Picture
Obehaglig människa, vad är hon själv beredd att göra avkall på?
1,7 miljarder skattekronor spolas redan ner i det svarta hålet till migrationsdomstolarna och fyller på socialdemokraten Anne Rambergs redan feta bankkonto. Samtidigt måste våra äldre köpa egna matlådor. Anne Rambergs lobbande för nedskärningar i välfärden är inget annat än en njurspark och spottloska i ansiktet på de mest utsatta i vårt samhälle...

Fan skattepengar skall gynna dem som betalat o bott här i första hand ... om det finns pengar över skall de användas att hjälpa övriga ... men skall aldrig fingras på annars vi betalar ju för samhällsfunktioner som skall finnas där när vi , vår släkt nära o kära vänner behöver hjälpen , blir gamla , sjuka osv .... de ska de gå till i första hand!'

Det är inte humant att behandla våra gamla som de gör. De gamla kan inte göra mycket åt sin situation. De kan inte byta jobb för att få högre inkomst. Det är ingen på arbetsmarknaden som vill ha dem.

De kan inte höja sin röst förrän 2018 och med sitt antal först rösta in politiker som verkligen bryr sig om dem. Det hoppas jag innerligt att de gör!  Om Anne Rambergs "humanism" inte är human så ger jag inte mycket för den! Jag ger inte mycket för henne heller men ursäktar henne för hon har nog inte förstånd till bättre!

Socialismens arroganta tryne har öppnat käften. Ramberg förstår inte innebörden i begreppet humanism.
Skattepengarna ska väl i första hand gå till de som ett helt liv jobbat för en säkrad välfärd. Hur kan dessa empatilösa människor tycka att det ok att bara slänga iväg vår välfärd??


Källor: http://www.svt.se/nyheter/lokalt/norrbotten/slut-pa-gemenskapen-aldre-ska-ata-pa-rummet
https://www.facebook.com/politikfakta
 


Comments

Lennart Rehnlund
09/27/2016 01:05

Är fan inte klokt,jag hoppas Jimmy höjer deras skatter så de inte har mer än de gamla har,så kan de ju äta dessa förbannade plastlådor själva.Den mat alltså de gamla får och sitta på sina rum ensamma,och äta skiten.

Reply
Maria Johansson
09/27/2016 01:06

Det skulle jag bra gärna vilja veta – hur stort belopp av SIN lön gör hon avkall på????? Om hon lever som en vanlig arbetslös Svensson så kan hon hjälpa ohyggligt många asylsökande!! Likaså Röfven!

Reply
Gerry Persson
09/27/2016 01:06

advokaterna har grävt guld i många år ..finns någon sammanställning vad advokaterna kostar oss skattebetalare för denna idiotiska massinvandring som Merkel,Reinfeldt,Löfven ställt till med.....

Reply
Inga-Lill Grändefors
09/27/2016 01:07

Märkliga uttalande - frågan är bara i vilket syfte med tanke på Morgan Johanssons medhåll och uttryck " näthatet"- får väl se vad det leder till angående regler inför valet 2018??

Reply
11/26/2016 17:12

Sanningen om den s.k DEMOKRATISKA REGERINGEN.
Fullstandigt oacceptabelt hur de PLAGAR vara aldre sa VI maste stalla upp samtliga medborgare sa att SD och Jimmie far makten mer an 50% da maste Vi se till att SD o Jimmie far sa att de far egen makt och kan vanda denna OACCEPTABLA TREND mot vara aldre o skjuka samt att granserna stangs.
VI MASTE HALLA SAMMAN OM VI SKALL FA RATSIDA PA VART RIKE DESSA MAKTHAVARE IDAG ENDAST STAR FOR FORODELSE.C' ON LET IT BE TRUE!!!!!

ReplyLeave a Reply