Picture
Rut Jönsson i Eslöv protesterar mot bankens avgift för kontantuttag på 100 kr/gång. Hon har nu skickat en fråga till finansmarknadsminister Per Bolund om rätten att använda kontanter och skrivit under SPF Seniorernas namninsamling "Kontanterna kvar!" som Lars Hemming sköter lokalt. Skriv under du med, klicka på länken nedan! 

Ja i vårt land tänker ingen på hur äldre drabbas, skiter dom fullständigt i, bara asylsökande far allt!? Folk har röstat för detta och fortsätter göra så,,jag vet att det är bankerna,,men de dags styrande gör inget för att hjälpa äldre nej nej,,

Dom har lärt sig av Posten.Dom började med att höja avgifterna i kassorna så folk inte längre hade råd att betala räkningar på posten som dom gjort i alla tider, just för att tvinga folk från kassorna. Sedan skapade man Svensk Kassaservice och flyttade de envisa kunderna dit. Då blev det lätt att påvisa dålig lönsamhet och lägga ner. Nu vill inte bankerna ha besvärliga kunder som förväntar sig att en bank ska hantera pengar som finns i verkligheten och inte sånna man kan smussla undan åt de som redan har för mycket. Jag hoppas pamparna i regeringen ser till att det blir lag på att man även ska hantera kontanter om man ska syssla med övrig valutahantering.

Vilken j-a skitbank och vilket tilltag. Det är ju kundens pengar och man måste ju kunna nyttja dom, det tycks iaf den där banken glömt. Byt bank säger jag och bli kund i en liten bank om det går. Uttagsautomaterna gäller ju alla banker numera. Dom redan rika förser sig och bankerna har aldrig varit fattiga men ändå har dom VÄLDIGT GÄRNA tagit mot skattepengar när lite nöd knackat på deras dörrar. Nöd som dom själva dragit på sig genom vansinniga investeringar. Så dom som är egentliga ägarna av varenda bank = svenska folket. Men tänk att det är så lätt att sitta och leka med folks pensionspengar, sparande och alla medel dom får in och ändå neka till mänsklig service. Dom som sitter i bankernas toppar och låter det här hända och även dom som jobbar med sånt här och ser skiten, och ändå fortsätter att förse sig själva, dvs AKTIEÄGARNA OCH HÖGT BETALADA INOM BANKSYSTEMET. Men det finns en och annan bank i Sverige som inte delar ut pengarna utan återinvesterar dom i bygden. Avgifter är ok, det är ju det en bank delvis ska leva på men såna här tilltag som bankerna tar för sig är inget annat än en krigshandling mot kunden.

Självklar rättighet att utan avgift kunna ta ut sina pengar. Ett samhälle utan kontanter kan låta praktiskt men bedragare hittar Alltid ett sätt att sno åt sig!

https://docs.google.com/a/spfseniorerna.se/forms/d/e/1FAIpQLSd2_S4H_c12ixWnXHKFHF8ZWOiAZxXOUCdHSFpEIfjMlEY_wA/viewform
 


Comments
Leave a Reply