Picture
Jimmie Åkesson att under hösten besöka några av Sveriges sk. "utsatta områden"
Som aviserats tidigare avser Jimmie Åkesson att under hösten besöka några av Sveriges sk. "utsatta områden". Som en del i det besökte han idag Stockholmsförorten Husby, ett område som av polisen betraktas som "särskilt utsatt".

Hemma hos Tari, en man ursprungligen från Irak, fördes samtal om bland annat brottsligheten och otryggheten, något som Tari själv har drabbats av. Men samtalet kretsade också kring segregation och mångkultur, som splittrar området och orsakar brist på sammanhållning.

Möten och samtal som dessa är viktiga och Jimmie Åkesson kommer snart att göra fler besök i andra områden.
-Jimmie Åkesson
 https://www.facebook.com/jimmieakesson

  Vi vanliga människor borde få chansen att få tala med de som kanske ska representera oss i regeringar! Personligen önskar jag att få Herr Löfvén mitt emot mig så jag kunde fråga karln rätt ut vad i hela världen de tror att de håller på med! Hur de understår sig att totalt förstöra det land jag älskat i alla mina år!

Andra politiker slänger alltid med ord som "rötter i nazismen", "rasism" att SD inte står upp för "allas lika värde". Men hur många andra politiker har åkt till flyktingläger i Jordanien för att skaffa sig en uppfattning om hur situationen ser ut? Hur många andra politiker bryr sig om folket i de utsatta områdena?

För Löfven krävdes det en dödsskjutning med automatvapen rätt in i en folkmassa för att han (säkert efter överläggningar med någon rådgivare som tyckte det var bra PR) ens närmade sig ett utanförskapsområde. Givetvis omringad av livvakter. Det känns som att Jimmie är den enda som faktiskt bryr sig om folket, är den enda som vågar peka på problemen som måste lösas och är den enda som struntar i hur man ska passa in så bra som möjligt i vänsterns trånga åsiktskorridorer. Det är så man vinner folkets röster!


               stödjer du jimmie? lamna gärna en kommentar och berätta värför

 


Comments

Lena Löwendahl
09/21/2016 16:06

Och det enda parti som tänker på oss pensionärer. Tack Jimmie

Reply
Janina Blacha
09/21/2016 16:07

Jimmie Åkesson en sann ledare som ser verkligheten

Reply
PerCarina Mo
09/21/2016 16:09

Där e fan ta mig stake i dig Jimmy

Reply
Jonas Sjostrom
09/21/2016 16:09

får hoppas vår nya stadsminister som kan rädda oss

Reply
Bengt Martinsson
09/21/2016 17:35

När man tror att skatteavdrag ×2 ger saker till folket. När man tror att invandringen BARA är ett problem när vi ser länder som inter tagit in invandrare gå mycket dåligt ekonomiskt Finland. Vi och dom samhälle rösta på

Reply
Ann-Louise Graf
09/21/2016 17:36

Finansministern hittade ett nytt skällsord mot SD igår. SD höll inte sina vallöften, SD är ett svikarparti! Kasta sten i glashus är ett ordspråk, fy tusan vad glas som kraschade!

Reply
Anette Alfredsson
09/21/2016 23:03

Klart man röstar och håller med Åkesson han tänker på svenska folket som inte vissa andra gör det är så det ska vara

Reply
Björn
10/25/2016 04:43

Raka ärlig besked. Politiken som förs. Landsbygden, företagarna, arbetarna folket 👍

Reply

This is usually a area primarily at risk from mud and additionally damage -- relates to your ex inside footwear, which can be regularly dull and also whet, specifically for the period of icy weather so they might deliver those to get a for an extended time!

ReplyLeave a Reply