Picture
12.350 personer som ska utvisas eller avvisas är just nu efterlysta i Sverige
Enligt polisen är över 12.000 människor efterlysta för att ha gömt sig i Sverige när de fått avslag på sin ansökan om uppehållstillstånd.

– Det här är personer som vi har fått i uppgift att utvisa, säger Per Löwenberg, gruppchef för gränspolissektionen.
Dagens lagstiftning gör det svårt för polisen att hinna med alla utvisningsbeslut. 

Sverige håller på att bli lilla USA, inte särskilt förvånande. Dessa människor kommer hålla sig gömda i slumområden, syssla med brottslighet alternativt jobba svart åt andra invandrare för struntsummor.

Gissar på att polisen varken har lust eller ork att leta reda på dessa människor utan de väntar tills det politiska klimatet har ändrats och det börjar diskuteras om att ge medborgarskap till varenda människa i landet à la USA/Mexiko.

Världens dyraste omgång Kurragömma. Tack Staten för att ni tvingar oss betala för detta!
-Ersätt alla flyglarm med megafoner som spelar Benny Hill theme så att vi kan få rätt stämning till eländet i alla fall?
-Kontakta mig med en offert så kan jag koda ihop ett fyndigt program som spelar upp roadrunners "Meep Meep!" i megafonerna varje gång fyra år har gått för någon av dem. Andra funktioner inkluderar:
-"Squeal like a pig!" då Miljöpartiet får igenom ett lagförslag.
-"Ten points to Gryffindor!" då Hanif Bali tweetar.
-"Asleep for the danger, awake for the money, as per frickin' usual" då Mona Sahlin öppnar munnen.
-Two Steps From Hell - Heart of Courage, på repeat i en timme varje gång Löfven inte avgår då han borde.
-El Chombo - Chacarron Macarron, varje gång Dan Eliasson dyker upp i rutan, på högsta volym från början till slut.http://www.svt.se/nyheter/

Picture
Hissen går inte ända upp
Picture
Hela Sverige vänsterstyrt...
 


Comments

Kjell Stubsveen
09/25/2016 07:54

Det är något som man borde lägga pengar på så att det blir mindre brott som inte klaras upp pga att den sittande regeringen är ett gäng med odugliga clowner och pajasar som inte lyssnar på vad folket tycker och tänker det är bara att titta på vad den verkliga verkligheten ser ut idag .
NY VAL !!

Reply
Magnus Andersson
09/25/2016 07:54

Jag tror faktiskt inte dom behöver gömma sig särskilt väl, för det är nog ingen större arrangemang i sökadet...Det är ju Sverige...Men vad jag aldrig har begripit är att dom vet exakt hur många det är, vad dom kommer från, och kan betala ut bidrag, trots att dom inte vet var dom befinner sig el. har koll på vilka som kommer in...Väldigt märkligt

Reply
Rolf Dahlström
09/25/2016 07:55

Magnus A. Det har jag undrat över i många år. Hur kan man vara "gömd", samtidigt som man åtnjuter alla sociala förmåner t.ex. fri tand- o. sjukvård mm? Var finns logiken? Självklart vet myndigheterna var de finns, men har naturligtvis tystnadsplikt. Finns det ingen s.k. visselblåsare, inom sjukvården, försäkringskassan eller socialtjänsten, som kan avslöja dem och uppdaga sanningen?

Reply
Ingrid Wennerström
09/25/2016 07:55

"DUBBLA BUDSKAP"..............stackars alla hitlurade människor på flykt som inte vetat "varken ut eller in" under många år......Ett bättre liv söker alla. Därför hade det ju varit hederligare om regeringen haft lagar som verkligen gällt och inte ena dagen önska "VÄLKOMNA" och nästa dag "Du skall utvisas". Till vad då?? Förstår inte politikerna vad som försigår i den "undre världen" och vad dom utsätter alla hederliga medborgare för. M. som är den största anledningen till det som händer i dag borde be svenska folket om ursäkt .Nu skall det NAIVA S försöka få ordning på hela spektaklet. Har vi aldrig tidigare i modern tid haft ett rättslöst samhälle, så kommer vi få det nu..M borde inte få en enda röst vid nästa val 2018.

Reply
Ove Christensen
09/25/2016 07:56

Låt oss svenskar få veta vilka dom är, lägg ut deras bilder på nätet, som brottcentralen mm gör på kriminella, för dom är ju också kriminella, då dom är efterlysta och har ingen rätt att vara här, så skall vi hjälpa polisen att hitta dom genom att ring 114 14.

ReplyLeave a Reply