Picture
Är man gammal nog att försöka dränka en polis , är man för fan gammal nog att straffas.
Hade det varit i vilket annat land så hade det där skäggbarnet haft två kulor i överkroppen. Mordförsök på polis med en annan polis bredvid, han eller hon bredvid hade skjutit verkanseld direkt, men inte i den Svenska polisen inte, för då blir de av med jobbet och riskerar fängelse. Inte konstigt det ser ut som det gör i detta landet, polisen har ju fått benen kapade från övre makt och vågar inte utföra sitt jobb.

Det är för djävligt! Anmäl åklagaren för tjänstefel! Kräv åldersbedömnin!
http://www.nt.se/nyheter/norrkoping/yngling-forsokte-dranka-polis-om4296833.aspx
 


Comments

Annette Kjellsdotter
09/21/2016 08:09

Så länge vår regering har skygglappar för ögonen kommer de bara bli värre hur svårt skulle de vara o ge polisen större befogenheter o även införa mkt hårdare straff! Dessa individer skulle aldrig våga göra på de viset i sina hemländer! Men vårt sargade land styrs av inkompetenta idioter o alla hånar vårt land för vår feghet!

Reply
Ing-marie Thulin
09/21/2016 08:09

Om jag minns rätt😨😨Är det hårt straff som gäller mot tjänsteman😳😳😳😳Men det verkar som att det är fritt fram för de laglösa i detta land👎🏼👎🏼👎🏼i alla fall om du inte är svensk😨😨😨och begår ett brott😨😨😨😨Fy farao för laglösa Svedala👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼

Reply
Johan Sjöblom
09/21/2016 08:10

Hur är det möjligt att ett barn kan nästan lyckas dränka en polis? Och isåfall vad för slags polis är det?.kan inte våra poliser självförsvar? Eller varför inte dra ditt vapen och lös problemet.

Reply
Rolf Joelsson
09/21/2016 08:10

Ja ge polisen en vettig chef först. Men han är väl som Löften vägrar avgå. Men båda måste ju förstå att de inte längre är önskvärda men de kör på som vanligt.
Bedrövliga personligheter, undrar om de tar sitt personliga ansvar för vad de ställt till med.
Ge polisen de resurser de behöver för att klara sitt arbete. Det måste bli slut på all skadegörelse, bilbränder, våldtäkter, nedbrända asylboenden,tiggeri,stölder och annat onödigt jävelskap.
Det måste hända något snart, vanstyret måste få ett slut innan inbördeskriget är ett faktum. Så bör vanstyrets ledning ställas inför domstol för landsförederi

Reply
Cilla Holmqvist
09/21/2016 08:11

Varför slutar poliser jobba????. Utvisa apan direkt . Det finns tydligen olika lagar. En lag för svenskar . Och en för aporna. Hade jag varit den polisen hade jag slagit så man inte hade ork kvar. Stackars polis.

Reply
Bertil Sörensen
09/21/2016 08:11

Jag fattar inte hur jävla släpphänta politikterna är?? Titta bara på det jävla packet som bor på.resta gård i värnesborg som vägrar gå på bussarna o frakt till norrland om dom inte går ombord så säg till dom att dom får välja mellan det o utvisning! Hur svårt kan det va???

Reply
Ann-britt Johansson
09/21/2016 08:12

Undrar om det var ett skäggbarn vi har en bra regering dom som kommer hit får gå fri dom får göra allt å bara gå fri nu måste Löfven avgå å fram med Jimmie så vi får ordning på sverige

Reply
09/23/2016 00:54

Clash Royale Hack
http://clashroyale.hackdownload.net/

Free gems Clash Royale 100% Working. Supercell game clash royale hack apk.
{clash royale hack|clash royale cheats|clash royale free gems|clash royale hack apk|clash royale hack free|clash royale online hack|clash royale hack tool|clash royale cheat|clash royale free gems hack}
#clashroyalehack

ReplyLeave a Reply