Picture
Sverige brinner. Då åker statsminister Stefan Löfven (S) till Jordanien att skapa jobb åt syriska flyktingar - i Jordanien...

Ja jösse...tänk om Löfven hade åkt ner tidigare till Jordanien som Åkesson gjorde(2014) och tagit i tu med ett av dom stora problemen redan då! Men fanns inte i sjuklöverns agenda då...allt i de styrandes led för att skapa oro och kaos, hjälpa hell no vi stjälper ist men hoppas inte folket märker vår agenda!!

Det är helt korrekt att Reinfeldt och miljöhamstern Maria Ferm är en stor anledning till det ser ut som det gör. Dock hade Löfven rika möjligheter att innan invasionen från mellanöstern mota Olle i grind. Så för att fortsätta vara på god fot med den allt mera impopulära Merkel fortsatta Löfven, påhejat av ett muslimparti bestående av muppar, på den inslagna vägen. Att det har varit till stor skada för den skattebetalande delen (inkl kommande generationer) av befolkningen tycks inte spela någon större roll. Löfvens agerande, tillsammans med mupparna, har fullkomligt saknat förankring i befolkningen. Att väljarna flyr sossarna kan omöjligt verka så underligt.

Varje gång skitstöveln Löfven åker utomlands innebär det pr automatik att han ska dela ut av skattemedel. Om det då innebar retur av majoriteten av invällerna för att hjälpa dem på plats, hade det ökat acceptansen. Men som det är nu saknar Löfvenidioten helt förtroende. Det enda han vill är att försöka profilera sig som en stor internationell statsman.... För andras pengar... Han kommer även att misslyckas med detta självpåtagna "uppdrag".


Källa: http://www.expressen.se/nyheter/stefan-lofven-ska-besoka-jordanien/
 


Comments

I have a good habit of collecting the new and advance information and for this purpose i visit many pages and read interesting books. This page is very beneficial for me because i pick many important points form here that is helpful for topics.

Reply

What a great blog. Its inspirational and mouthwatering all at the same time.

Reply
11/27/2017 10:22

ReplyLeave a Reply