Picture
Betydligt färre ska utvisas än vad regeringen sagt, Regeringen halverade prognosen för hur många som ska avvisas. Det luktar som ett spel för gallerierna. Hela charaden som pågår nu kommer att ses som vad det är inför valet 2018, det skulle inte förvåna mig om SD får egen majoritet efter alla lögner och svek.

Oavsett vad man tycker i sakfrågan är ju den här regeringens pressrelease-politik direkt pinsam. Säger en stor siffra och backar, inget kommer hända till slut. Andra fall är där de presenterar "satsning på bostadsbyggande" för 50miljoner (trivial summa). Som jämförelse ger de mindre annonserad satsning att ge 80miljoner till gynna mediabolag för att jaga fildelare.

Tror de säger sådär för att putsa till ryktet som dem fått nu när dem helt plötsligt kan sno SD's politik men inte prata med dem. Kom ihåg att för ett år sedan (nästan exakt) så var det ett helt bisarrt pådrag om hur länder i västeruopa skulle ta in så många. Vad händer några månader senare i Regeringen? Jo de ändrar hela migrationsprogrammet till bra mycket hårdare än vad det var tidigare. Det jag menar är att man inte ska lita på politiker och artiklar likt dessa, för jag tror det bara är av ren PR som de försöker putsa på fasaden.


http://samtiden.nu/26668/betydligt-farre-ska-utvisas-vad-regeringen-sagt/
 


Comments

09/27/2016 11:41

hELT KLART FORFAR DENNA USLA REGERING ATER IGEN MED OSANNINGAR SOM SA MANGA GANGER FORUT.KLART DET AR ETT SPEL FOR GALLERIERNA AVVAKTA OCH SE HUR DET BLIR DA MED ALLT SOM DESSA BORJA LOVA IGEN.sd FAR NOG EGEN MAJORITET,FORHOPPNINGSVIS!!

ReplyLeave a Reply