Picture
Vänsterextrema Klara Hradilova Selin, utredare på BRÅ, avfärdar koppling mellan massinvandring och ökat sexuellt våld. Orsaken till tafs och överfallsvåldtäkter förklaras som "ökad anmälningsbenägenhet" och "omfattade svensk lagstiftning". Det i sin tur hade kanske kunnat vara en möjlig hypotes om Sverige inte hade grannländer med snarlik kultur och lagstiftning, men mindre invandring, som inte uppvisar samma negativa utveckling som Sverige. Den gemensamma nämnaren för samhällen med mycket sexualvåld är inte fattigdom utan vissa folkgrupper.

BRÅ har själva undersökt kopplingen mellan etnicitet och sexualvåld vid två tillfällen och båda gånger behövt konstatera en enorm överrepresentation hos vissa folkgrupper som inte kunnat förklaras med socioekonomiska orsaker. Nu har BRÅ slutat utreda våldsbenägenhet och bakgrund och istället anställt Klara för att förklara tidigare resultat för oss. Förklaringen vilar i kvinnors benägenhet att anmäla invandrare, men inte svenskar, enligt Klara. Vad för belägg hon har för ett sådant påstående framgår ej. Svenska män gruppvåldtar minst lika mycket som invandrare men blir aldrig ens anmälda, eller vad tror ni?


Det är ju tyvärr så att vänstern i Sverige valt att skärma av verkligheten sedan länge. 
Det jävligaste är att denna omänniska avlönas med skattepengar..


Grovt tjänstefel. Alltså! Hur fel får det bli innan nån gör nåt åt landets förfall. Finns det ingen moralens väktare i riksdagen som kan ställa sig upp och säga att nu får det fan va nog!! Skäms dem inte? Finns det ingen yrkesstolthet? E dem helt dumma i huvet allihopa!!? Hur lågt ska dem sjunka som människor innan dem fattar att allt dem gör är helt åt helvete!!!!??

http://www.friatider.se/br-sexbrotten-har-inget-med-invandringen-att-g-ra
 


Comments
Leave a Reply