Picture
4 av 5 flyktingbarn klarar inte grundskolan. Endast 3 av 10 fullgör en gymnasieutbildning. Pensionerna är räddade..?

Har den generösa Svenska migrationspolitiken spelat ut sin existens...Den var ju just så generös för att de ändå skulle komma i jobb & egenförsörjning!! ;) Sen mitten på 1990talet när de första somalierna kom, så har de under 20 år inte levt upp till det! Nettokostnaden bara skjuter upp i höjden för detta kollektiv av MENA-Människor!! 


Så varför har vi då den här generösa MIgrationspolitiken kvar??? Vanligt folk vill ju absolut inte ha hit Araber & Afrikaner som bara ställer till massa problem & drar hit massa radikala muslimer!! Är det Makeliten & PK-Eliten & dess PK-Svans som ska bestämma i Sverige Om vad vi ska satsa våra skattemedel... det har ju bara börjat pysa ut lite skit ur migrationsgrytan & Makteliten & CO står där & försöker bortförklara den ena katastrofen efter den andra!! När de inte försöker dölja den eller ljuga om den!! 

Hur kan denna Koalition få bestämma i Sverige, de är ju bara 30 % av väljarkåren???? Ska de här puckona få samlas & träffas i Stockholm för att bestämma vår framtid??? Nä det är dags för en Demokrati som lever där hela landet får vara med!! Personligen tycker jag i motsats till makeliten i Stockholm att vi ska ha direktDemokrati som ett annat land i Europa, där vi kan tvåla till makteliten när deras åsikter inte överensstämmer med folkets!! Sjuklövern behöver ges en Läxa 2018, Det förtjänar de verkligen!

Källa: http://www.ekonomifakta.se/Artiklar/2016/augusti/4-av-5-klarar-inte-grundskolan/
 


Comments
Leave a Reply