Picture
AKB tror visst att folk är dumma i huvudet..alla som går på hennes skitsnack är också dumhuvuden. först är man emot SD och dess väljare och sedan försöker man fiska väljare genom att kläcka ur sig något sådant, det är så genomskinligt.

Så här är det AKB att det finns folk som är invandringsfientliga därför att de är rasister och det finns folk som är det för att de är nationalister. Skillnaden är att nationalister värnar om sitt eget land, folk och kultur medans rasister bara hatar andra folkslag i största allmänhet.

En nationalist har inget emot arbetskraftsinvandring i en takt som vi kan assimilera som är till direkt nytta för Sverige, men är emot hög flyktinginvandring som bara är till skada för Sverige på alla plan och definitivt när det gäller folk som inte vill assimileras utan försöka t.ex islamisera oss. Att vara nationalist är inget man behöver be om ursäkt för eftersom så gott som alla folk och länder i hela världen är nationalistiska och ser till sig själva först.

Det är naturligt och normalt att vara nationalist eftersom det handlar om att prioritera det som står en närmast precis som man skulle prioritera sina egna barn före någon annans.


Källa: http://www.expressen.se/nyheter/kinberg-batra-sds-valjare-ar-inte-rasister/
Källa:https://www.facebook.com/politikfakta/
 


Comments

09/02/2016 08:28

Clash of Clans Hack and Cheats
http://clashofclans.hackdownload.net/
#clashofclanshack clash of clans hack, hack clash of clans, clash of clans hack tool, hack tool clash of clans,

Reply
10/17/2017 14:28

good one

Reply
11/26/2017 13:44

With Google Ads we do marketing by choosing a specific target market, while SEO can do marketing to many targets. Doing SEO is internet marketing with long term process and goals, but it's needed..

ReplyLeave a Reply