Picture
Pensionssystemet måste göras om
Ska bli intressant att se om regeringen tänker göra något alls åt det här i den kommande budgeten eller om man fortsätter lämna fattigpensionärerna åt sitt öde. I regeringsförklaringen nämndes de inte med ett enda ord.

För SD är de iaf en av våra mest prioriterade grupper och så har det varit sedan partiet grundades. Det är viktigt att först göra sin plikt innan man kräver sin rätt, men det är minst lika viktigt att den som redan gjort sin plikt faktiskt får sin rätt
. -Mattias Hans Karlsson

Ny Pensionsmyndigheten rapport visar att mer än var tionde pensionär har så liten pension att de lever med låg ekonomisk standard. Och antalet äldre som kommer leva knapert förväntas bli fler framöver

”Det går aldrig ihop”
83-åriga Maili Backlund i Stockholm är en av de pensionärer som lever under den gränsen

– Det går aldrig ihop, så enkelt är det. Det blir alltid några räkningar kvar som jag måste vänta med att betala till nästa månad. Det här extra, att sätta lite guldkant på tillvaron, det finns aldrig, säger hon.

– Det har hänt att jag lånat pengar av mina barn för att gå till läkaren eller tandläkaren. Men det är ju jag som ska hjälpa mina barn och inte de som ska hjälpa mig. Många gånger försöker jag inte berätta för dem hur jobbigt jag har det.


http://www.svt.se/nyheter/inrikes/fattigpensionarerna-blir-fler

 


Comments

Lisbeth Elmlund
09/20/2016 06:14

Enligt artikeln: För SD är de iaf en av våra mest prioriterade grupper och så har det varit sedan partiet grundades. Det är viktigt att först göra sin plikt innan man kräver sin rätt, men det är minst lika viktigt att den som redan gjort sin plikt faktiskt får sin rätt. -Mattias Hans Karlsson

Reply
Eva Ekström
09/20/2016 06:14

Nu vill ju regeringen att vi skall jobba ännu längre. Var gör de av alla pengar så det inte finns pengar till den del av befolkningen som har byggt upp Sverige.

Reply
Susanne Nilsson
09/20/2016 06:15

Detta är ynkligt att dom som har byggt detta land belönar regeringen på detta sätt. Regeringen har förskingrat pengar på allt utom det dom ska göra.

Reply
Mrjukka Selvi
09/20/2016 06:15

Jävla pennvässare ... det är vad dagens politiker är!!!! WTF jag städar o har ont i ryggen sen många år, knät är kaputt, sover dåligt, är ensamstående, och bara ber att få förtidspension. 'Men NEJ .... min syster är fattigpensionär o plockar burkar för att överleva!!! Hon är jätte sjuk, inte råd att hämta ut sina mediciner, resultatet är att hon blir ännu sjukare... men det är så här denna vidriga fucking regering är ute efter, att dom sjuka o gamla ska dö i förtid, för där finns det pengar att vinna .. jävla skit byt ut alla dessa idioter som leker med våra liv!!!!!

Reply
09/23/2016 00:45

Clash Royale Hack
http://clashroyale.hackdownload.net/

Free gems Clash Royale 100% Working. Supercell game clash royale hack apk.
{clash royale hack|clash royale cheats|clash royale free gems|clash royale hack apk|clash royale hack free|clash royale online hack|clash royale hack tool|clash royale cheat|clash royale free gems hack}
#clashroyalehack

ReplyLeave a Reply