Picture
Riksdagens utredningstjänst har räknat ut inkomsten från barnbidrag, bostadsbidrag, etableringsersättning och ekonomiskt bistånd för olika hushåll som befinner sig i den så kallade etableringsfasen, det vill säga de första åren i landet. Resultatet för två vuxna med två barn ligger på 22400 kronor i månaden. Med tre barn 27400 och med fyra barn 32800.

Det är orimligt att dessa frikostiga bidrag ges till människor som varken är medborgare eller bidragit till vårt gemensamma välfärdssamhälle - med Sverigedemokraternas politik så väljer vi att stärka välfärden för de mest utsatta grupperna, inte hitresta migranter.

Våra politiker måste vara dumma det finns inget annat sätt att förklara det här. Tyvärr finns det i Sverige många som försvarar den asyl och invandringspolitiken som inte bara regeringen utan även alliansen står för. Hur är det möjligt att människor som aldrig har bidraget till en enda skattekrona och förmodligen heller aldrig kommer att göra det kan åtnjuta det som etniskt svenskar aldrig kan få. Vi har barnfamiljer som knappt har till det allra nödvändigaste och studenter som inte har någonstans att bo. Den här listan kan göras hur lång som helst av vad vi svenskar får utstå i asyl och invandringens spår. Mord rån våldtäkter bilbränder och förlorade förorter. Den otrygghet som nu växer fram i Sverige kan inte försvaras av någon. Jag ser här på nätet kommentarer varje dag på de inlägg jag gör att :citat du är rasist främlingsfientlig och allmänt okunnig slut citat. Jag är Sverige demokrat och stolt över det och det jag ser som SD stora uppgift är att återupprätta den stolthet vi kände för att vara svenska medborgare i en demokrati.

 


Comments
Leave a Reply