädda Barnen är en demokratisk, partipolitiskt och religiöst obunden folkrörelse.
Ni är en odemokratisk organisation som lägger band på yttrande och åsiktsfriheten i Sverige.

Ni är numera för mig en organisation som inte längre värnar om de svaga i vår värld, de som verkligen behöver hjälp.
Ni har gått etablissemangets väg istället för att satsa på hjälp där det behövs.

Gör själv en ekonomisk kalkyl över hur många som skulle räddats för samma pengar som Sverige lagt ut hittills.

Jag skänker hädanefter inte en enda krona via Rädda Barnen och jag kommer att uppmana alla jag känner att hitta andra vägar så pengarna kommer fram.Bra! Finns fler än Rädda barnen!

https://www.facebook.com/WinnerHighHeelRace

 


Comments

Barner Banno Knudsen
09/28/2016 21:47

Hur många sparbössor måste fyllas för att VD:n ska få sin lön? En sparbössa fylld med 10 kronor blir ca 8000 kr. Ca 10 st varje månad. Inklusive 30% arbetsgivaravgift. 120 st om året. Tänk på det när du stoppar ner din 10:a i bössan. Sedan tillkommer dyra lokaler och en massa annat. Vad blir kvar till "Att rädda Barnen" ?
Sedan nu detta, aldrig en krona!

Reply
Bika Eriksson
09/28/2016 21:47

Rädda barnen gör dessutom INGENTING åt barnäktenskapen som tagits in i Sverige. Lägger inte ett finger emellan när 12-åriga "fruar/brudar" bor med sin 40åriga make i skåne. På frågan varför fick jag svaret att de anser att det är tryggare för barnet att bo med sin make som hon känner än att placeras någon annanstans.

Reply
Gunnar Kottelin
09/28/2016 21:47

Det är märkligt att Rädda Barnen ska börja med politik, jag kan tänka att dom flesta SD väljare skänker pengar RB ,FA, och till olika samfund men nu blir det nog stopp till RB, ÄR JAG RÄDD FÖR.

Reply
Henric Plebsen
09/28/2016 21:48

Det har jag också slutat med! Har väl gett tidigare, då jag trodde att man hjälpte barnen där de booor! Nu vill jag ta reda på hur det är med Röda Korset! Ett enstaka fall har redan noterats, gällande en kvinna i Falun :"Kvinnan har arbetat ideellt hos Röda Korset i nio år för att hjälpa utsatta människor i världen, men blir utesluten efter att ha uttryckt en åsikt om att hon tycker hjälpen gör större nytta på plats än att människor tvingas fly till andra länder, t ex Sverige."

Reply
Inga-Lill Grändefors
09/28/2016 21:48

Ett arrangemang som inte ledit fram till någon som helst förbättring under 50 år?

Läste en gammal tidning från 1956 med samma äskande och bidrag till de stackars fattiga barnen som forfarande än idag inte fått det bättre?

Med dylika enorma bidrag som givits genom åren är det katastrofalt att ingenting har förbättrats och det som fick oss att se det uppenbara, var f.d politikern Bengt Westerbergs enorma ersättningar han erhöll- en bråkdel av de pengarna kunde hjälp många fattiga barn i världen??

Reply
stefan drugge
09/30/2016 01:36

Inte en spänn till denna HYCkLAR organisation

ReplyLeave a Reply