Picture
Eva Dahlgren tänker skänka intäkterna hon får från covern "Ung & stolt" av Bedårande barn till "dem som jobbar för ett mångkulturellt Sverige". Eva Dahlgren bor idag längre perioder i den egna lägenheten i New York och i Italien än i Sverige. När hon väl behagar att besöka Sverige så bor hon antingen i paradvåningen på över 200 kvm på Bellmansgatan på Öfvre Södermalm eller på sommarstället i Stockholms innerskärgård. Hon kommer alltså aldrig ens i närheten av vanliga medborgares verklighet. Hon lever som en blind larv i en omsorgsfullt spunnen ogenomtränglig kokong av överklassocialism och verklighetsförvrängda filter på Instagram...

Hon kanske kunde låta ensamkommande flyktingbarn bo i paradvåningen när hon inte är där. Allra bäst hade varit om hon hade adopterat några stycken. Även ett tips till sossar och mp.

Hon och hennes flickvän kanske skulle prova på att besöka Saudi Arabien och gå på någon gay klubb där? Homosexuella som vurmar för islamiseringen av Europa är något av det sjukaste som finns. Dom inte bara hatar sitt eget folk utan även sitt eget sätt att leva. Lever i en egen värld, så trygg med sin framgång och vad den har gett henne. Lätt för henne att uttala sig hur andra ska vika sig och bara ta emot flyktingströmen med öppna armar. Skandal när man skälv inte bor i Sverige.

Blir lite irriterad på henne, det man inte vet ska man inte uttala sej om, det finns inte Änglar i alla rum, Eva!
 


Comments

ulf malinen
08/31/2016 15:34

kan du inte bara hålla igen kæften Eva

Reply
Bo Jonsson
08/31/2016 16:19


Vad menas med vanliga medborgares verklighet i sammanband med att någon skänker pengar till något därför att denne någon har mycket pengar. Kommentatorn missar därmed sitt mål att förringa en annan person om man nu vill förringa att någon rik skänker pengar till mångkulturellt arbete, vad som nu är fel med det, det framgår ju inte. Det låter nog bara avundsjukt som att kommentatorn inte har pengar själv att göra det.

Reply
Peppe
08/31/2016 20:13

Bo, du verkar vara ute på en ordentlig seglats. Det syns som att du h e l t missat poängen här. God bättring !

Reply
Peppe
08/31/2016 20:10

Bara ännu en dumskalle ur kändis-gaymaffian som tror sig leva ett 'skyddat' liv.. Vi som överlever får väl se ..
Stupid bitch.

Reply
Eeh
09/26/2016 17:05

Tänk vad mycket skam du måste ha i kroppen Peppe..
Stupid fag!

Reply
Peter Persson
09/25/2016 15:45

Eva Dahlgren donerar alla intäkter från Jimmie Åkessons cover på hennes låt "Ung och stolt". "Som upphovskvinna kommer jag att skänka till dem som arbetar för ett mångkulturellt Sverige", skriver Dahlgren på Instagram..... Som avdankad kändis så behöver man väl alla pengar så kvitto på de vore kul å se

Reply
Tomas Eriksson
09/25/2016 15:45

Det värsta är att hon pratar om sitt lesbiska förhållande precis som om det är normalt! Det kanske är därför hon flyr i från sitt hemland! Tanken med kvinna o man är att man ska avla barn o inte gå ut o basunera att man är lesbisk.var gärna homo eller lesbisk , men för helvete håll käften om det!!

Reply
10/19/2016 14:16

This text is worth everyone’s attention. How can I find out more? Really great news!!! this information is well worth looking everyone. Good tips.

ReplyLeave a Reply