Picture
Samtidigt som det inte pågår någon islamisering i Sverige så tillåter Karlskrona kommun män att bo med barnbrudar. 

Jag tror att vi idag har över 100 par där barnbrudar är placerade tillsammans med sina äldre makar. De flesta bor i Malmö. Det lär väl så klart finnas ett mörkertal även här. Men jag har för mig att skatteverket gjort ett utdrag av registrerade äktenskap och bara att dom registrerar ett barnäktenskap är ju helt sinnessjukt. Jag kommer inte ihåg vart jag läste det så tyvärr så kan jag inte ange någon källa.

Alltså! Bara någon med samma läggning e intresserad av att tillåta detta! Finns väl ingen frisk människa som överhuvudtaget skulle kunna tänka sig detta! Avskaffa den där jävla klubben som sitter och bestämmer sånt här! Jag skäms för att vara svensk

Förbjud o straffa detta . NU !

http://www.svt.se/nyheter/lokalt/blekinge/man-i-karlskorna-far-bo-med-barnbrudar
 


Comments

Gunilla Elmgren
08/25/2016 22:09

Reply
Susanne Nilsson
09/25/2016 18:25

Jag tror inte att 87% röstade på att det skulle bli så här. Jag tror nog att dessa 87% känner sig grundlurade. Blir det 87% i nästa val, då är det nåt som är riktigt fel!!!!!!!! Alla kan göra fel.

Reply
Tom Claesson
09/25/2016 18:26

Så vitt jag vet så är det ingen som har beskyllt sittande regering för att vara friska heller...

Reply
10/31/2016 20:53

Är inte detta pedofili vad är då pedofili.

ReplyLeave a Reply